2021-12-16 Maxime27934-5x4

Maxime Buis

CRM Consultant

“Bij Systony zit ik echt helemaal op de goede plek.”

“Ik zag de video’s van Martijn, Maarten en Ellen en dacht… Wat een superleuke mensen om mee samen te werken! Die video’s stralen zoveel sfeer en warmte uit. Hier wil ik onderdeel van zijn!” Gelukkig klikte het gelijk tijdens haar sollicitatiegesprek. Nog steeds is Maxime dolenthousiast over haar functie als CRM consultant. “Bij Systony zit ik echt helemaal op de goede plek.”

Gepassioneerd vertelt Maxime verder: “Uiteraard vind ik het werk ook heel erg leuk. Ik krijg er zoveel energie van! Iedere dag is anders. De ene keer geef ik een training, waarbij ik veel eenvoudige handelingen moet uitleggen. De andere keer vliegen we door de stof heen. Dan is er bijvoorbeeld nog tijd over om wat dieper op workflows in te zoomen. Iedere klant heeft eigen processen en ieder team is anders.”

Maxime heeft een hospitality achtergrond. Tijdens de afstudeerstage van haar studie Hotelmanagement kwam ze in aanraking met hotelsoftware. ‘Software’ vond ze toen stiekem al leuker dan ‘hotels’. Na haar afstuderen besloot ze zich verder in die branche te gaan ontwikkelen. Zodoende kwam ze bij een softwarebedrijf terecht.

Inmiddels geeft Maxime CRM-trainingen bij Systony. Maar ze pakt ook zelfstandig CRM-implementaties op. Bevlogen vervolgt ze haar verhaal: “Weet je wat ik zo geweldig vind? HubSpot is een fantastisch product. Al mijn collega’s zijn overtuigd van het succes ervan. Zelf ben ik dat inmiddels ook. Ik heb gezien wat het organisaties brengt. Het is gaaf om met een product te werken waar ik echt in geloof!”

Dankzij de gebruiksvriendelijkheid krijgt Maxime HubSpot snel onder de knie. “Alles werkt perfect. Aan de voor- en aan de achterkant. Daardoor kunnen klanten ook veel zelf. Superfijn, want zo blijven de leukste klussen voor mij over. Bovendien staan mijn collega’s altijd voor mij klaar als ik vragen heb. Hoe druk ze het ook hebben. En dat gaat over en weer.”

De hospitality gastvrijheid zit nog wel in Maximes genen. Ze doet namelijk alles voor blije klanten. Samen met haar collega’s, want bij Systony staat kwaliteit voorop. “Als team behalen we samen de successen. We zorgen met elkaar voor tevreden klanten. Ik ben pas tevreden wanneer de klant dat is.”

Wat Maxime verder nog waardeert? “De sfeer op kantoor is supergezellig en los. Maar ook professioneel als dat nodig is. De gezamenlijke bedrijfslunch is top! Zo leer ik iedereen op een andere manier kennen. Daar dragen de vele bedrijfsuitjes ook aan bij trouwens.”

Meer over Maxime

  • Leeftijd: 24 jaar
  • In dienst: januari 2022
  • Functie: CRM Consultant
  • Thuis: woont samen met vriend Bloys en hond Pip.
  • Hobby’s: wandelen met de hond en lekker uit eten gaan.
Plezier in je werk

SAMEN GROEIEN WE VERDER!