HubSpot CRM & Inbound Marketing Insights

[VIDEO] Ontdek de alles-in-1-marketingtool HubSpot Marketing Hub

Ben je op zoek naar een tool om met datagestuurde contentmarketing meer traffic, meer en betere leads en meer online omzet te genereren? Dan is de HubSpot Marketing Hub de oplossing voor jou! In bovenstaande video laten Martijn en Maarten zien wat de HubSpot Marketing Hub is en wat de belangrijkste functies zijn.

Wat is HubSpot Marketing Hub?

Benieuwd naar de absolute nummer 1 marketingsoftware wereldwijd? Maak kennis met de HubSpot Marketing Hub. Het is in 2006 opgericht, toen nog onder de naam HubSpot. Door de jaren heen heeft HubSpot zich flink ontwikkeld en is uitgegroeid tot de meest gebruikte en beste online marketingtool (bron: G2).

De ontwikkeling van HubSpot beperkte zich niet tot functionaliteiten op gebied van marketing, maar ook op gebied van CRM, verkoop en klantenservice. Daarom heet de marketingtool tegenwoordig HubSpot Marketing Hub en zijn er ook het HubSpot CRM, de HubSpot Sales Hub en de HubSpot Service Hub. Allen krachtige stand-alone tools om jouw organisatie optimaal te ondersteunen, die samen een onoverwinnelijke combinatie vormen wanneer deze worden gecombineerd.

Meer traffic, meer en betere leads en meer online omzet

HubSpot Marketing Hub beschikt over een breed scala aan functionaliteiten om jouw organisatie optimaal te ondersteunen op gebied van online marketing. Het zorgt ervoor dat je meer traffic, meer en betere leads en meer online omzet genereert.

In bovenstaande video laten Martijn en Maarten je uitgebreid de 4 belangrijkste functies zijn. Hieronder zetten wij deze kort op een rij:

 • Account Based Marketing
  Bij Account Based Marketing richt je je met een op maat gemaakte marketingcampagne op specifieke accounts. Je selecteert hiervoor bedrijven waar je graag mee samen wilt werken, om je vervolgens met een (lead nurturing) campagne te richten op de beslissingmaker(s).

  In dit blog vertellen we je uitgebreid over Account Based Marketing en hoe je dit succesvol inzet.

 • Social media management
  De HubSpot Marketing Hub helpt je om online beter gevonden te worden met jouw content. Een belangrijke factor is de verspreiding van content via social media. Het marketingplatform beschikt over een handige tool om de social media kanalen van jouw organisatie te beheren. Niet alleen kan je berichten publiceren en inplannen, ook analyseer je resultaten snel en eenvoudig.

 • A/B-testen
  Bij marketing is testen ook een belangrijk onderdeel. Met A/B-testen kan je verschillende versies van bijvoorbeeld een landingspagina, call-to-action, e-mail of paginatekst uitproberen. Op deze manier kijk je waar jouw doelgroep het beste op reageert. Dit stelt je in staat om je uitingen te optimaliseren en een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

 • Custom rapportages
  Online marketing is nergens zonder statistieken. Bij datagedreven contentmarketing spelen statistieken een nog grotere rol. De HubSpot Marketing Hub beschikt dan ook over uitgebreide functionaliteiten om alle bezoekersgegevens en conversies helder in kaart te brengen.

  Niet alleen kan je per onderdeel de statistieken bekijken, ook kan je eenvoudig campagnerapportages en custom rapportages maken.

Meer zien van HubSpot Marketing Hub?

In bovenstaande video laten Martijn en Maarten de 4 belangrijkste functies van HubSpot Marketing Hub aan je zien. Maar het marketingplatform biedt veel meer functies! Ben je hier benieuwd naar? Boek dan vrijblijvend een persoonlijke demo in.

Wil je je eerst nog meer verdiepen in de HubSpot Marketing Hub en de andere stand-alone tools van HubSpot? In ons gratis productoverzicht lees je hier alles over.

New call-to-action

Ontvang updates per email