Automatiseer je HR recruitment proces met HubSpot 

Bestaat jouw HR recruitment proces uit veel administratieve handelingen, die je handmatig uitvoert? Zoals het plaatsen van vacatures en het managen van je sollicitanten. En zijn sollicitatieprocedures daardoor een tijdrovend proces? Stroomlijn je werving- en selectieproces dan met HubSpot. 
Ik wil een persoonlijke demo
hubspot-logo

Wat levert een HR recruitment proces met HubSpot je op?

Met behulp van HubSpot digitaliseer je jouw recruitment proces. Hierdoor wordt het managen van je sollicitanten een fluitje van een cent. In één oogopslag zie je welke status een sollicitant heeft. Hoeveel sollicitanten op een vacature gereageerd hebben en welke taken nog openstaan. 

Minimaliseer het aantal administratieve handelingen. Verstuur automatische follow-up e-mails. Breng de interne communicatie met je collega’s op peil. Manage je sollicitatiecampagnes en sollicitatiegesprekken. Koppel andere kennisbronnen. En neem je strategische beslissingen op basis van duidelijke stuurinformatie.

Zo trek je meer sollicitanten aan en verbeter je de kwaliteit van je sollicitanten. Bovendien zorg je voor geweldige sollicitatie ervaringen. HubSpot biedt meer voordelen dan een applicant tracking system (ATS-systeem). Je ontdekt ze hieronder.

Peter | Systony
"Met een kort en geautomatiseerd HR recruitment proces in HubSpot bespaar je veel tijd. Je vindt makkelijker nieuwe kandidaten door je marketingtools efficiënt in te zetten. En je geeft top-kandidaten minder tijd om voor een andere organisatie te kiezen."
Gertjan-email-signature-100
Gertjan van Vugt

Co-founder & Senior projectleider bij Systony

De voordelen van een geautomatiseerd HR recruitment proces met HubSpot 

Starten met een geautomatiseerd HR recruitment proces in HubSpot

Zoals je ziet gaat HubSpot verder waar ATS-systemen stoppen. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid. Niet al deze functies zitten standaard in HubSpot. Maar met maatwerk is bijna alles mogelijk. 

Als ervaren HubSpot implementatie partner richten wij jouw geautomatiseerde HR recruitment proces graag voor je in. Zo zorgen we samen voor een optimale werving- en selectieprocedure.

integratie telefooncentrale van aircall met hubspot
"Je versnelt je selectieproces door je vacatures aan selectiecriteria in HubSpot te koppelen. Bijvoorbeeld de competenties, die een sollicitant op je sollicitatieformulier ingevuld heeft. Zo beoordeelt je CRM-systeem je binnenkomende sollicitaties alvast aan de hand van deze criteria."
Daan-email-signature-100
Daan van Loon

CRM & Inbound marketing consultant bij Systony

We believe you can grow

Vraag een 1-op-1 aan met een ervaren HubSpot specialist