HubSpot CRM & Inbound Marketing Insights

Gebruik je CRM-data voor gerichte advertenties in HubSpot

CRM data voor gerichte advertenties

Maak jij al gebruik van advertenties via Google Ads, Facebook of LinkedIn? Of ben je dit van plan? Als HubSpot Marketing Hub-gebruiker heb je toegang tot een superhandige advertentietool!

Gebruik je CRM-data om gepersonaliseerde en gerichte advertenties op te zetten. Inclusief waardevolle rapportages in je overzichtelijke HubSpot-dashboard. Zo verzamel je waardevolle leads die sneller klant worden.

Laten we wat dieper in gaan op de voordelen van CRM-gestuurde advertenties binnen HubSpot.

Richt je op de juiste doelgroep

Binnen HubSpot CRM heb je een waardevolle schat aan data. Hiermee weet je welke doelgroep het beste past bij jouw organisatie. En dus ook waar je je op moet richten met je advertentiestrategie.

Binnen de advertentie-tool in HubSpot heb je verschillende functies om je advertenties te optimaliseren. Bijvoorbeeld evenementen, campagne management en lookalike doelgroepen.

Creëer lijsten van websitebezoekers die passen binnen jouw doelgroep en verdeel ze onder in de verschillende levenscyclusfases van hun reis. Dit identificeer je met de data van je CRM! Gebruik web analytics om je voorgaande advertentiecampagnes te evalueren. Een perfecte bron voor waardevolle informatie voor jouw toekomstige campagnes.

Met een betere targeting bied je de juiste content aan de juiste bezoeker. Zo zijn ze eerder geneigd om te converteren tot een waardevolle lead en uiteindelijk een klant.

Laat jouw content aan de rest van de wereld zien

Jouw unieke content of gewoonweg jouw product of dienst wil je zo veel mogelijk promoten zonder dat het je te veel moeite kost. En dat is makkelijker dan ooit met HubSpot. Bespaar tijd met het maken van advertentiecampagnes en ga voor meer effectiviteit. Bouw gerichte, effectieve advertenties voor Google, Instagram, LinkedIn en Facebook met jouw CRM-data.

maak eenvoudig adverenties met HubSpot

Breng je ROI eenvoudig in kaart

Je wilt natuurlijk binnen één oogopslag zien wat je advertenties opleveren. Het mooie aan de HubSpot-advertentietool is dat al je leads die je genereert direct worden gesynchroniseerd met je HubSpot CRM. Met attributierapportages zie je precies hoeveel contacten en omzet je behaalt uit je advertentiecampagnes. Zo heb je helder hoe je advertenties het doen in elke specifieke fase van de koopreis. Je weet direct wat werkt en wat niet.

advertenties beheren in hubspot return on investment

Volg je leads automatisch op

HubSpot is natuurlijk hét marketing automation platform op de markt. Uiteraard volg je je leads die je verzamelt uit je advertenties automatisch op met efficiënte workflows. Zo begeleid je je leads naar de juiste accountmanagers op het juiste moment zodat zij deze lead gericht op kunnen volgen. Op deze manier vergeet je geen één van je waardevolle leads.

Nog een stapje verder? Gebruik dan de ad sequence builder. Hiermee bouw je vergaande advertentiecampagnes op Facebook met een gerichte boodschap per levenscyclusfase.

Het grootste voordeel: al je advertenties op één plek

Het grootste voordeel van de HubSpot-advertentietool is dat alles op één plek te vinden is binnen het HubSpot-platform. Geen honderd openstaande tabbladen in je browser om je verschillende advertenties bij te houden. Met één blik weet je wat werkt en wat niet en ga je voor nog gerichtere advertenties.

advertentietool roi (1)

Ontdek de advertentietool met een gratis HubSpot Marketing Hub account

New call-to-action

Wist je dat deze handige advertentietool gewoon inbegrepen is bij de gratis licentie van de HubSpot Marketing Hub? Een ideale combinatie met het gratis HubSpot CRM.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we kennismaken of vraag direct een gratis HubSpot Marketing Hub account aan!

 

Ontvang updates per email