Ontdek de wereld van

HubSpot CRM
HubSpot Marketing
HubSpot Sales
HubSpot Service
HubSpot Operations 

HubSpot CRM producten

HubSpot Productoverzicht

HubSpot biedt jou vier krachtige standalone tools, die onoverwinnelijk zijn als je ze samen gebruikt.

Een gratis CRM systeem, een professionele verkooptool, een efficiënte klantenservicemodule en het optimale gebruik van marketingautomatisering. Dat is HubSpot. 

Download het eBook en ontdek alle functies en mogelijkheden die de tools van HubSpot jouw organisatie kunnen bieden. De volgende HubSpot tools worden uitgelicht:

  • HubSpot CRM (gratis);
  • HubSpot Sales Hub;
  • HubSpot Service Hub;
  • HubSpot Marketing Hub.

Systony is geautoriseerd implementatiepartner van de vier beste
CRM-oplossingen op de markt. Voor iedere behoefte een geschikte oplossing:

crm_logo_1_1

Gebruiksvriendelijk en intuïtief CRM voor middelgrote organisaties.

crm_logo_2_2

Gratis, overzichtelijk en innovatief CRM voor ieder type organisatie.

crm_logo_3_3

Schaalbaar & flexibel CRM. Voor middelgrote tot grote organisaties.

crm_logo_4_4

Krachtig CRM met focus op effectief projectmanagement, sales en facturatie.

Inhoudsopgave

1. Introductie

3. Wat is HubSpot

2. HubSpot CRM

4. HubSpot Marketing Hub

5. HubSpot Sales Hub

6. HubSpot Service Hub

7. HubSpot Operations Hub

 

1. Introductie

HubSpot bestaat uit verschillende tools die samen jouw organisatie ondersteunen in marketing, sales, klantenservice en CRM. Kortom, met HubSpot heb je een all-in-one platform ter beschikking die je helpt met het bereiken van leads en tevreden klanten.

Om je een beeld te geven wat HubSpot precies is, kan, kost en waarom je deze software zou moeten implementeren vind je op deze pagina. 

2. Wat is HubSpot?

HubSpot is een all-in-one platform opgedeeld in vier krachtige standalone tools die samen een onoverwinnelijke combinatie vormen. HubSpot heeft haar software gebouwd om de beste klantbeleving aan te bieden en doet dit met de volgende tools:

- HubSpot CRM
- HubSpot Marketing Hub
- HubSpot Sales Hub
- HubSpot Service Hub.

Bij HubSpot ligt de focus bij de klanten van jouw organisatie. Welke informatie heeft deze klant nodig, wat zijn de wensen en behoeften en hoe worden deze klanten het beste geholpen?

Hoewel de bovenstaande HubSpot tools los van elkaar te gebruiken zijn is het mogelijk om alle afdelingen binnen jouw organisatie te optimaliseren en samen te laten werken met het all-in-one platform, ook wel gerefereerd als de HubSpot Growth Suite.

3. HubSpot CRM

Wat is HubSpot CRM? HubSpot CRM is een innovatief CRM-systeem dat in de basis helemaal gratis is.

Het bieden van overzicht is één van de belangrijkste zaken van HubSpot CRM en dit gaat verder dan andere CRM-systemen. Bij contacten is direct een tijdlijn beschikbaar met daarin alle eerdere contactmomenten. Onder andere telefoongesprekken, e-mails en notities worden chronologisch weergegeven.

Deze informatie kan geautomatiseerd worden bijgehouden. HubSpot heeft hiervoor onder andere een koppeling met Outlook en Gmail. Hierdoor ontstaat een profiel met alle ingevoerde informatie, aangevuld met de complete contactgeschiedenis.

HubSpot CRM stelt je in staat om met heldere overzichten de salesfunnel te managen. In een overzichtelijk dashboard is de actuele status te zien, net als onder andere gemaakte afspraken, contracten en prestaties aan de hand van ingevoerde quota’s.

