HubSpot CRM & Inbound Marketing Insights

HubSpot Nederland - Ontdek het beste CRM voor het MKB ✅

HubSpot Nederland - Systony is de implementatie- en servicepartner voor het MKB

Maak je al gebruik van HubSpot? Dan weet je dat het CRM-platform super innovatief is. Iedere maand worden er weer mooie verbeteringen doorgevoerd. Zelfs wij zijn regelmatig verrast over geweldige aanpassingen. Het CRM-platform vonden wij al fantastisch voor het MKB. Maar het wordt nog steeds beter.

Vanuit het MKB hebben wij veel blije reacties ontvangen over de meest recente update. De Engelstalige CRM-software is heel gebruiksvriendelijk en goed te begrijpen. Maar toch hadden veel Nederlandse en Belgische HubSpot-gebruikers behoefte aan een Nederlandstalige interface. En die is er nu! Vanaf nu is het dus mogelijk om het platform volledig in het Nederlands te gebruiken. 

Ben je als MKB-bedrijf op zoek naar een gebruiksvriendelijk Nederlandstalig CRM-systeem? Dan opent de vernieuwde interface deuren voor jou. Lees gauw verder... Want als ervaren Nederlandse HubSpot partner vertellen wij je graag over de mogelijkheden. 

Wat is HubSpot?

Ken je HubSpot nog niet? Dan leg ik je eerst nog even kort uit wat HubSpot is. HubSpot is een modern en gratis CRM-systeem gecombineerd met de:

Het HubSpot-platform is eigenlijk opgericht als marketingautomatiseringsplatform (leuk woord voor galgje😆). Daarachter heeft het een sterk en allround CRM-systeem neergezet. De basis is gratis en je breidt het eenvoudig uit met allerlei betaalde tools. Met het complete pakket (verkoop, marketing, klantenservice en websitemanagement) heb je alle tools in huis voor een fantastische dienstverlening.

👉 TIP: Weet je dat HubSpot wereldwijd ontzettend goed beoordeeld wordt? Onderzoeksbureau Gartner ziet HubSpot als leider voor marketingautomatisering software. En op de website van G2 (bijvoorbeeld) lees je veel enthousiaste reviews van HubSpot-gebruikers.

Hoe gebruik je HubSpot in het MKB?

Heeft jouw MKB-organisatie de wens om te groeien? Zet dan HubSpot in! Wij zijn er namelijk van overtuigd, dat HubSpot het beste CRM voor het MKB is. Het volgende is o.a. met HubSpot mogelijk:

Daarom is HubSpot een fantastische totaaloplossing voor MKB-organisaties, die willen groeien. Wij kunnen je dat vertellen en onze klanten ook. Maar het is natuurlijk veel beter als je het zelf ontdekt.

Wil je alvast een kijkje nemen in HubSpot?

Bekijk dan onze HubSpot CRM Demo Video. Mijn collega Martijn laat je daarin veel functionaliteiten van HubSpot CRM zien.

New call-to-action

HubSpot Nederland Partner – Zo kunnen wij je helpen

Systony is al jarenlang een HubSpot partner in Nederland. Sinds 19 april 2021 zijn wij zelfs Diamond Partner! Dit betekent dat wij in de top van Nederlandse HubSpot partners staan. Iets om trots op te zijn! En nu denk je misschien: dat zou ik ook zeggen als ik het verkoop. Maar het zit anders in elkaar... 

Een aantal jaar geleden hadden wij behoefte aan specifieke marketingsoftware. We wilden ons namelijk op inbound marketing en marketingautomatisering gaan richten. HubSpot’s innovatieve software leek ons het meest geschikt. Het was een fantastische keuze, want we zijn er nog steeds enorm blij mee!

En toen kwam HubSpot met een CRM-systeem. Als CRM-leverancier wilden we dat natuurlijk graag testen en beoordelen. Wij waren nogal onder de indruk. En daarom hebben we HubSpot CRM aan ons productenaanbod toegevoegd. Sindsdien ronden wij jaarlijks talloze HubSpot-projecten met succes af. Hieronder lees je een paar klantervaringen: 

Klantervaringen HubSpot Nederland Systony

Wil je meer lezen over onze HubSpot-succesverhalen? Ontdek hier de reviews op de website van HubSpot. 

👉 TIP: Wat kan Systony voor jouw organisatie betekenen? Drink eens een (virtuele) kop koffie met Maarten, Floris of Martijn. Zij vertellen je graag alles over de mogelijkheden!

Bekijk alle functies van HubSpot

Welke informatie is voor het MKB het interessantst? Dat wilden we graag weten. We hebben daarom een onderzoekje onder onze MKB-klanten en MKB-websitebezoekers gedaan. Het antwoord is een informatief overzicht met alle HubSpot-functies. Natuurlijk hebben wij daar naar geluisterd. Je vindt de belangrijkste functionaliteiten dan ook in ons HubSpot Productoverzicht.

Zelf werken wij inmiddels ook met het HubSpot-platform. Het is namelijk allround, schaalbaar, intuïtief en gebruiksvriendelijk. Het bevat eigenlijk alle elementen, die een groeiende MKB-organisatie nodig heeft. Verdiep je er een beetje in en ontdek het zelf. Je kunt het gratis onbeperkt uitproberen als je dat wilt. 

Ontvang het HubSpot Productoverzicht gratis in je e-mailbox 👇🏼

New call-to-action

 

Meer handige links:

 

Ontvang updates per email