fbpx

Microsoft Dynamics 365 for Talent

Inspireer en motiveer je (toekomstige) medewerkers

Met Dynamics 365 for Talent heb je de tools beschikbaar om het beste uit je medewerkers naar boven te halen. Niet alleen tijdens hun carrière bij jouw organisatie, maar ook hiervoor. Microsoft omschrijft de applicatie als ‘dé HR-transformatie’.

De applicatie beschikt onder andere over een vacaturemodule. Hiermee kan het complete wervingsproces worden ingericht en kan worden geprofiteerd van de koppeling met LinkedIn. Informatie over kandidaten wordt eenvoudig gedeeld met het wervingsteam. De kandidaten krijgen tijdens het proces informatie over iedere stap van het wervingstraject.

Voor nieuwe medewerkers helpt de applicatie bij het verbeteren van het inwerkproces. Zij krijgen onder andere de beschikking over gepersonaliseerde controlelijsten, waardoor zij zicht krijgen op het inwerkproces. Tevens is binnen de applicatie alle centraal verzamelde informatie beschikbaar, zoals bijvoorbeeld organisatieschema’s, video’s, handleidingen en tips.

Microsoft Dynamics ondersteunt niet alleen het wervingsproces en nieuwe medewerkers, maar ook medewerkers die al langer werkzaam zijn bij jouw organisatie. Zo is het via Microsoft Dynamics eenvoudig om elkaar feedback te geven. Daarnaast hebben zowel medewerkers als leidinggevenden via realtime prestatiedashboards inzicht in de prestaties en vorderingen van personen, teams en afdelingen. Ook kunnen actieve doelstellingen en competenties worden toegevoegd.

Met de applicatie worden medewerkers gestimuleerd om bepaalde certificeringen te behalen en krijgen zij adviezen over aanvullende trainingen. Deze certificeringen en adviezen kunnen worden ingevoerd per functie.

Alle functies op een rij?

Download het Microsoft Dynamics 365 productoverzicht.

Download

Impressie van Microsoft Dynamics 365

Ontdek alle mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365

Lees meer over Microsoft Dynamics 365