HubSpot CRM & Inbound Marketing Insights

De laatste HubSpot updates | januari 2023

De laatste HubSpot updates januari 2023

Ook deze maand zijn er weer mooie HubSpot updates te melden. Wat denk je bijvoorbeeld van de WhatsApp integratie? En van het met je mobiele telefoon posten van je sociale media berichten? Of het klonen van de producten uit je productencatalogus? Dit zijn updates waar veel HubSpot-gebruikers blij mee zullen zijn.

In dit artikel lees je over de volgende updates:

Eindelijk is er een WhatsApp integratie!
Post je sociale berichten met je mobiele telefoon.
Nieuwe navigatie voor mobiele app.
Pas de ‘lifecycle stages’ van je contactpersonen aan.
Inline commentaar geven.
Kloon de producten uit je productenbibliotheek.

Eindelijk is er een WhatsApp integratie!

HubSpot Updates logo WhatsAppEven een appje sturen om iets door te geven. Wie gebruikt WhatsApp tegenwoordig eigenlijk niet? Wereldwijd zijn er meer dan 2 miljard actieve gebruikers. Het is dan ook de populairste berichten-app ter wereld.

WhatApp is een makkelijke manier om te communiceren. Niet alleen met vrienden en familieleden. Zakelijk wordt WhatsApp ook steeds vaker ingezet. Bijvoorbeeld door marketing- en serviceteams om met klanten te communiceren

Koppel je jouw zakelijke WhatsApp-account aan HubSpot? Dan bewaart HubSpot alle WhatsApp-berichten voor je. Je WhatsApp-berichten verstuur je ook vanuit HubSpot. Gebruik hierbij templates en voeg voice messages, buttons en foto's aan je berichten toe. In dit artikel vertellen we je er meer over: Verbind WhatsApp aan HubSpot – profiteer van de voordelen.

De WhatsApp integratie is nu beschikbaar voor alle gebruikers van de Marketing Hub en de Service Hub Pro+.

Post je sociale berichten met je mobiele telefoon

Om deze update hebben enorm veel HubSpot-gebruikers gesmeekt bij HubSpot. En nu is het dan eindelijk zover! Maak, plan en bewerk je berichten vanaf je mobiele telefoon

Wat je hiervoor nodig hebt? Een iOS of Android telefoon en een Marketing Hub Professional of Enterprise licentie.

HubSpot Updates afbeelding social publishing op mobiele telefoon

Nieuwe navigatie voor mobiele app

Maak je onderweg regelmatig gebruik van HubSpot? Dan zal je blij zijn met deze update! HubSpot heeft namelijk de navigatie van de mobiele app in een nieuw jasje gestoken. De mobiele navigatie lijkt nu meer op de HubSpot-navigatie van je desktop.   

HubSpot Updates afbeelding nieuwe navigatie mobiele app

Pas de ‘lifecycle stages’ van je contactpersonen aan

Met behulp van lifecycle stages volg je de trajecten van jouw contactpersonen. Zo weet je bijvoorbeeld precies of een relatie een lead, verkoopkans of klant is. 

Vanaf nu pas je eenvoudig de eigenschappen van jouw lifecycle stages aan. Hierdoor sluiten de lifecycle stages beter aan bij jouw bedrijf. Èn de gewenste klanttrajecten natuurlijk. Deze update is beschikbaar voor alle HubSpot-accounts.

HubSpot Updates afbeelding lifecycle stages op maat

Inline commentaar geven

Stel: je neemt de telefoongesprekken met je relaties op. En je laat HubSpot deze gesprekken transcriberen (omzetten in tekst). 

Als manager of coach wil je jouw medewerkers misschien helpen hun telefoongesprekken te verbeteren. Met de inline-commentaarfunctie laat je jouw verbeterpunten achter op specifieke gespreksmomenten. Zo zoom je dus in op de momenten, waar jouw tips betrekking op hebben.

De verbeterde tool is beschikbaar voor de Sales Hub Professional en de Service Hub Professional licenties (in public bèta).
 
 HubSpot Updates afbeelding inline commentaar geven na telefoongesprek
 

Kloon de producten uit je productenbibliotheek

Gebruik je een producten- en/of dienstencatalogus in HubSpot? Dan weet je ook hoeveel tijd het kost om die goed bij te houden. Van deze update word je daarom vast blij. 

Vanaf nu is het namelijk mogelijk om je producten te klonen. Pas de naam en eigenschappen aan, sla het op en klaar is kees! De nieuwe kloonfunctie bespaart je zo veel tijd. Én je voorkomt er invoerfouten van gegevens mee.

Maak je gebruik van een Marketing, CMS, Sales of Service Hub Pro abonnement? Dan is de kloonfunctie voortaan beschikbaar voor jou.

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze updates? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. 

TIP: Lees ook over de voorgaande updates:

➜ De laatste HubSpot ontwikkelingen | december 2022
➜ De laatste HubSpot ontwikkelingen | november 2022
➜ De laatste HubSpot ontwikkelingen | september 2022
➜ De laatste HubSpot ontwikkelingen | juni 2022
➜ HubSpot Service Hub Ontwikkelingen | maart 2022
➜ De laatste ontwikkelingen bij HubSpot | februari 2022
➜ De laatste ontwikkelingen bij HubSpot | december 2021

New Call-to-action

Ontvang updates per email