fbpx

Microsoft Dynamics 365 for Marketing.

Ontwikkel leads die klaar zijn voor de volgende stap.

Met Microsoft Dynamics 365 for Marketing zoek en ontwikkel je meer leads die klaar zijn voor de volgende stap. De applicatie gaat verder dan e-mailmarketing. Door sales en marketing met elkaar te koppelen en processen te automatiseren, is het mogelijk om slimmere beslissingen te nemen en om het marketingrendement te maximaliseren.

Met de applicatie plan, automatiseer en monitor je campagnes van A tot Z. Het helpt je tijdens het volledige proces om van een websitebezoeker een qualified lead te maken. Met geautomatiseerde workflows, lead nurture campagnes en leadscoring kan de klantreis worden geoptimaliseerd en kunnen prospects door de marketing- en verkoopfunnel worden geleid.

E-mailcampagnes, online formulieren, het versturen van uitnodigen en het beheren van evenementen en meer. Het is allemaal mogelijk met Microsoft Dynamics 365 for Marketing. Alle mogelijkheden komen samen in één applicatie en communiceren direct met de sales-applicatie.

Het is mogelijk om over meerdere kanalen leads te genereren en te onderhouden. Door prioriteiten toe te wijzen en zaken te automatiseren, kunnen sales en marketing beter op elkaar afgestemd worden. Met de ingebouwde intelligentie en analyses kan het investeringsrendement van marketing worden verbeterd.

Met Microsoft Dynamics 365 profiteer je van applicaties met tal van mogelijkheden, die onderling naadloos met elkaar communiceren.

Impressie van Microsoft Dynamics 365 for Marketing

Meer functionaliteiten van Microsoft Dynamics 365:

Dynamics 365 for Sales
Ondersteun verkopers optimaal met alle tools die zij nodig hebben.
Ontdek meer

Dynamics 365 for Service
Verleen optimale service aan klanten, maar ook binnen je organisatie. 
Ontdek meer

Alle functionaliteiten
Bekijk het overzicht met functionaliteiten.

Ontdek meer