Integreer HubSpot met Aircall telefooncentrale 

Bel met een moderne en professionele telefooncentrale vanuit je CRM-systeem. En vergroot eenvoudig de effectiviteit van je verkoopteams, callcenters en/of klantenservice teams.
Meld je aan voor een gratis Aircall trial
Aircall

Aircall Integratie

De HubSpot Aircall integratie verbetert de klantbeleving, stroomlijnt processen en verhoogt productiviteit en succes. De integratie is handiger en uitgebreider dan een traditionele telefooncentrale. Bovendien communiceert het perfect met HubSpot. Ben je benieuwd hoe de integratie werkt? Bekijk dan deze video. 

 

Wat levert de HubSpot Aircall telefooncentrale integratie jou op?

Dankzij de HubSpot Aircall integratie verbeter je de klantbeleving met jouw organisatie. Met één klik op de knop heb je alle belangrijke klantinformatie bij de hand. Ook bij inkomende telefoongesprekken. Zo kun je altijd passend reageren op vragen en problemen. Op kantoor, thuis én onderweg.  
 
Log al je telefoonoproepen en sms-berichten bij je contacten, bedrijven, deals en servicetickets in HubSpot. Monitor met behulp van slimme rapportages en activeer workflows. Automatiseer hiermee bepaalde acties naar aanleiding van je telefoongesprekken. Bijvoorbeeld follow-up e-mails en andere nazorg activiteiten. 

De Aircall HubSpot integratie helpt je om je processen te stroomlijnen. Kostbare tijd te besparen. Klanten nog beter te volgen en monitoren. Klantgerichter te opereren en je klanttevredenheid omhoog te brengen. En zo verhoogt het de productiviteit en het succes van jouw organisatie.  

De geïntegreerde Aircall telefooncentrale is handiger en mobielvriendelijker dan een traditionele telefooncentrale. Bovendien zijn de mogelijkheden veel uitgebreider. En dat geldt ook voor de belfuncties van de HubSpot Sales & Service Hubs. Het systeem communiceert perfect met HubSpot. De integratie is dus een mooie uitbreiding van jouw HubSpot-portaal.  

Wat kun je als je HubSpot en Aircall integreert?

Hoe integreer je de telefooncentrale van Aircall met HubSpot?

HubSpot en Aircall zijn een krachtige combinatie. Maar wil je er het maximale uit halen? Dan moet de integratie goed uitgevoerd worden. Als ervaren implementatie partner helpen we je graag bij de inrichting van je processen. Zo zorgen we samen voor het vergroten van de productiviteit van jouw teams.

integratie telefooncentrale van aircall met hubspot
"Maakt jouw organisatie gebruik van meerdere software platformen, zoals HubSpot, Shopify, Zapier en Zendesk? Dan kun je Aircall ook met deze systemen integreren. Alle functies worden dan netjes op elkaar afgestemd. "
Gertjan-21932-5x4
Gertjan van Vugt

Co-founder & Senior projectleider bij Systony

Casestudie Vacasa

Met de groeiende vraag naar haar diensten, wilde Rental Management Provider Vacasa haar software stack versterken. Na een zoektocht naar een alles-in-één oplossing kwam het bedrijf bij de integratie van HubSpot en Aircall uit.

Deze integratie was eenvoudig te implementeren. Bovendien konden de teams hiermee hun verkoop-, marketing- en servicetaken maximaal benutten. Dankzij deze integratie heeft Vacasa de wachttijd voor haar klantenservice met maar liefst 40% verkort.

Meer weten? Lees de volledige casestudie op de website van HubSpot.

Vacasa_logo (not CP, for Case Study)
We believe you can grow

Vraag een 1-op-1 aan met een ervaren HubSpot specialist