De basismogelijkheden van HubSpot CRM kunnen gratis worden gebruikt door een onbeperkt aantal gebruikers. Om meer uit HubSpot te halen, zijn er de Sales-, Service- en Marketing Hub ontwikkeld. Deze tools breiden de mogelijkheden van HubSpot CRM fors uit en stellen je in staat om meer uit je bedrijf te halen. De tools kunnen ook los gebruikt worden.

hubspot productoverzicht

4. HubSpot Marketing Hub

De HubSpot Marketing Hub staat bekend als het meest populaire marketingautomatisering platform in de markt. De Marketing Hub versterkt HubSpot CRM, maar is dus ook als zelfstandige tool in te zetten voor jouw marketing om je marketingdoelstellingen te behalen. 

Boek resultaten met data-gestuurde contentmarketing. Zo kan je krachtige leads genereren, die automatisch in HubSpot CRM worden toegevoegd als marketingcontact. Er wordt per lead een detailleert leadprofiel opgebouwd, waarmee je inzicht krijgt in de interesse en het gedrag van de lead.

De Marketing Hub geeft je de tools om online een hoge vindbaarheid op te bouwen én hier het maximale uit te halen.

HubSpot staat bekend om de analytische functies. Alle statistieken worden gezameld en zijn in overzichtelijke dashboard weergegeven. Zo hou je altijd overzicht over de prestatie.

Wat kan je met de HubSpot Marketing Hub?

HubSpot Lead Scoring
Lead nurturing
Geautomatiseerde workflows inzetten
Account Based Marketing
Attribution Reporting

HubSpot Sales Hub

We gaan door naar de belangrijkste tool voor verkopers: de HubSpot Sales Hub. Met Sales Hub worden de functionaliteiten van HubSpot CRM uitgebreid. De functies besparen je tijd in ieder stadium van de verkoopfunnel. Zo verhoog je de conversie en bespaar je tijd.

HubSpot zorgt ervoor dat je informatie verzamelt om een goede inschatting te kunnen maken van een lead. Het meet hoe de interesse in jouw product of dienst is en werkt met leadscoring. Hierbij bouwt een lead punten op bij bijvoorbeeld het bezoek aan een bepaalde webpagina of het downloaden van een eBook.

Door de sterke integratie tussen Sales Hub en HubSpot CRM kan je de salesfunnel eenvoudig managen. Hierbij kan je overzicht houden van alle geslaagde, verloren en lopende deals. Het aanmaken van taken tijdens het verkoopproces kan ook eenvoudig handmatig of via automatisch ingestelde workflows.

De Sales Hub versterkt HubSpot CRM, maar is ook als zelfstandige tool te gebruiken voor jouw verkoopteam. Het gebruik van HubSpot CRM en de Hubs zorgt voor een onoverwinnelijke combinatie.

5. HubSpot Service Hub

Optimaliseer de klantenservice van jouw organisatie met het gebruik van de Service Hub van HubSpot. Door de samenwerking met HubSpot CRM ontstaat er een krachtige tool waarin je alle vragen van klanten kan behandelen, onder andere met servicetickets.

De relatie tussen bedrijven en klanten is de afgelopen jaren veranderd. Klanten verwachten dat zij optimaal worden geholpen. Met de Service Hub is alle klantinformatie eenvoudig en overzichtelijk beschikbaar, waardoor je beter in staat bent om de klant te helpen.

HubSpot biedt meerdere manieren om jouw klantenservice te ondersteunen. Met een uitgebreid ticketsysteem kunnen klanten een ticket aanmaken met hun vraag of opmerking. De klantenservice kan deze tickets in een dashboard afhandelen.

De Service Hub versterkt HubSpot CRM, maar is ook als zelfstandige tool inzetbaar voor jouw klantenservice. Het gebruik van HubSpot CRM en de Hubs zorgt voor een onoverwinnelijke combinatie.

 

6. HubSpot Operations Hub

De Operations Hub is een reeks tools die het CRM-platform van HubSpot een boost geeft met verbeterde integraties, geoptimaliseerde tools voor datakwaliteit en meer flexibele automatisering.

Het doel van deze Hub? Bedrijven helpen met het schoonhouden van hun data en processen efficiënt te laten verlopen. Hierdoor zijn de operationele teams in staat minder tijd te besteden aan datataken waardoor ze zich meer kunnen focussen op bedrijfsstrategieën. Je leest er hier meer over.