fbpx

Marketingmanagement van Maximizer CRM.

Bereik leads optimaal met campagnes.

Met marketingmanagement van Maximizer CRM is het mogelijk om leads optimaal te bereiken.

In Maximizer CRM kunnen geautomatiseerde HTML e-mailcampagnes worden opgesteld en kan je de resultaten real-time volgen. Met de ingebouwde ROI-calculator is het mogelijk om te berekenen wat het rendement op de investering zal zijn. Alle respondenten kunnen zelf hun e-mailvoorkeuren beheren. Hierdoor voldoet de e-mail aan de GDPR-wetgeving.

Maximizer CRM biedt alle mogelijkheden voor campagnes, maar het is ook mogelijk om hier MailChimp voor te gebruiken. Wanneer je een tevreden gebruiker bent van MailChimp, dan kan je dit blijven gebruiken. Het is eenvoudig om Maximizer CRM en MailChimp met elkaar te koppelen.

Om jouw marketing in de toekomst nog beter op krachten te kunnen benutten, is het mogelijk om Maximizer CRM en HubSpot Marketing Hub te koppelen. HubSpot is de alles-in-één Inbound Marketing-software, waarmee online marketingactiviteiten beheert en geoptimaliseerd kunnen worden. HubSpot stelt je in staat om kwalitatieve leads te genereren. Lees meer over HubSpot .

Het is eenvoudig om MailChimp te koppelen aan Maximizer. Onderstaande video toont hoe dit in enkele minuten kan worden gedaan.

Impressie van Maximizer CRM

Meer functionaliteiten van Maximizer CRM:

Relatiemanagement
Beheer de relaties op een manier die het beste past bij jouw organisatie.
Ontdek meer

Verkoopmanagement
In verkoopmanagement is alle benodigde informatie zichtbaar in een overzichtelijk dashboard.
Ontdek meer

Alle functionaliteiten
Bekijk het overzicht met alle functionaliteiten van Maximizer CRM.
Ontdek meer