fbpx

Inbound Marketing

Advies & implementatie

Ontdek de kracht van HubSpot Marketing Hub

Systony helpt organisaties met het uitzetten van een winnende marketingstrategie en het implementeren en configureren van het alles-in-één marketing automation platform van HubSpot.

Systony is geautoriseerd partner van HubSpot, de onbetwiste marktleider en best presterende online marketingsoftware op de markt. Met de HubSpot Marketing Hub trek je meer bezoekers naar je website en begeleid je leads door het oriëntatie- en koopproces aan de hand van krachtig, geautomatiseerd leadmanagement. Zo verander je online bezoekers in trouwe klanten!

De Marketing Automation Blauwdruk – jouw groeistrategie voor online resultaat

De uitrol van marketing automation software zonder heldere strategie of gedegen plan is gedoemd te mislukken. Daarom is het beste vertrekpunt de Inbound Marketing Blauwdruk.

Met de Inbound Marketing Blauwdruk zetten wij de lijnen uit voor jouw online groei. Vanuit onze online kennis en ervaring ontwikkelen we een strategie voor jouw maximale marketingresultaat!

Hoe ziet een strategie zoals hierboven beschreven er uit? En wat kun je verwachten van de Inbound Marketing Blauwdruk?

Lees meer over de Inbound Marketing Blauwdruk

Implementatie van jouw marketing automation software

Na het bepalen van de strategie kan HubSpot Marketing Hub worden geïmplementeerd en geconfigureerd. Dit houdt in dat we de software zo inrichten dat deze aansluit op je website en de dat je website gaat fungeren als leadconversie-machine.

Bij configuratie kun je denken aan:

Ontwerp en inrichting blogomgeving;
Ontwerp Call-to-actions;
Inrichten landingspagina’s en formulieren;
Configuratie leadscore en leadclassificatie;

E-mail templates en uitwerking;

Contactimport en property setup;

Interne wokflow- en notificatie setup;

Social media setup.

 

Systony helpt bij de uitrol van HubSpot

Wij hebben de expertise en capaciteit om jouw online marketing activiteiten volledig of deels uit te voeren. Benieuwd naar deze marketingdiensten?

Lees meer over onze marketingondersteuning