fbpx

HubSpot CRM.

Krachtige standalone tools, onoverwinnelijk als je ze samen gebruikt.

HubSpot CRM werkt volledig online. Je kan waar en wanneer je wilt bij alle informatie van leads en klanten. Het zorgt ervoor dat alle contacten centraal te vinden zijn en er overzicht is op de leads en klanten van jouw organisatie. HubSpot CRM heeft een hoge gebruikersvriendelijkheid, waardoor medewerkers na een workshop of training al snel het systeem onder de knie hebben.

Systony helpt je om een goede start te maken met HubSpot. Alle data uit je huidige CRM-systeem moet over worden gezet naar HubSpot CRM, onze experts nemen dit voor jou uit handen. Om medewerkers snel aan de slag te laten gaan én optimaal met het systeem te laten werken, zijn een goede voorbereiding, configuratie, data-imports, workshops en trainingen belangrijk. Ook hier helpt Systony je bij. Na een goede start staan wij uiteraard altijd voor je klaar.

Probeer gratis uit Vraag een demo aan

Met HubSpot CRM is het mogelijk om leadscoring bij te houden. Leads bouwen punten op door bijvoorbeeld acties op jouw website, zoals het bezoeken van pagina’s en downloaden van documenten. Aan de hand van het aantal opgebouwde punten, kan een lead het label Marketing- of Sales Qualified Lead krijgen. Zo bouw je leads op die ook echt van toegevoegde waarde zijn.

De basismogelijkheden van HubSpot CRM zijn gratis te gebruiken. Deze mogelijkheden zijn beperkt, maar voldoende om het systeem goed in te kunnen zetten voor kleine of startende ondernemingen. Met de verschillende Hubs is het mogelijk om de functionaliteiten van HubSpot CRM uit te breiden en het systeem optimaal te gebruiken voor jouw organisatie.

Vraag je gratis HubSpot-CRM account aan

Inclusief gratis adviesgesprek om je voor te bereiden voor een succesvolle implementatie.

Vraag een gratis HubSpot-account aan

Ontdek de tools van HubSpot:

Mogelijkheden CRM
Een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk CRM-systeem voor jouw organisatie.
Ontdek meer

Sales Hub
Haal het maximale uit je verkoop met verzamelde informatie over leads.
Ontdek meer

Service Hub
Geef je klantenservice de tools om klanten optimaal te kunnen helpen.
Ontdek meer

Marketing Hub
De tools om resultaat te boeken met data-gestuurde contentmarketing.
Ontdek meer

Hubs en prijzen

HubSpot CRM is geheel gratis, vraag een gratis account en adviesgesprek aan. Met diverse Hubs zijn de mogelijkheden flink uit te breiden. HubSpot CRM en de Hubs zijn krachtige standalone tools en onoverwinnelijk als je ze samen gebruikt.

Sales Hub

Vanaf

€46 Per gebruiker per maand
Probeer uit

Service Hub

Vanaf

€46 Per gebruiker per maand
Probeer uit

Marketing Hub

Vanaf

€46 Per gebruiker per maand
Probeer uit

De CRM Checklist

Breng eenvoudig jouw CRM-behoeften in kaart

CRM Checklist

Download de CRM Checklist

 

Bekijk ook onze andere CRM oplossingen:

Maximizer CRM Microsoft Dynamics 365 Teamleader