HubSpot CRM & Inbound Marketing Insights

Bespaar tijd en bouw je website met de HubSpot CMS Hub

bespaar tijd en bouw je website met de hubspot cms hub

Het kiezen van een passend CMS-systeem om jouw website in te bouwen kan uitdagend zijn. Zo komt er veel bij kijken en zijn er tegenwoordig veel verschillende aanbieders die hetzelfde lijken te verkopen. In deze pool van aanbieders is de HubSpot CMS Hub redelijk nieuw. Maar hierdoor is het niet meteen één van de mindere spelers. Sterker nog, het is op dit moment één van de beste opties en je bouwt met de HubSpot CMS Hub je website sneller dan ooit! Lees verder en ontdek wat HubSpot CMS Hub te bieden heeft. 

Het verschil tussen de HubSpot CMS Hub en een traditioneel CMS

De HubSpot CMS Hub heeft meer voordelen dan elk ander CMS. Traditionele content managementsystemen zijn minder flexibel. De gebruiker is met deze systemen gelimiteerd tot het aanpassen van inhoud. Het aanpassen van de stijl, thema’s en modules is velen malen lastiger en moet in sommige gevallen uitbesteed worden aan developers. Daarnaast bieden de meeste CMS-systemen geen mogelijkheid om de website om te zetten naar een mobiele versie. 

Met de HubSpot CMS Hub is een developer verleden tijd. Je koppelt zowel de voorkant als de achterkant van een website aan elkaar. De hele website draait dan op één database. Dit maakt het makkelijker voor teams om content te beheren en gebruik te maken van verschillende templates, modules en thema’s. Ook is HubSpot CMS uniek door de koppeling met een CRM-systeem. Zo breng je de volledige klantreis nog beter in beeld en is jouw data compleet. Ben jij benieuwd welke verschillen er nog meer zijn? Meer informatie over het verschil tussen WordPress en HubSpot CMS vind je in dit blogartikel.

Lanceer jouw website versneld met HubSpot CMS

14 weken om een nieuwe website lanceren is een bizar lange tijd. Echter is dit met traditionele CMS en websitebouwers gebruikelijk. Met de CMS Hub heb je zelf in handen hoe snel de website gebouwd wordt. Dankzij de HubSpot CMS Hub bouw je een website die helemaal SEO-geoptimaliseerd is en waarmee jij jouw pagina’s makkelijk up-to-date houdt. Hierdoor is 14 weken wachten op een nieuwe website niet meer nodig en bouw je sneller een nieuwe website.

Ontwikkel een mobiele website met HubSpot CMS

Zelfs als je net begonnen bent met je website, is het van belang dat het snel werkt op meerdere apparaten. Zoekmachines straffen websites af die niet in een mobiele versie beschikbaar zijn. Hierdoor zakken deze websites nog verder in de zoekresultaten. Ook kunnen afdelingen moeilijkheden ervaren met het implementeren van een design dat geoptimaliseerd is voor verschillende apparaten. Dit betekent dat wanneer het gebruikte CMS geen optie biedt om jouw design automatisch naar een mobiele versie om te zetten, er developers nodig zijn. Ook hier gaat kostbare tijd in zitten.

Mobiele website optimalisatie

Met HubSpot CMS bespaar je tijd op het creëren van webpagina’s die mobiel toegankelijk zijn. Veel bedrijven zijn gedwongen om meerdere websites te maken die op elk toestel te bereiken zijn. Dit komt omdat de gekozen hosting service geen directe mobiele optimalisatie aanbiedt. HubSpot CMS biedt dit aan zonder technische onregelmatigheden. Jouw website wordt automatisch geoptimaliseerd voor mobiele apparaten zonder dat daar extra werk bij komt kijken. Naast mobiele weergave optimaliseert HubSpot ook de snelheid van jouw website en heb je geen last van vervuilende plug-ins. Ook geeft HubSpot CMS bruikbare SEO-aanbevelingen voor nog betere resultaten.

New Call-to-action

HubSpot Web Hosting verbetert zich

Dankzij de verschillende templates en modules van de HubSpot CMS Hub bouw je snel en eenvoudig een pagina naar keus. En als jouw website eenmaal live is, heb je toegang tot andere waardevolle HubSpot-tools die inzicht geven in de prestaties van jouw website. HubSpot-tools helpen jou bij het constant verbeteren van jouw website. Verschillende afdelingen binnen jouw organisatie worden door HubSpot aangemoedigd om gerichte content te produceren. En de personalisatietools van HubSpot maken het mogelijk om specifieke content voor jouw doelgroep te leveren. Dit gebeurt allemaal aan de hand van informatie verzameld door jouw marketingafdeling.

Een marketingstrategie op maat

Met HubSpot zet je formulieren op die persoonlijke data verzamelen op jouw website. Hierdoor leer jij jouw leads en klanten beter kennen. Met personalisatievelden verzamel je nuttige data waarmee je vervolgens een persoonlijke ervaring bouwt voor de klant.

Deze informatie voeg je toe in e-mails, op landingspagina’s of andere vormen van marketing op jouw website, zoals smart content. Smart content is content dat automatisch gepersonaliseerd wordt. Er wordt naar het gedrag van een lead gekeken om bepalen welke content een lead te zien krijgt. Dit kunnen specifieke demo’s, video’s en blogs zijn die beschikbaar worden na het invullen van het formulier. Je kan zelfs complete tekstblokken weergeven gebaseerd op jouw websitebezoekers levenscyclusfase. Zo verander je jouw website in een salesplatform dat 24/7 meerwaarde biedt aan de bezoeker.

Overzicht en Lead Tracking

Wanneer je kiest voor HubSpot-hosting, heb je een volledig overzicht van jouw websitereportages. Lead tracking geeft jouw inzicht in het aantal bezoekers per pagina, conversies en waar de conversies vandaan komen. Ook heb je toegang tot HubSpot’s strakke integratie met jouw marketing platform.

Hierdoor krijg jij een 360-graden beeld van jouw website op het gebied van marketing. Dit maakt HubSpot CMS een krachtige Hub voor het snel bouwen van een volledige website die constant verbeterd kan worden aan de hand van je eigen data. 

Plan jouw migratie naar HubSpot CMS

Of het bouwen van een website gedaan wordt door jouw eigen team of dat je het laat doen door een HubSpot-Partner maakt niet uit. De flexibiliteit die HubSpot biedt zorgt ervoor dat de website snel en eenvoudig gebouwd wordt. HubSpot CMS heeft geavanceerde tools om een web-ervaring te creëren die volledig gericht is op jouw ideale klant. Zo kunnen jouw klanten zich identificeren op elk onderdeel van jouw website.

Wil je eens sparren over de mogelijkheden van HubSpot CMS Hub? Maak een afspraak bij één van onze adviseurs door een tijd in onze agenda te boeken.

New call-to-action

Meer weten over onze websitediensten met de HubSpot CMS Hub? Op deze pagina vind je alle informatie die jou helpen met een website met de HubSpot CMS Hub. 

Ontvang updates per email