HubSpot CRM & Inbound Marketing Insights

Hoe PSOhub je kan helpen waar HubSpot stopt

Heb je net een mooie deal gesloten in HubSpot? Gefeliciteerd! Maar, wat nu? HubSpot stopt wanneer jij een deal sluit, waardoor je verder moet in aparte tools voor projectmanagement, contractmanagement, tijdregistratie en facturatie. Een stuk minder efficiënt dus.

Dat is ook waar de makers van PSOhub mee te maken hadden. Door het ontwikkelen van PSOhub is het nu mogelijk om verder te gaan waar HubSpot stopt. Zo krijg je meer grip op het proces dat komt na het sluiten van je deal. PSOhub integreert naadloos met HubSpot en is een perfecte verlenging van het HubSpot-platform.


In deze video behandelen we enkele problemen waar je als projectorganisatie tegenaan loopt en lees je hoe PSOhub de oplossing biedt. Iemand die je er meer over kan vertellen PSOhub is Ronald van Appronto!

Bekijk de video of lees verder en ontdek hoe PSOhub je verder helpt waar HubSpot stopt.

PSOhub in het kort

Om een beeld te vormen van de oplossing van de problemen die we in dit artikel bespreken kijken we eerst naar wat PSOhub precies is.

PSOhub is een tool dat je bedrijfsprocessen optimaliseert met uitgebreid projectmanagement, contractmanagement, urenregistratie en facturatie. De software is speciaal ontwikkeld om volledig te integreren met het HubSpot-platform.

Dit heeft het voordeel dat functies van PSOhub én HubSpot beschikbaar zijn binnen één applicatie.

hubspot psohub integratie

Meer weten over PSOhub? Bekijk deze artikelen:

Tegen welke problemen liep Appronto aan voor het gebied van PSOhub?

Appronto is een IT-bedrijf dat unieke intelligente softwareoplossingen ontwikkelt. Het implementeren van state-of-the-art softwareoplossingen in een data gedreven wereld is tenslotte onmisbaar.

Tot enkele maanden geleden maakten ze bij Appronto gebruik van de volledige suite van HubSpot:

Hoewel HubSpot een innovatief en gebruiksvriendelijk systeem is ontstonden er toch een paar problemen bij Appronto.

Er was een stroeve overdracht tussen het verkoop- en projectteam omdat projecten werden gemanaged in een externe tool los van HubSpot. Het grootste probleem? Het ontbreken van een 360-graden klantbeeld.

Oplossing project- en contractmanagement

Met PSOhub krijg je meer grip op het proces dat komt ná het sluiten van een deal.

Alle benodigde gegevens die in HubSpot staan worden doorgesluisd naar de PSOhub-tool. Hierin worden alle projecten, contracten en bijhorende taken op een overzichtelijke manier bijgehouden.

Alle taken die je uitvoert in PSOhub worden vervolgens direct geüpdatet binnen het HubSpot-platform. Zo ben je altijd up-to-date en ben je verzekerd van een optimale werkervaring.

Oplossing urenregistratie en facturatie

Binnen Appronto zijn veel developers die aan meerdere projecten tegelijk werken. Dankzij PSOhub stellen ze snel precieze urenoverzichten en onkostendeclaraties op.

Dit is mogelijk dankzij:

  • Een handige agenda-integratie;
  • GPS-tracking;
  • Een slimme mobiele app.

De developers hoeven zelf geen administratieve handeling te doen en projectleiders hebben een nauwkeurig overzicht van alle uren en declaraties die gefactureerd kunnen worden.

Naadloze integratie met HubSpot

Bij de integratie tussen HubSpot en PSOhub spreken we van een tweerichtings integratie.

Direct na het aanmaken van een deal in HubSpot start je met één druk op de knop een nieuw project in PSOhub. Kies vervolgens een projecttemplate en de rest gaat vanzelf.

Bij Appronto zorgt PSOhub ervoor dat projecten niet ‘off rail’ gaan. Dit is mogelijk dankzij slimme alerts die aangeven wanneer het budget overschreden wordt. Daarnaast kun je dankzij deze waarschuwingen direct actie ondernemen bij problemen.

PSOhub wisselt direct alle gegevens uit met HubSpot, zodat iedereen die werkt binnen het HubSpot-platform op de hoogte blijft van de voortgang van het project.

Het inzetten van PSOhub heeft bij Appronto de barrière doorbroken tussen het verkoopteam en projectmanagement.

Hubspot_integration_01

Herken jij de problemen van Appronto?

PSOhub is opgericht omdat er veel vraag was naar een aanvulling op HubSpot op gebied van projecten, contracten, facturatie en urenregistratie.

Werk je met HubSpot en herken jij de problemen van Appronto ook? Misschien is PSOhub de oplossing voor jou.

Maak een afspraak in mijn agenda, dan kijken we samen naar wat je kan doen om je problemen te doorbreken.

Maak vandaag nog een afspraak

 

Ontvang updates per email