fbpx

Teamleader.

Een krachtige online tool met CRM & sales, projectmanagement en facturatie.

Teamleader is een krachtige online tool met CRM & sales, projectmanagement en facturatie. Het is een totaaloplossing die jouw organisatie helpt om er het maximale uit te halen. Het is een gebruiksvriendelijk systeem, waardoor de gebruikersacceptatie hoog is. Met enkele trainingen zijn medewerkers volledig wegwijs in het systeem.

In 2012 is gestart met de ontwikkeling van Teamleader. Het systeem is ontstaan vanuit feedback van ondernemers. Ook vandaag de dag blijft Teamleader zich ontwikkelen aan de hand van feedback. Hierdoor is en blijft Teamleader een gebruiksvriendelijk systeem, waarbij het ondersteunen van jouw organisatie het hoofddoel is.

Probeer gratis uit Vraag een demo aan

Het alles-in-één-systeem helpt organisaties verder te groeien. Niet alleen worden contacten op een overzichtelijke wijze beheerd, ook kunnen andere onderdelen van de organisatie worden gemanaged met het systeem. Er ontstaat inzicht in diverse bedrijfsprocessen, zodat het mogelijk is om hier beter op aan te sturen.

Teamleader is een uitgebreid systeem, toch betaal je niet voor functies die je niet nodig hebt. Het basissysteem bestaat uit CRM, offertes, tijdsregistratie, leadmanagement en agendabeheer. Iedere gebruiker krijgt hier de beschikking over. Daarnaast zijn er nog extra modules voor facturatie, projectmanagement en support.

Tevens is het mogelijk om de functies van Teamleader nog verder uit te breiden. In de Marketplace zijn er diverse koppelingen beschikbaar, zodat Teamleader gekoppeld kan worden aan bijvoorbeeld Gmail, Outlook, MailChimp, Exact Online en WordPress. Het merendeel van de koppelingen is geheel gratis.

Ontdek de functionaliteiten van Teamleader:

CRM
Een krachtig CRM-systeem opgebouwd vanuit feedback van klanten.
Ontdek meer

Sales & offertes
De tools op klanten beter op te volgen en sneller deals te kunnen sluiten.
Ontdek meer

Projectmanagement tool
Beheer projecten tot in detail met de uitgebreide tools van Teamleader.
Ontdek meer

Support
Help jouw klanten beter en sneller met het ingebouwde ticketsysteem.
Ontdek meer

Factuursoftware
Eenvoudig facturen maken, versturen en invoeren in de boekhouding.
Ontdek meer

Koppelingen
Haal nog meer uit Teamleader met de vele beschikbare koppelingen.
Ontdek meer

Teamleader is beschikbaar vanaf 25 euro per gebruiker per maand. Tevens zijn er speciale modules voor facturatie, projectmanagement en support beschikbaar.

Vraag een adviesgesprek aan

De CRM Checklist

Breng eenvoudig jouw CRM-behoeften in kaart

CRM Checklist

Download de CRM Checklist

Bekijk ook onze andere CRM oplossingen:

Maximizer CRM Microsoft Dynamics 365 HubSpot CRM