fbpx

Monitoring van Maximizer CRM.

Toon data in overzichtelijke rapportages en dashboards.

In Maximizer CRM kan je makkelijk rapportages en dashboards maken die ertoe doen. Hiermee kan de productiviteit worden verhoogd.

Binnen enkele muisklikken kan je alle data verzamelen die je wilt hebben. Met deze data kunnen mogelijk processen en activiteiten efficienter worden ingedeeld. Binnen iedere module, zoals bijvoorbeeld verkoopmanagement en marketingmanagement, is het mogelijk om rapportages te maken.

Met Maximizer CRM is het tevens heel eenvoudig om data te exporteren naar Excel. Met een simpele muisklik is het mogelijk om bijvoorbeeld contacten uit het adressenboek, afspraken en taken of verkoopkansen en – targets te exporteren. Met de exportfunctie kan data gedeeld worden met mensen die geen toegang hebben tot Maximizer CRM of kan data worden geïmporteerd in een andere applicatie.

Bij Maximizer CRM is er geen limiet aan complexiteit van rapportages. Van overzichtelijke managementrapportages tot in-dept salesanalyses, het is allemaal mogelijk met Maximizer CRM. Hierbij kan je zelf eenvoudig templates creëren.

Maximizer dashboards en rapporten

Impressie van Maximizer CRM

Meer functionaliteiten van Maximizer CRM:

Relatiemanagement
Beheer de relaties op een manier die het beste past bij jouw organisatie.
Ontdek meer

Verkoopmanagement
In verkoopmanagement is alle benodigde informatie zichtbaar in een overzichtelijk dashboard.
Ontdek meer

Alle functionaliteiten
Bekijk het overzicht met alle functionaliteiten van Maximizer CRM.
Ontdek meer