fbpx

Video's over CRM en Inbound Marketing

Onze experts geven je informatie, tips & tricks

Wil je meer leren over CRM & Marketing Automation, bekijk dan onze video-serie waarin onze CRM-experts Maarten en Martijn hun kennis en nuttige tips & tricks met je delen.

En vind je dit leuke video’s? Geef ons dan een duimpje omhoog en abonneer je op ons YouTube kanaal. Dat motiveert ons om meer van dit soort video’s te maken! Veel kijkplezier.

HubSpot

De ultieme HubSpot CRM demo

In deze gratis en Nederlandstalige HubSpot CRM demo laat Martijn je alle functies en mogelijkheden zien van de software. Zo zie je gelijk of HubSpot CRM iets is voor jouw organisatie.

Bekijk video

4 belangrijke redenen om te kiezen voor HubSpot CRM

HubSpot CRM is een innovatief, handig en gratis CRM-systeem. In deze video zetten we de 4 belangrijkste redenen voor je op een rij om te kiezen voor HubSpot CRM!

Bekijk video

De kracht van HubSpot Sales Hub

HubSpot Sales Hub geeft verkopers de juiste tools om sneller en makkelijker klanten binnen te halen. In deze video lichten we de 4 belangrijkste functies uit!

Bekijk video

Betere resultaten met de HubSpot Marketing Hub

HubSpot Marketing Hub helpt je om beter online vindbaar te zijn en hierdoor meer traffic, meer en betere leads en meer online omzet te genereren. Ontdek in deze video’s de mooiste functies!

Bekijk video

Ontdek de HubSpot Service Hub

De Service Hub zorgt ervoor dat vragen en verzoeken van jouw relaties adequaat en professioneel worden afgewikkeld. In deze video ontdek je hoe je functionaliteiten van de HubSpot Service Hub succesvol inzet.

Bekijk video

De HubSpot Outlook Plugin

Krijg toegang tot handige HubSpot-tools zoals templates, sequences en meetings binnen elke nieuwe email die je gaat versturen. Ontdek de handige functies van de HubSpot Outlook Plugin aan de hand van deze demo.

Bekijk video

CRM

Met welke CRM-strategie laat je je sales exploderen als ondernemer?

Met een CRM-strategie laat je niet alleen alle afdelingen goed samenwerken, maar zorg je ook voor goede leadopvolging en laat je je sales door het dak gaan.

Bekijk video

Wat is het beste CRM-systeem voor kleine bedrijven?

Met een CRM-systeem kan je jouw teams productiever laten werken en zorg je voor goed overzicht over alle werkzaamheden en doelstellingen.

Bekijk video

De 4 voordelen van een CRM-systeem

Een CRM-systeem laat afdelingen efficiënter werken en zorgt ervoor dat organisaties meer uit leads kunnen halen. Wij belichten de 4 grootste voordelen!

Bekijk video

Implementeer een CRM-systeem in 6 stappen

Je hebt besloten om een CRM-systeem te gaan gebruiken voor jouw organisatie. Maar waar begin je en hoe zorg je voor een succesvolle implementatie?

Bekijk video

Waarom is een CRM belangrijk? Productiviteit!

Het gebruik van een CRM-systeem kent vele voordelen. Niet alleen borg je alle kennis binnen je organisatie, maar ook verhoog je de productiviteit van jouw team!

Bekijk video

Koppel een boekhoudpakket of ERP aan jouw CRM-systeem

Wissel eenvoudig gegevens uit tussen jouw CRM-systeem en andere gebruikte systemen, zoals een boekhoudpakket of ERP-systeem. Zo werk je nóg efficiënter!

Bekijk video

CRM voor Transport en Logistiek

Ontdek welke functies essentieel zijn voor een CRM-systeem als je werkzaam bent in de transport of logistiek. In deze video bekijken we deze functies en laten we je zien welk CRM voldoet aan de eisen.

Bekijk video

Het beste CRM-systeem voor B2B

Ben je op zoek naar een CRM voor jouw B2B-organisatie maar weet je niet waar te beginnen? Maarten en Martijn geven je drie waardevolle tips over waar je naar moet kijken bij de selectie voor het beste CRM voor B2B.

Bekijk video

Wat is het beste CRM voor grote sales teams?

Er zijn vaak specifieke functies nodig zijn voor organisaties met een verkoopteam van 5 personen of meer. In de video geven we je drie tips die je helpen met de zoektocht naar een CRM voor een groot sales team.

Bekijk video

Inbound Marketing

Wat is Marketing Automation? Zo helpt het jou als ondernemer!

Wat is Marketing Automation, ook marketingautomatisering genoemd, precies en hoe kan het jouw organisatie helpen om sales qualified leads te genereren?

Bekijk video

Genereer meer leads en klanten met marketing automation

Zet marketingautomatisering in om van jouw website een ware leadmachine te maken! In 5 stappen leg je een sterke basis om meer leads en klanten te genereren!

Bekijk video

Starten met Inbound Marketing

Ga aan de slag met Inbound Marketing en verhoog het aantal online leads én klanten. We geven je tips en 4 stappen die je helpen met het opzetten van een succesvolle Inbound Marketing-strategie.

Bekijk video

Val op met persoonlijke video's tijdens het verkoopproces

Persoonlijke video’s in het verkoopproces is belangrijker dan ooit. Alles gaat tegenwoordig digitaal maar je kan jezelf nog steeds onderscheiden door personalisatie toe te passen.

Bekijk video