fbpx

Teamleader

CRM, verkoop, projecten en facturen voor kleine organisaties

Overzichtelijk CRM-systeem voor ondersteuning van het eerste klantencontact tot de betaalde factuur.

Leads toevoegen – offertes maken – omzetten naar project – taken aanmaken – uren registreren – facturen versturen – geld ontvangen;
Geschikt voor advies & consultancy bureaus, bouw & installatiebedrijven, internet & marketing bureaus, freelancers, overige MKB-bedrijven;
Modulair opgebouwd CRM-systeem : gebruik alleen wat je nodig hebt;
Vanaf €27,50 ,- voor twee gebruikers;
Snel te implementeren;
Koppelbaar met vele boekhoudpaketten.

 

Probeer nu gratis Plan een demo

 

Een korte introductie op Teamleader

Boek tijd in mijn agenda

Krachtig CRM

Het functierijke systeem is gebouwd op feedback van gebruikers. Met een centrale database richt het zich op sneller en efficiënter werken

Ontdek meer

Sales en offertes

Tools voor weergave van in-depth sales analyses en razendsnelle opvolging van verkoopkansen. Sluit deals sneller met Teamleader.

Ontdek meer

Projectmanagement

Houd grip op iedere fase van het project. Met Teamleader deel je jouw project op in milestones, wijs je eenvoudig taken toe en houd je uren bij.

Ontdek meer

Support

Help relaties gerichter en adequater aan de hand van een slim ticketsysteem, desgewenst te koppelen aan de facturatiemodule.

Ontdek meer

Facturatie

Eenvoudig facturen maken op basis van de urenregistratie. De facturen worden eenvoudig verstuurd en ingevoerd in de boekhouding.

Ontdek meer

Koppelingen

Haal meer uit Teamleader door het systeem te koppelen met andere tools zoals onder andere betaalsystemen, MS Office, Google en Apple .

Ontdek meer

Alle functies op een rij?

Download het Teamleader productoverzicht.

Download

Impressie van Teamleader

17 jaar
Toonaangevend in CRM

450+
Succesvolle CRM-implementaties

94%
Klantretentie sinds 2003

Missie geslaagd met Systony!

Wij hadden behoefte aan beter inzicht in onze sales-funnels en om sneller te kunnen anticiperen op toekomstige vraag n.a.v. marketingcampagnes. Martijn heeft ons tijdens de oriëntatiefase perfect begeleid en heeft uiteindelijk ook zelf onze verkoopafdeling getraind. Gertjan is een slimme vent die in staat is om ingewikkelde processen eenvoudig en overzichtelijk te maken. Kortom, Systony is een fijne leverancier om mee samen te werken met een scherpe focus op gestelde doelen. Wij zetten de samenwerking zonder twijfel voort!

Bas Leenstra, Silk’n

Prettige samenwerking

Goede ervaring met de marketing-/salesafdeling van Systony. Je krijgt er geen opdringerige salespraatjes, maar oprechte interesse, ze leven zich goed in in de specifieke casus, denken mee, nemen de tijd en ondersteunen uitgebreid in de oriëntatie op verschillende CRM-systemen. Prettig om mee samen te werken!

Wendela Waller, TKI Urban Energy

CRM strategie van A tot Z

In 2018 zijn wij begonnen met Inbound Marketing Automation. Wij hebben gekozen voor het full-service pakket van Systony zodat wij van A tot Z op professionele ondersteuning kunnen rekenen.
Van een Inbound Marketing Blauwdruk, CRM integratie, een nieuwe website met al haar content tot het schrijven van nieuwe blogartikelen en eBooks: het wordt allemaal perfect verzorgt door Systony. Samen zijn we een topteam!

Michael Hollenbenders, Ecoratio – The Release Agent Company

Bekijk onze andere CRM-oplossingen

Maximizer CRM HubSpot CRM Microsoft Dynamics 365