fbpx

Video's over CRM en Inbound Marketing

Onze experts geven je informatie, tips & trics

Wil je meer leren over CRM & Marketing Automation, bekijk dan onze video-serie waarin onze CRM-experts Maarten en Martijn hun kennis en nuttige tips & trics met je delen.

En vind je dit leuke video’s? Geef ons dan een duimpje omhoog en abonneer je op ons YouTube kanaal. Dat motiveert ons om meer van dit soort video’s te maken! Veel kijkplezier.

Met welke CRM-strategie laat je je sales exploderen als ondernemer?

Met een CRM-strategie laat je niet alleen alle afdelingen goed samenwerken, maar zorg je ook voor goede leadopvolging en laat je je sales door het dak gaan.

Bekijk video

Wat is Marketing Automation? Zo helpt het jou als ondernemer!

Wat is Marketing Automation, ook marketingautomatisering genoemd, precies en hoe kan het jouw organisatie helpen om sales qualified leads te genereren?

Bekijk video

Wat is het beste CRM-systeem voor kleine bedrijven?

Met een CRM-systeem kan je jouw teams productiever laten werken en zorg je voor goed overzicht over alle werkzaamheden en doelstellingen.

Bekijk video

De 4 voordelen van een CRM-systeem

Een CRM-systeem laat afdelingen efficiënter werken en zorgt ervoor dat organisaties meer uit leads kunnen halen. Wij belichten de 4 grootste voordelen!

Bekijk video

Implementeer een CRM-systeem in 6 stappen

Je hebt besloten om een CRM-systeem te gaan gebruiken voor jouw organisatie. Maar waar begin je en hoe zorg je voor een succesvolle implementatie?

Bekijk video

Waarom is een CRM belangrijk? Productiviteit!

Het gebruik van een CRM-systeem kent vele voordelen. Niet alleen borg je alle kennis binnen je organisatie, maar ook verhoog je de productiviteit van jouw team!

Bekijk video

Genereer meer leads en klanten mer marketing automation

Zet marketingautomatisering in om van jouw website een ware leadmachine te maken! In 5 stappen leg je een sterke basis om meer leads en klanten te genereren!

Bekijk video