fbpx

HubSpot CRM

Gratis CRM voor het MKB, uit te breiden met Sales, Service en Marketing

Een krachtig stand-alone systeem en onoverwinnelijk als je het combineert met de HubSpot Sales, Service & Marketing Hubs

Start met dit gratis CRM en breidt later naar wens uit met Hubs voor Marketing, Sales & Service;
Gratis accounts kunnen gecombineerd worden met de betaalde Hubs, creëer zo een optimale prijsmix;
Uitgebreid relatiebeheer met één sales pipeline & één ticket pipeline;
Koppel aan Outlook, Office 365 of Gmail;
E-mail tracking en online chat voor op jouw website;
Verstuur tot 2000 marketingmails per maand.

 

Probeer nu gratis Plan een demo

 

Alle functies op een rij?

Download het HubSpot productoverzicht.

Download

Boek tijd in mijn agenda

Onbeperkt aantal gebruikers

Het maakt HubSpot niet uit of alleen jij of al je collega’s werken met HubSpot CRM. Uiteraard ieder met zijn/haar eigen account.

Overzicht door tijdlijn

Bij relaties wordt een tijdlijn getoond met onder andere telefoongesprekken, e-mails en notities (in chronologisch volgorde en te filteren).

Koppel met e-mail

HubSpot CRM biedt integratie met Gmail en Outlook. Dit maakt het mogelijk dat e-mails automatisch worden opgeslagen in het CRM.

Uit te breiden met hubs

Breid HubSpot CRM uit met krachtige modules (hubs) voor marketing, verkoop en service. Zo stroomlijn je jouw bedrijfsprocessen nóg beter.

E-mailtracking

Eén van de uitgebreide e-mailfunctionaliteiten is het tracken van e-mail, zodat je weet of en wanneer jouw e-mail is bezorgd en gelezen.

Innovatie voorop

HubSpot CRM gaat mee met de wensen van deze tijd. Continu wordt ondernemen vergemakkelijkt met nieuwe productiviteitsfeatures.

HubSpot Marketing Hub

De marketing Hub biedt alle tools voor slimme data-driven contentmarketing voor meer, gerichter en persoonlijker bereik.

Ontdek meer

HubSpot Sales Hub

De verkoop Hub stroomlijnt en verbetert jouw salesprocessen. Het verhoogt conversie en zorgt ervoor dat je efficiënter werkt.

Ontdek meer

HubSpot Service Hub

De service Hub zorgt ervoor dat vragen en verzoeken van jouw relaties adequaat en professioneel worden afgewikkeld.

Ontdek meer

Impressie van HubSpot CRM

 

17 jaar
Toonaangevend in CRM

 

450+
Succesvolle CRM-implementaties

Systony geeft je een prestatie-boost!

Een kleine drie jaar geleden heeft Systony binnen Van Dam Maximizer CRM en HubSpot Marketing Hub geïmplementeerd. Wij hebben samen met het professionele Systony team het volledige implementatietraject doorlopen. Van CRM Blauwdruk tot systeemintegratie met ons ISAH-ERP. Ons relatiebeheer, website performance, organische zoekresultaten en leadgeneratie hebben alle doelen overtroffen. Met name de kwaliteit van de nieuw gegenereerde leads is elke cent waard gebleken. Bedankt Systony!

Paul Baggermans, Van Dam BV

Goede samenwerking met Systony! Goed gedaan!

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Systony. Ze hebben ons geadviseerd en geholpen met de implementatie van HubSpot Growth Suite Professional Edition. Daarin zitten alle modules van HubSpot: CRM, Marketing, Sales en Service. Adviseur Martijn en projectleider Gertjan zijn sympathieke en geduldige jongens, maar bovenal ervaren professionals en leuk om mee samen te werken.

Sven Ernest, Appronto

Inbound Marketing Blauwdruk met maandelijks marketingondersteuning

Systony heeft voor ons en Inbound Marketing Blauwdruk gemaakt en vervolgens HubSpot Marketing Hub geïmplementeerd via onboarding, workshops en een maandelijkse retainer voor extra ondersteuning. Het team van Systony heeft veel kennis van HubSpot CRM & Marketing Hub die wij gebruiken. Ze maken voor ons unieke content (blogs, eBooks, landingspagina’s, case studies etc.) t.b.v. leadgeneratie. Systony staat altijd 100% voor ons klaar en wij raden iedereen de Systony/HubSpot ervaring aan.

Johan Deen, Genpower B.V. Aggregaten

Full service CRM & Inbound Marketing

Na een succesvolle CRM implementatie en Inbound Marketing ondersteuning bij onze dochterorganisatie hebben wij in 2019 besloten om HubSpot te implementeren binnen ons moederbedrijf. Systony biedt ondersteuning op ieder niveau van de implementatie en heeft diepgaande kennis van de techniek. Een enorme toegevoegde waarde zit hem in de manier waarop wij ondersteuning krijgen bij contentcreatie. Systony’s persoonlijke benadering is de sleutel tot onze sucesvolle samenwerking.

Martijn Visser, Van den Bergh & Co.

Missie geslaagd met Systony!

Wij hadden behoefte aan beter inzicht in onze sales-funnels en om sneller te kunnen anticiperen op toekomstige vraag n.a.v. marketingcampagnes. Martijn heeft ons tijdens de oriëntatiefase perfect begeleid en heeft uiteindelijk ook zelf onze verkoopafdeling getraind. Gertjan is een slimme vent die in staat is om ingewikkelde processen eenvoudig en overzichtelijk te maken. Kortom, Systony is een fijne leverancier om mee samen te werken met een scherpe focus op gestelde doelen. Wij zetten de samenwerking zonder twijfel voort!

Bas Leenstra, Silk’n

Een perfecte samenwerking met Systony!

Softbrick werkt al jaren met Systony. Ze hebben ons fantastisch geholpen met de advisering en implementatie van ons nieuwe CRM-systeem. Ook na de oplevering worden vragen snel beantwoord en krijgen wij professionele ondersteuning van de Systony servicedesk. De communicatie en samenwerking met Systony ervaren wij als zeer positief!

Simone de Greef, Softbrick Workforce Management Solutions

Bekijk onze andere CRM-oplossingen

Maximizer CRM Microsoft Dynamics 365 Teamleader