fbpx

Maximizer CRM in de cloud of on-premise.

Kies zelf waar Maximizer CRM wordt gehost. In de cloud of on-premise.

Maximizer CRM kan worden uitgerold in in de cloud of in eigen beheer. De mogelijkheid tot kiezen maakt Maximizer CRM uniek.

Er kan gekozen worden om Maximizer CRM uit te rollen in de cloud, maar ook om te hosten op een eigen of externe server.

De on-premise CRM-applicatie wordt fysiek geïnstalleerd op jouw eigen server en is geschikt voor Windows, web en smartphone. Bij hosten in de Cloud zijn er twee mogelijkheden. Het is mogelijk om Maximizer CRM te hosten in een Shared Cloud of in een Private Cloud. Bij de Shared Cloud wordt de data gehost op een gedeelde server, jouw data zal uiteraard nooit in aanraking komen met data van anderen op de server. Het is ook mogelijk om Maximizer CRM te hosten in een Private Cloud, hierbij wordt het geïnstalleerd op een private server. Hierbij ben je de enige gebruiker van de server. De servers van Systony staan in Nederland, in een datacentrum in Amsterdam. Je gegevens worden hiermee in eigen land beheert en vallen onder Nederlandse wetgeving. Wij zorgen ervoor dat jouw gegevens op een veilige manier worden verwerkt en hiermee voldoen aan de AVG-wetgeving.

Maximizer CRM Cloud is beschikbaar volgens het SaaS-model (Software as a Service). Dit betekent dat je Maximizer CRM Cloud huurt voor een vast (laag) bedrag per gebruiker per maand.

Maximizer is compleet

Impressie van Maximizer CRM

Meer functionaliteiten van Maximizer CRM:

Relatiemanagement
Beheer de relaties op een manier die het beste past bij jouw organisatie.
Ontdek meer

Verkoopmanagement
In verkoopmanagement is alle benodigde informatie zichtbaar in een overzichtelijk dashboard.
Ontdek meer

Alle functionaliteiten
Bekijk het overzicht met alle functionaliteiten van Maximizer CRM.
Ontdek meer