fbpx

Maximizer CRM Cloud of on-premise

Kiez zelf waar Maximizer CRM wordt gehost

Er kan gekozen worden om Maximizer CRM uit te rollen in de cloud, maar ook om te hosten op een eigen of externe server. De mogelijkheid tot kiezen maakt Maximizer CRM uniek.

De on-premise CRM-applicatie wordt fysiek geïnstalleerd op jouw eigen server en is geschikt voor Windows, web en smartphone. Bij hosten in de Cloud zijn er twee mogelijkheden. Het is mogelijk om Maximizer CRM te hosten in een Shared Cloud of in een Private Cloud. Bij de Shared Cloud wordt de data gehost op een gedeelde server, jouw data zal uiteraard nooit in aanraking komen met data van anderen op de server. Het is ook mogelijk om Maximizer CRM te hosten in een Private Cloud, hierbij wordt het geïnstalleerd op een private server. Hierbij ben je de enige gebruiker van de server. De servers van Systony staan in Nederland, in een datacentrum in Amsterdam. Je gegevens worden hiermee in eigen land beheert en vallen onder Nederlandse wetgeving. Wij zorgen ervoor dat jouw gegevens op een veilige manier worden verwerkt en hiermee voldoen aan de AVG-wetgeving.

Maximizer CRM Cloud is beschikbaar volgens het SaaS-model (Software as a Service). Dit betekent dat je Maximizer CRM Cloud huurt voor een vast (laag) bedrag per gebruiker per maand.

Alle functies op een rij?

Download het Maximizer CRM productoverzicht.

Download

Impressie van Maximizer CRM

Ontdek alle mogelijkheden van Maximizer CRM

Lees meer over Maximizer CRM