fbpx

Systony, leading in CRM & Inbound Marketing

Systony anno 2021: al 18 jaar ervaring op gebied van CRM- en marketingadvies en ruim 450 succesvolle software implementaties. Hiermee is Systony uniek in de Benelux. Door het feit dat onze kennis en dienstverlening verder reiken dan alleen software implementatie zijn wij in staat jouw organisatie te begeleiden van A tot Z – van (latente) behoefte tot blijvend resultaat. En doordat Systony zich op zowel slim CRM als moderne marketing richt kunnen wij jouw marketing, verkoop en klantbeheer samensmeden tot één krachtig proces.

Onze missie is om vanuit onze expertise organisaties in de Benelux te stimuleren om klantgericht(er) te ondernemen en hun marketing slimmer in te richten. Dit doen we door hen te laten zien welk rendement CRM- en/of marketingsoftware levert mits de software goed wordt geïmplementeerd en uitgerold. Systony helpt om bedrijfsprocessen te optimaliseren, klant en prospect centraal te stellen en zo doelgroepen voor lange tijd aan zich te binden. Altijd vanuit een gestructureerd stappenplan, altijd voor maximaal resultaat. Zo wordt omzet verhoogd en en worden kosten gereduceerd.

Systony is geautoriseerd partner van Microsoft Dynamics 365Maximizer CRMTeamleader en HubSpot.

Hoe het allemaal begon

2002: Martijn en Gertjan leerden elkaar kennen als afstudeerders bij een middelgrote IT-dienstverlener in Houten. De opdracht was helder: “Creëer een CRM Blauwdruk en zoek de meest complete en gebruikersvriendelijke CRM-oplossing voor het stagebedrijf”. Het Canadese Maximizer CRM luidde het advies, alleen was er nog geen Nederlandse implementatiepartner beschikbaar. Het vervolg na het afstuderen laat zich raden…

Bekijk de ontwikkeling van Systony

2003 – Opgericht door Martijn & Gertjan

2004 – Geautoriseerd partner van Maximizer CRM

2005 – Eerste personeel wordt aangenomen

2006 – 3 softwareontwikkelaars in dienst: Delphi, C# en ASP.net

2007 – Maatwerk softwareontwikkeling voor KLM

2008 – Ons team is gegroeid naar 10 mensen

2009 – Europees implementatie partner van het jaar (Maximizer CRM)

2012 – Eén van de 5 elite partners van Maximizer wereldwijd

2013 – We bestaan 10 jaar en hebben 100+ klanten

2015 – Partner van HubSpot met Inbound Marketing diensten

2016 – Partner van Microsoft

2017 – Partner van Teamleader

2018  – HubSpot Gold Partner

2020  – 450+ klanten en HubSpot Platinum Partner

Martijn Rijnders

Mede-oprichter

Als mede-eigenaar van ons mooie bedrijf heb ik het voorrecht om leiding te geven aan ons talentvolle en ambitieuze team van CRM specialisten. Direct na het voltooien van mijn studie Bedrijfskundige Informatica ben ik in 2003 Systony gestart, samen met Gertjan van Vugt.

Nu 17 jaar en vele succesvolle CRM implementaties verder mag ik wel zeggen dat CRM – en eigenlijk alle processen die daarmee verband houden – in mijn bloed zit!

Binnen Systony ben ik verantwoordelijk voor relatiebeheer, verkoop en marketing. En thuis ben ik echtgenoot en vader van 3 prachtige kids van 5, 8 en 10 jaar.

En wil je weten welk CRM-systeem wij zelf bij Systony gebruiken? Ik vertel het je graag tijdens een kennismakingsgesprek.

Gertjan van Vugt

Mede-oprichter

Het complexe simpel maken, daar ben ik goed in. Als analytisch en conceptueel denker vind ik het vertalen van een uitdagende business case naar een succesvolle CRM-implementatie één van de leukste aspecten van mijn werk. Zeker wanneer gebruikersacceptatie van hoog niveau is, CRM-doelen worden gehaald en wanneer we de techniek zo optimaal mogelijk kunnen toepassen. Want uitdagende CRM-projecten, daar hou ik van!

Binnen Systony stuur ik twee teams aan: projecten en softwareontwikkeling. Mijn vrouw Angela werkt bij ons op de administratie en samen zijn we trots op onze zoon van 12 en dochter van 9.

Benieuwd naar hoe wij CRM implementeren gekenmerkt door focus op gebruikersacceptatie, het managen van de verandering, het overdragen van kennis en een scherp oog voor een snelle terugverdientijd? Bel me gerust op 088-0303030.

CRM & Inbound Marketing boeken

We hebben verschillende CRM & Inbound Marketing boeken geschreven die je gratis kunt downloaden. We delen graag onze kennis! De e-Books bieden je een schat aan informatie en komen met name van pas wanneer je oriënterende bent op het gebied van CRM en marketing automation.

Al meer dan 15.000 ondernemers hebben een van onze e-Books gratis gedownload. Ze staan boordevol met praktische tips en voorbeelden en zijn ideaal om stap-voor-stap te volgen bij het inrichten van je CRM strategie.

Download onze boeken

ebooks-systony-crm

Hier zijn we echt goed in

Systony helpt organisaties met het creëren van een CRM Blauwdruk, het geven van advies en het implementeren & beheren van een CRM-strategie.

Onze vele jaren ervaring met Customer Relationship Management heeft ons geleerd dat CRM zoveel meer is dan software alleen en dat technologie maar een onderdeel is van een CRM project. Daarom leggen wij de focus op het blootleggen van jouw behoeften en doelstellingen om deze te vertalen naar processen die eenvoudig te begrijpen zijn, waarde toevoegen en een hoge mate van efficiëntie bieden.
Met één van de beste implementatie-methodologieën in de markt en vier best-of-breed CRM systemen in ons portfolio, kunnen wij een CRM-implementatie aanbieden dat past bij iedere wens, tijdspad of budget.