fbpx

Microsoft Dynamics 365.

Een naadloos passend CRM-systeem voor jouw organisatie, van functionaliteiten tot licenties.

Microsoft Dynamics 365 is een totaaloplossing voor organisaties. De CRM-software kan omschreven worden als een alleskunner. Microsoft heeft Dynamics CRM Online en de ERP-oplossingen Dynamics AX Online en Dynamics NAV Online samengebracht in één krachtige clouddienst.

Met Microsoft Dynamics 365 kan je de meest belangrijke bedrijfsprocessen stroomlijnen, om vervolgens te kunnen profiteren van efficiëntere bedrijfsvoering. Het is een alleskunner, maar je hoeft niet alle functionaliteiten af te nemen. Je kan dus kiezen voor de applicaties die jouw organisatie echt gebruikt.

Bijkomend voordeel is dat Microsoft Dynamics 365 is vormgeven in het herkenbare Microsoft-design, waardoor werken met het systeem snel vertrouwd voelt. Dit komt de gebruikersacceptatie ten goede.

Probeer gratis uit Vraag een demo aan

Passende functies voor jouw organisatie

Microsoft Dynamics 365 is een uitgebreid CRM-systeem met veel functies. Zo veel functies, dat niet iedere organisatie alle functionaliteiten zal gebruiken. Dat is juist de kracht van Microsoft Dynamics 365, hoe vreemd het wellicht in eerste instantie zal klinken. Het systeem is ontworpen als totaaloplossing voor iedere organisatie, groot of klein. Juist omdat niet iedere organisatie hetzelfde is, heeft Microsoft een uitgebreid systeem ontwikkeld.

Het is bij Microsoft Dynamics 365 mogelijk om zelf te kiezen welke applicaties je wilt gebruiken. Zo betaal je alleen voor de applicaties die je ook daadwerkelijk gaat gebruiken en wordt er geen geld uitgegeven aan functionaliteiten die jouw organisatie niet nodig heeft. Het is altijd mogelijk om je werkomgeving later uit te breiden met extra applicaties, mocht er later bijvoorbeeld andere behoeften zijn of een afdeling aan de organisatie worden toegevoegd.

Microsoft Dynamics 365 heeft daarnaast flexibele licentiemogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tien salesapplicaties te nemen in combinatie met drie serviceapplicaties en één marketingapplicatie.

Ontdek de functionaliteiten van Microsoft Dynamics 365:

Dynamics 365 for Sales
Ondersteun verkopers optimaal met alle tools die zij nodig hebben. 
Ontdek meer

Dynamics 365 for Service
Verleen optimale service aan klanten, maar ook binnen je organisatie. 
Ontdek meer

Dynamics 365 for Marketing
Ontwikkel leads die klaar zijn voor de volgende stap.

Ontdek meer

Dynamics 365 for Projects Service Automation
Beheer uitgebreide projecten tot in details.
Ontdek meer

Dynamics 365 for Finance & Operations
Moderniseer en optimaliseer je bedrijfsvoering. 
Ontdek meer

Dynamics 365 for Talent
Haal het beste uit je medewerkers naar boven en werf nieuwe medewerkers. 
Ontdek meer

Dynamics 365 in de cloud
Je werkomgeving is met de cloud altijd beschikbaar, op iedere locatie. 
Ontdek meer

Koppelingen
Maak gebruik van alle mogelijkheden van Office365 en andere software.
Ontdek meer

Maatwerk
Ook speciale wensen en behoeften kunnen worden gerealiseerd. 
Ontdek meer

Microsoft Dynamics 365 is vanwege de verschillende applicaties geheel passend te maken voor jouw organisatie. Je hoeft niet alle applicaties af te nemen, je betaalt dus alleen voor de applicaties die je echt gaat gebruiken. Omdat het gebruik voor iedere organisatie zal verschillen, gaan wij graag met je in gesprek om je te adviseren over de passende oplossing voor jouw organisatie. Op basis hiervan kunnen wij je vrijblijvend een prijsopgave aanbieden.

Vraag een adviesgesprek aan

De CRM Checklist

Breng eenvoudig jouw CRM-behoeften in kaart!

CRM Checklist

Download de CRM Checklist

 

Bekijk ook onze andere CRM oplossingen:

Maximizer CRM HubSpot CRM Teamleader