HubSpot CRM & Inbound Marketing Insights

Eindelijk! Koppel Microsoft Teams aan HubSpot

Koppel je microsoft teams aan HubSpot! Het is eindelijk mogelijk.
De afgelopen twee jaar is het gebruik van Microsoft Teams enorm populair geworden. En we gebruiken het allemaal nog steeds super intensief. We kunnen stellen dat Microsoft Teams echt een belangrijk onderdeel is geworden van onze manier van werken. Nu én in de toekomst.

Van meerdere klanten en leads kregen wij de vraag of Microsoft Teams ook te koppelen is aan HubSpot. Tot voor kort was het antwoord nee. Maar zoals we HubSpot kennen, hebben zij ingespeeld op deze (belangrijke) vraag. En vanaf nu is het dus mogelijk!

Hoewel de Microsoft Teams integratie nu nog in bèta beschikbaar is, is het wel toegankelijk voor al le gebruikers van HubSpot (en Microsoft Teams natuurlijk).

Lees snel verder en ontdek wat je er precies mee kan.

Wat is de Microsoft Teams-integratie?

De integratie geeft jou als gebruiker de mogelijkheid om:

  • Automatisch Microsoft Teams-meetings in te plannen. Ook als je dit doet via HubSpot contactrecords, bedrijfsrecords of de meeting tool. Boekt dus iemand een afspraak via jouw agenda in de meeting tool, dan krijgen ze automatisch een link naar de vergadering. (En jij ook natuurlijk).
  • HubSpot-notificaties te ontvangen in Microsoft Teams. Zo mis je geen enkele melding.
  • Gebruik te maken van twee workflow acties in HubSpot: Maak een Microsoft Teams kanaal en Stuur een notificatie naar Microsoft Teams.
  • Te kiezen tussen ‘full install’ en ‘limited install’ opties. Met limited install kan je altijd de integratie installeren, ook zonder Microsoft admin rechten.

microsoft teams en hubspot integratie - ontvang notificaties over en weer

De belangrijkste functies vind je dus terug in de bètaversie van de integratie. Maar HubSpot zal HubSpot niet zijn als ze niet nóg meer features toevoegen in de toekomst. Zo kunnen we rekenen op het versturen van berichten binnen HubSpot naar Microsoft Teams-chats.

Waar vind je de Microsoft Teams Integratie?

Je kan zelf de Microsoft Teams integratie installeren binnen jouw HubSpot-portaal.

Navigeer naar het Marketplace icoon in de rechterhoek en selecteer App Marketplace. Zoek hier voor Microsoft Teams en volg de installatiestappen.

Hulp nodig? Laat het ons weten en we helpen je op weg.

New call-to-action

Ontvang updates per email