HubSpot CRM & Inbound Marketing Insights

[VIDEO] Showcase mobiele app van HubSpot

Wist je dat je altijd toegang hebt tot jouw HubSpot CRM data? Dankzij de mobiele app van HubSpot ben je altijd up-to-date. In deze video laten we je zien waarom deze app jouw leven een stuk beter maakt en laten we je kennismaken met enkele functionaliteiten.

Naast dat de mobiele applicatie gebruiksvriendelijk is, maakt het je leven als accountmanager een stuk eenvoudiger met de volgende functies:

Inzicht in relaties

In de HubSpot app vind je als startscherm een overzicht van alle taken en afspraken die je hebt staan die dag. Zo ben je gelijk op de hoogte en weet je wat je kan verwachten.

Ook kun je in de mobiele app alle gegevens van je relaties en bedrijven opzoeken, zoals je terugziet in de video. Zo heb je direct toegang tot een activiteiten tijdlijn en welke taken er open staan. Ook kun je hier eenvoudig, net als in de desktop-versie, data toevoegen zoals gevoerde telefoongesprekken, notities en taken.

Efficiënter werken met de HubSpot App

Efficiënt werken, wie wilt dat nou niet? Als verkoper heb je het al druk genoeg, dus hoe maak je een uitgebreide samenvatting na een lang gesprek? Gebruik dan de HubSpot app om notities in te spreken. Dit bespaart enorm veel tijd en is hartstikke handig!

Visitekaartjes

Heb jij ook nog een berg met visitekaartjes liggen die nog steeds niet in je CRM-systeem staan? Je bent niet de enige. De meeste mensen vinden het te veel werk om al die data over te zetten. Dat probleem is voorbij met de visitekaartjesscanner binnen de HubSpot app. Alles staat binnen een oogwenk in je CRM!

Caller ID

Verder vindt iedereen het denk ik wel handig dat je precies kan zien wie er belt. Door de Caller-ID integratie binnen HubSpot geeft de app jouw een seintje wie er belt én maak je gelijk notities bij het betreffende contact record binnen het CRM.

Wil je ook de mogelijkheden ontdekken van de HubSpot-app? Download hem in de appstore van Apple of Android.

Heb je nog vragen? Laat het weten, ik help je graag verder.

New call-to-action

Ontvang updates per email