HubSpot CRM & Inbound Marketing Insights

Het Coronavirus vraagt ook bij Systony om creatieve oplossingen

Thuiswerken bij Systony met het Coronavirus.

De Rijksoverheid heeft een reeks maatregelen genomen om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Scholen zijn een paar weken gesloten. En aan werkenden is gevraagd om, waar mogelijk, thuis te werken.

Bij Systony werken we daarom zoveel mogelijk thuis. Ook hebben we maatregelen genomen om onze dienstverlening probleemloos voort te zetten. In dit blog vertel ik je er meer over.

Support blijft bereikbaar

Bij onze maatregelen staan de gezondheid van onze medewerkers en het voortzetten van onze dienstverlening centraal. Gezondheid is daarbij natuurlijk het belangrijkste.

  • We doen onze uiterste best om voor onze klanten goed bereikbaar te blijven. Een aantal medewerkers werkt daarom vanuit huis en een aantal vanaf kantoor.

  • Op kantoor is er een minimale bezetting. Iedereen houdt daar voldoende afstand van elkaar. Zo proberen we de kans op besmetting te beperken.

  • Onze supportafdeling blijft bereikbaar via de gebruikelijke kanalen. Misschien spreek je - zonder dat je het merkt - een medewerker vanuit huis.  

Werken vanuit huis

Dat een aantal collega's vanuit huis werkt vraagt soms wel om creatieve oplossingen. Al onze collega's kunnen via een VPN-verbinding op afstand werken. Daardoor kunnen zij nog gewoon bij alle bestanden en software. 

Als klant zal je dus weinig merken van het thuiswerken. Hoewel ongestoord werken daar soms wel een kleine uitdaging is nu ook de scholen gesloten zijn. Bijvoorbeeld als de kinderen zich voor een stuk fruit of een snoepje melden. Al is dat natuurlijk ook een charme van thuiswerken. 

Heb je behoefte aan een afspraak met ons? Dan bedienen wij je met Microsoft Teams. Hiermee is het mogelijk om te chatten, bestanden te delen, te bellen en videogesprekken te houden. Daar waar nodig zetten we de videofunctie van HubSpot Sales in. Zo blijven we toch ‘persoonlijk’ contact houden.

CRM en Marketing Automation overal toegankelijk

Anno 2020 is het vrij eenvoudig om thuis te werken. Alle benodigde tools zijn namelijk online of via een VPN-verbinding beschikbaar. Maar voor de onderlinge samenwerking is het natuurlijk wel wennen. Daarom is het belangrijk om elkaar nog regelmatig telefonisch of via een videogesprek te spreken.

CRM-systemen en Marketing Automation zijn overal online toegankelijk. Het zijn daarom de ideale thuiswerk-tools. beschik je nog niet over zo’n handige tool tool? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag met de tools, die jouw organisatie optimaal ondersteunen. Dus óók tijdens het thuiswerken.

New call-to-action

Ontvang updates per email