HubSpot CRM & Inbound Marketing Insights

[VIDEO] Ontdek de HubSpot Service Hub!

Help klanten sneller en gerichter met de HubSpot Service Hub. Naast de eenvoudige en overzichtelijke weergave van alle klantinformatie biedt HubSpot ook een uitgebreid ticketsysteem. Hiermee maakt HubSpot bij een vraag, klacht of verzoek een ticket aan, die automatisch toegewezen wordt aan de aangewezen medewerker. Hiermee werkt jouw klantenserviceafdeling productiever dan ooit!

In bovenstaande video ontdek je de functies van de HubSpot Service Hub en laten we je zien hoe je deze functies toepast.

Wat is de HubSpot Service Hub?

De HubSpot Service Hub biedt een innovatieve tool die helpt om klantervaringen te verbeteren vanuit HubSpot CRM.

De relatie tussen bedrijven en klanten is de afgelopen jaren veranderd en klanten verwachten de beste ervaring die jij als bedrijf kan bieden. Dankzij de HubSpot Service Hub is alle klantinformatie binnen handbereik, waardoor je beter in staat bent om aan de verwachtingen van je klanten te voldoen.

De HubSpot Service Hub is een waardevolle aanvulling op HubSpot CRM, de HubSpot Marketing Hub en de HubSpot Sales Hub.

Maak van je klanten ambassadeurs!

HubSpot Service Hub heeft alle functies die je nodig hebt om je klanten de geweldige ervaring te bieden die zij verdienen. Dankzij deze functies bouw je een stevig fundament voor je klantrelaties en verzeker je jouw organisatie van klanten die uiteindelijk ambassadeurs worden.

In de video gaan we in op deze belangrijke functies van de HubSpot Service Hub:

  • Klantenservice tickets

Optimaliseer de afhandeling van klachten, vragen en verzoeken met het ticketsysteem van de HubSpot Service Hub. De tickets worden in het HubSpot CRM centraal vastgelegd en automatisch doorverwezen naar de juiste persoon of afdeling. Daarnaast zijn alle tickets overzichtelijk beschikbaar via een dashboard, zodat deze te allen tijde gemonitord kunnen worden.

  • Alle klantcontact op 1 plek

Voor je klanten is het belangrijk dat je als bedrijf naast telefoon en e-mail, ook online bereikbaar bent. Bijvoorbeeld via een online chat en/of social media. De HubSpot Service Hub brengt alle contactkanalen samen in een universele inbox waaruit je als klantenserviceteam efficiënt kan werken.

  • Workflow automation

Een belangrijk aspect binnen HubSpot is het automatiseren van werkzaamheden. Dit is ook mogelijk met de HubSpot Service Hub. Wijs nieuwe tickets automatisch toe aan de juiste persoon die het meeste verstand heeft van het onderwerp en houd je klanten met workflow automation op de hoogte over de status van hun tickets.

  • Meten van klanttevredenheid

Wil je je klantrelatiestrategie verbeteren? Kijk dan naar de meningen en ervaringen van je klanten. Het is hierbij essentieel om te weten hoe tevreden deze klanten zijn. Met de HubSpot Service Hub heb je de mogelijkheid om de klanttevredenheid te meten aan de hand van verschillende soorten enquêtes. Nieuwe bevindingen uit de resultaten verwerk je in je huidige strategieën, die je op deze manier steeds meer optimaliseert.  

TIP: Lees hier waarom CRM een belangrijk onderdeel is van je klantenservice software

Meer zien van de HubSpot Service Hub?

In bovenstaande video worden de belangrijkste functies van de HubSpot Service Hub besproken. Maar HubSpot biedt nog veel meer voor jou als organisatie! Bekijk de volgende video’s eens over HubSpot:

Daarnaast vind je alle informatie over de beschikbare functies in ons HubSpot productoverzicht:

New call-to-action

 

 

Ontvang updates per email