fbpx

Mogelijkheden van HubSpot CRM.

Krachtige standalone tools, onoverwinnelijk als je ze samen gebruikt.

De gebruiksvriendelijkheid van HubSpot CRM zorgt ervoor dat gebruikers het werken met het systeem snel onder de knie krijgen. Het aantal gebruikers voor HubSpot CRM is onbeperkt.

Het bieden van overzicht is één van de belangrijkste zaken van HubSpot CRM en dit gaat verder dan andere CRM-systemen. Bij contacten is direct een tijdlijn beschikbaar met daarin alle eerdere contactmomenten. Onder andere telefoongesprekken, e-mails en notities worden chronologisch weergegeven. Deze informatie kan geautomatiseerd worden bijgehouden. HubSpot heeft hiervoor onder andere een koppeling met Outlook en Gmail. Hierdoor ontstaat een profiel met alle ingevoerde informatie, aangevuld met de complete contactgeschiedenis.

De status van leads is ook eenvoudig opvraagbaar. Er is zichtbaar hoeveel punten zij hebben opgebouwd in de leadscoring, maar ook waarmee deze punten zijn opgebouwd. Je bent in staat om gericht te zien waar hun interesse ligt en kan hierop inspelen.

HubSpot CRM stelt je in staat om met heldere overzichten de salesfunnel te managen. In een overzichtelijk dashboard is de actuele status te zien, net als onder andere gemaakte afspraken, contracten en prestaties aan de hand van ingevoerde quota’s.

Verlaag de drempel voor potentiele klanten om contact op te nemen met de livechat-functie. HubSpot CRM biedt de mogelijkheid om een livechat op jouw website te plaatsen. Via de website kunnen bezoekers vragen stellen, vanuit HubSpot CRM kunnen medewerkers hier real-time op antwoorden. Antwoorden is zelfs mogelijk binnen de Android en iOS apps.

De basismogelijkheden van HubSpot CRM kunnen gratis worden gebruikt door een onbeperkt aantal gebruikers. Om meer uit HubSpot te halen, zijn er de Sales-, Service- en Marketing Hub ontwikkeld.

Deze tools breiden de mogelijkheden van HubSpot CRM fors uit en stellen je in staat om meer uit je bedrijf te halen. De tools kunnen ook los gebruikt worden.

Functies van HubSpot CRM:

✔  Contactbeheer
✔  Contact- & bedrijfsinformatie
✔  Integratie met Gmail, Office 365 & Outlook
✔  Documenten
✔  Formulieren
✔  Contactactiviteiten
✔  Lead analytics dashboard
✔  Facebook & Instagram lead advertenties

✔  Opslaan en hergebruiken van tekstfragmenten
✔  E-mails uitgesteld versturen
✔  E-mail tracking
✔  E-mail templates
✔  Team e-mail
✔  Gespreksinbox
✔  Livechat
✔  Chatbots

✔  Bellen vanuit Hubspot
✔  Agenda beschikbaar voor prospects en klanten
✔  Verkoopkansen en deals bijhouden
✔  Taken
✔  Ticketsysteem
✔  Rapportages dashboard

Impressie van HubSpot CRM:

Meer mogelijkheden van HubSpot:

Sales Hub
Haal het maximale uit je verkoop met verzamelde informatie over leads.
Ontdek meer

Service Hub
Geef je klantenservice de tools om klanten optimaal te kunnen helpen.
Ontdek meer

Marketing Hub
De tools om resultaat te boeken met data-gestuurde contentmarketing.
Ontdek meer