HubSpot Diamond Partner

Waarom samenwerken met Systony?

 

Onze HubSpot diensten dragen bij aan jouw groeiambities

Zoek je een CRM-implementatie, die je kunt afstemmen op al je wensen, budget en tijdspad? Met één van de beste implementatiemethodes kunnen wij jou die aanbieden.

TARR orgineel

Wij zijn CRM-implementatie specialisten

Een succesvol gebruik van HubSpot begint bij een goede implementatie. Vooral als je de data uit je bestaande (oude ) CRM-systeem wilt hergebruiken. En als je andere applicaties wilt koppelen, zoals een telefooncentrale, ERP of een financieel pakket. Technisch moet het dan helemaal kloppen.

Daarnaast is natuurlijk belangrijk welke resultaten je wilt bereiken met het CRM-systeem. Vooraf inventariseren we daarom samen met jou wat er nodig is voor de implementatie. Pas als er een duidelijk plan is gaan onze ervaren CRM -experts voor je aan de slag.

TARR orgineel

Samen maken we een succes van je HubSpot-portaal

Het succes van je CRM-systeem valt of staat bij het gebruik ervan. Door het automatiseren van marketingactiviteiten vergaar je veel gegevens. Maar jouw medewerkers moeten het systeem up-to-date houden. Zij moeten de gegevens, invoeren, gebruiken en aanvullen. Want met de volledige input kun je de klant pas echt centraal zetten. Daar is gebruikersdiscipline voor nodig. Alle medewerkers moeten de juiste processen naleven.

En daar ligt precies de kracht van Systony. Samen met jou creëren we draagvlak binnen de organisatie. Na een grondige inventarisatie zorgen we voor heldere processen. We helpen bij een goede interne communicatie tussen de verschillende afdelingen. De inrichting van je systeem stemmen we af op jouw organisatie. En we zorgen ervoor dat de migratie van beschikbare data vlekkeloos verloopt.

We zetten je compleet op de rit. De gebruikers trainen we, zodat zij het CRM-systeem gaan omarmen. Bijvoorbeeld via CRM-trainingen, Marketing Hub workshops en terugkomdagen. En na de implementatie helpen we je met support en (technische) ondersteuning. Zo maken we samen een succes van je HubSpot-portaal.

We believe you can grow!

Bij Systony ademen we HubSpot. We kennen het systeem van binnen en van buiten. Als er een goede basis is neergezet helpen we jou met de uitvoering van je CRM-strategie.

Inbound Marketing is daar een onderdeel van. Hoe kun je het systeem optimaal gebruiken? Hoe ontwikkel je zelf een prachtige website? Welke content moet je maken? Hoe automatiseer je marketingactiviteiten? Hoe vergroot je het aantal kansrijke leads? Hoe geef je je sales een boost? Hoe analyseer je de resultaten en hoe stuur je bij? Wij leren je om zelf een Inbound Marketing strategie te ontwikkelen en succesvol uit te voeren.

Projecten maak je samen, vinden wij. Met jouw input zorgen wij samen voor een goede implementatie. Door kennisoverdracht helpen we jouw bedrijf te groeien. En wij helpen je om het systeem technisch op orde te houden.

Direct aan de slag na de training

HubSpot is een zeer gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk CRM-systeem. Je zult zien dat alle gebruikers er snel mee uit de voeten kunnen. We verzorgen uitgebreide trainingen om alle mogelijkheden uit te leggen. In het Nederlands of in het Engels.

De aanpak van Systony waarborgt dat jouw collega’s met het nieuwe systeem kunnen èn willen werken.

Na de implementatie blijven wij je supporten

Heb je na de implementatie nog vragen? Of loop je vast? Dan kun je altijd contact opnemen met onze afdeling support. Onze supportafdeling zorgt er graag voor, dat jij weer verder kunt met het systeem. Natuurlijk zorgen we er ook voor, dat je op de hoogte blijft van belangrijke ontwikkelingen. En dat je koppelingen blijven werken.

TARR orgineel

Systony: Top 5 Diamond Hubspot Partner

We werken nauw samen met het moederbedrijf. Als HubSpot Diamond Partner zijn we altijd snel op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties. Natuurlijk informeren we je actief over belangrijke wijzigingen en nieuwe mogelijkheden. Indien nodig helpen we je om innovaties goed te integreren binnen jouw HubSpot-systeem.

Transparantie en heldere communicatie zijn onze troef. De doorlooptijd van een implementatietraject bedraagt gemiddeld 4 tot 12 weken. Vooraf spreken we een vaste prijs af voor het traject. We werken met een klein vast team, waardoor we snel kunnen schakelen. Uiteraard krijg je bij ons een vast aanspreekpunt.

Wil je eerst weten wat anderen van het implementatietraject vonden? De meeste van onze klanten geven ons 5 sterren.

systony-diamond-hubspot-partner-nederland
“Systony helpt je met het gehele HubSpot implementatietraject, van A tot Z. Wij zijn experts in grote migratietrajecten, koppelingen met andere applicaties en maatwerk. Voor startups, het MKB en grote (internationale) bedrijven. Als HubSpot Diamond Partner staan wij bovendien in de top 5 van Nederlandse HubSpot-partners. Sinds 2003 hebben wij meer dan 475 CRM-implementaties uitgevoerd. Ook na de implementatie kun je bij ons terecht voor support en nazorg.”
Zo werkt HubSpot Sales reporting
hoe werkt hubspot sales reporting

Zo werkt HubSpot Sales reporting

HubSpot Sales reporting. Als verkoper moet je altijd gemakkelijk toegang hebben tot betrouwbare verk…

4-11-21 14:15 2 min leestijd
Wat kies je? De Sales Hub Starter of de Sales Hub Professional

Wat kies je? De Sales Hub Starter of de Sales Hub Professional

Wil je precies weten waar jouw lead zich bevindt in het koopproces? En deze lead op het juiste momen…

21-10-21 14:15 4 min leestijd
Wat is het verschil tussen HubSpot CMS en WordPress?
de verschillen tussen WordPress en HubSpot CMS

Wat is het verschil tussen HubSpot CMS en WordPress?

Stel: je wilt een nieuwe website bouwen en je wilt de beste gebruikerservaring leveren. Welk Content…

19-10-21 9:15 4 min leestijd
We believe you can grow

Vraag een adviesgesprek aan met een ervaren HubSpot-specialist