HubSpot Artificial Intelligence (AI)

Met HubSpot Artificial Intelligence (AI) creëer je een optimale klantbeleving. Maak je de buyer journey van je klanten makkelijker. Bouw je een band op met je relaties. En verbeter je jouw marketing, sales en klantenservice werkzaamheden om je bedrijf te laten groeien. 

Ik wil een adviesgesprek Ontdek de mogelijkheden
HubSpot AI - Systony

De kracht van HubSpot Artificial Intelligence (AI)

Jouw HubSpot-platform is een grote bron van data. Zo zijn al je relaties, hun gedrag, behoeften, wensen en pijnpunten erin opgeslagen. Met Artificial Intelligence (AI) herkent je CRM-systeem datapatronen. Het vindt verborgen dataverbanden en trekt op basis hiervan conclusies.  

Los jouw uitdagingen op met AI
Daarnaast lost het
verschillende marketing- en verkoopuitdagingen geautomatiseerd voor je op. Zo kwalificeert HubSpot AI jouw leads aan de hand van hun gedrag. En voorspelt het bij welke verkoopkansen je de meeste kans maakt. Het helpt je bij de creatie van content. En ondersteunt je bij je zoekmachineoptimalisatie en conversie.
 

Werk nu nóg sneller en efficiënter
Dankzij HubSpot voer je jouw werkzaamheden megasnel uit. Praat in je eigen taal met HubSpot. Stel simpel vragen. Besteed menselijke opdrachten uit. En optimaliseer zo je taken en processen. De combinatie van HubSpot CRM, verkoopautomatisering, marketingautomatisering en AI is dan ook echt onoverwinnelijk.  

 


"Met kunstmatige intelligentie laat je computers taken uitvoeren waar je eigenlijk menselijke intelligentie voor nodig hebt. Zo werk je slimmer en makkelijker. Bespaar je (veel) tijd. En verhoog je jouw productiviteit."
Martijn-email-signature-100
Martijn Rijnders

Co-founder & Senior projectleider bij Systony

ChatSpot.ai

Chat in je eigen taal met je CRM-systeem. Stel vragen. Geef opdrachten. En voer je taken zo razendsnel uit. De mogelijkheden zijn echt waanzinnig! 

Met ChatSpot.ai: 

 • Voeg je snel contacten en bedrijven aan je CRM-systeem toe. 
 • Maak je eenvoudig nieuwe segmenten aan. 
 • Informeer je simpel naar statusupdates en cijfers. 
 • Verstuur je snel gepersonaliseerde verkoop e-mails. Volledig afgestemd op de wensen en behoeften van je ontvangers.
 • Zoek je eenvoudig naar toekomstige klanten.
 • Doe je uiteenlopende voorspellingen.
 • Maak je makkelijk custom marketing, verkoop en klantenservice rapporten. 

Dharmesh Shah, Founder van HubSpot, vertelt je er meer over in de video. 

AI Content Assistant

Bedenk, creëer en deel supersnel nieuwe content waarmee je scoort. Maar schakel gerust over naar handmatige contentcreatie als je dat wilt. 
 
De AI-gestuurde Content Assistent: 

 • Suggereert blogonderwerpen en ondersteunt je bij de inhoud van je nieuwe blogs.  
 • Helpt je om snel content voor succesvolle blogs, websitepagina’s landingspagina’s en kennisbank artikelen te maken.  
 • Ondersteunt je bij een snelle en automatische verzending van verkoop- en marketing e-mails.
 • Stroomlijnt je contentmarketing workflows op 1 centrale plek. 

HubSpot maakt hierbij gebruik van het GPT-model van OpenAI.

Andere HubSpot tools met Artificial Intelligence

ab test icon

A/B-testen

Optimaliseer je website met AI-gestuurde A/B-testen. Test afbeeldingen, tekst en call-to-action voor betere conversies en gebruikerservaring. HubSpot leidt jouw websitebezoekers automatisch naar de beste pagina.

2023_MarketingHub_SEO2-1

Website optimalisatie

Plan en optimaliseer je SEO-strategie met de AI-gestuurde SEO-tool van HubSpot. Ontdek populaire blog onderwerpen en meet jouw zoekresultaten. Scan je website en verbeter snel je positie in zoekmachines.

2023_CRM_Customer-First3

Hoge datakwaliteit

Beperk handmatige invoer en voorkom fouten met de AI-gestuurde datakwaliteit tools van HubSpot. Verhoog de kwaliteit van jouw data door ontdubbeling en automatische correctie van typfouten. Verrijk jouw data automatisch met HubSpot insights en scan visitekaartjes eenvoudig met de AI-app.

2023_CRM_Call_Tracking5

Slimme conversaties

Automatiseer je telefoongesprekken met conversatie intelligentie van HubSpot. Neem gesprekken op, leg ze vast en zet ze om in tekst voor eenvoudige opvolging. Leg ook chatgegevens vast en verstuur automatische feedback e-mails. Verbeter de klanttevredenheid met eenvoudige en effectieve conversatie management.

TARR orgineel
We believe you can grow

Vraag een 1-op-1 aan met een ervaren HubSpot specialist