Maak een vliegende start

Haal het maximale uit jouw HubSpot Marketing Hub

In 3 stappen

TARR rechts

1. Inbound Marketing Blauwdruk

Het fundament van jouw marketing succes. Met de Inbound Marketing Blauwdruk zetten wij de lijnen uit voor jouw online succes. Met jouw input creëren we jouw inbound marketingstrategie. Ook werken we het belangrijkste deel van het actieplan alvast voor je uit. Hiermee heb je zowel een successtrategie als een direct uitvoerbaar plan in handen.

tarr klein

2. Onboarding & Workshops

Natuurlijk kun je gebruik maken van de HubSpot Academy. En de vele blogartikelen lezen die HubSpot heeft gepubliceerd over haar fantastische producten. Waarschijnlijk heb je die tijd niet. Bovendien, waar moet je beginnen zonder ervaring? Wil je HubSpot liever binnen enkele weken succesvol inzetten?

tarr links klein

3. Ongoing Marketing Support

Systony vult jouw team tijdelijk aan waar nodig. Met uitgebreide kennis en ervaring van o.a. zoekmachinemarketing, contentmarketing, vormgeving, copywriting, Social Media, Ads en marketing automation maken we van jouw organisatie een online marktleider. Wat we ook voor je mogen doen, wij zijn 100% gepassioneerde teamdenkers.

Inbound Marketing als onderdeel van jouw CRM-strategie

Wil je als groeiende organisatie succesvol worden? Investeer dan in een goed fundament!

Met kennisoverdracht helpen wij jouw verkoop-, service- en marketingteams om maximaal te scoren. Samen zetten we een goede basis voor succes neer. Daarbij houd je alle waardevolle kennis over je producten, markten en concurrenten bij jezelf. Je up-to-date CRM-portaal is de basis van alles.

Inbound Marketing zien wij als een onderdeel van jouw CRM-strategie. Maar daar is wel informatie van verschillende afdelingen voor nodig. Zoals de afdelingen marketing, operations, verkoop en customer service. Je moet je organisatie dus als één geheel zien! Wij begeleiden je bij het creëren van een goed fundament, waarop je zelf verder bouwt. Het resultaat zal veel groter zijn dan alleen kennisleiderschap, web traffic & lead conversie.

Wat maakt jouw HubSpot-portaal tot een succes?

Bij ons plan van aanpak houden wij rekening met mens, proces, techniek en een zo kort mogelijke ROI. Wij sturen daarbij op gebruikersacceptatie en -discipline. Volgens ons zijn dat namelijk de sleutels voor CRM-succes. Samen met jouw marketingteam maken wij een Inbound Marketing Blauwdruk. Via een kort Marketing Hub Onboarding traject begeleiden wij de marketeers vervolgens. Zo leren wij ze om de blauwdruk zelf uit te voeren.

Het investeren in kennisoverdracht heeft veel voordelen. Zo bespaar je bijvoorbeeld veel marketingkosten voor het inhuren van een duur marketing agency. Onze ervaring is bovendien, dat je als organisatie zelf veel betere resultaten kunt boeken. We believe you can grow yourself!

TARR orgineel

1. Inbound Marketing Blauwdruk

Als organisatie wil je een kennisleider zijn. Ook wil je je online vindbaarheid flink verbeteren. Meer en betere leads genereren en deze leads optimaal opvolgen. Ben je ervan overtuigd, dat HubSpot jou hierbij kan helpen? Mooi, dat zijn wij namelijk ook!

Maar waar moet je beginnen? Zonder ervaring of kennis* van marketing automation is het lastig om je campagnes vorm te geven. Met een Inbound Marketing Blauwdruk zetten wij de lijnen voor jouw online succes uit. Samen creëren we jouw inbound marketingstrategie. Het belangrijkste deel van jouw actieplan werken we ook vast samen uit. Je kunt gelijk beginnen met een direct uitvoerbaar plan van je successtrategie.

Inbound-Marketing-Blauwdruk-HubSpot-Marketing-Hub-Onboarding

* Heb je de juiste ervaring of kennis wel in huis? Volg dan het stappenplan uit onze video en maak zelf een blauwdruk.

2. Marketing Hub Onboarding & Workshops

Om resultaten te bereiken moet je HubSpot natuurlijk eerst leren kennen. Je krijgt van ons daarom 2 workshops. Bij jou op kantoor of in ons trainingslokaal. Deze workshops zijn persoonlijk en toegespitst op jouw specifieke wensen en marketinguitdagingen. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met jouw organisatie, branche en doelen. Om het maximale uit de trainingen te halen stemmen we de inhoud vooraf goed met jou af.

De configuratie en templatecreatie regelen wij voor jou. Wij zorgen ervoor, dat alle instellingen goed staan. Ook zetten wij de belangrijkste basiselementen van je marketing automatisering voor je klaar. Met templates helpen wij je om de mooiste pagina’s te creëren. En natuurlijk zijn deze templates helemaal afgestemd op jouw website en huisstijl. Zo kun je gegarandeerd snel met je nieuwe HubSpot-portaal aan de slag.

Wil je liever gebruik maken van de HubSpot Academy? Dat kan natuurlijk ook. Het zal je wel veel tijd kosten om het portaal zo goed te leren kennen. Onze ervaring is, dat het vooral in het begin lastig is om een goed actieplan te maken. Zeker als je snel met HubSpot aan de slag wilt. Bijna al onze klanten kiezen daarom voor onze workshops.

Systony-Hubspot-Marketing-Hub-Onboarding

3. Ongoing Marketing Support

Mist jouw organisatie de kennis en ervaring om zelf een inbound marketingstrategie te maken en uit te rollen? Is het lastig om goede content te creëren en te publiceren?

Ook dan kan Systony je natuurlijk ondersteunen. Samen met jouw marketingteam bouwen we graag mee aan jouw marketing automation motor. We leren je organisatie om waardevolle content te creëren. Content, die op de verschillende koopstadia van jouw doelgroepen is afgestemd. Zo begeleiden we je bij het genereren, converteren en nurturen van leads. Het meten, analyseren en optimaliseren van de resultaten is daarbij erg belangrijk.

Natuurlijk stemmen we onze hulp helemaal af op jouw specifieke wensen en behoeften.

Sales-Service-Medewerker-HubSpot-Marketing-Hub-Onboarding
We believe you can grow

Vraag een Marketing Hub demo aan

Tarr KLANT orgineel