fbpx

Maximizer CRM Monitoring

Toon data in rapportages en dashboards

In Maximizer CRM kan je makkelijk rapportages en dashboards maken die ertoe doen. Hiermee kan de productiviteit worden verhoogd.

Binnen enkele muisklikken kan je alle data verzamelen die je wilt hebben. Met deze data kunnen mogelijk processen en activiteiten efficienter worden ingedeeld. Binnen iedere module, zoals bijvoorbeeld verkoopmanagement en marketingmanagement, is het mogelijk om rapportages te maken.

Met Maximizer CRM is het tevens heel eenvoudig om data te exporteren naar Excel. Met een simpele muisklik is het mogelijk om bijvoorbeeld contacten uit het adressenboek, afspraken en taken of verkoopkansen en – targets te exporteren. Met de exportfunctie kan data gedeeld worden met mensen die geen toegang hebben tot Maximizer CRM of kan data worden geïmporteerd in een andere applicatie.

Bij Maximizer CRM is er geen limiet aan complexiteit van rapportages. Van overzichtelijke managementrapportages tot in-dept salesanalyses, het is allemaal mogelijk met Maximizer CRM. Hierbij kan je zelf eenvoudig templates creëren.

Alle functies op een rij?

Download het Maximizer CRM productoverzicht.

Download

Impressie van Maximizer CRM

Ontdek alle mogelijkheden van Maximizer CRM

Lees meer over Maximizer CRM