Casestudie video | Strict BV 

Voor deze casestudie video zijn we bij Strict BV: ICT-consultancy bureau. 

Zij maakte de overstap van Salesforce naar HubSpot, inclusief een koppeling met projectmanagementsoftware Lift. 

In de video geeft inzicht in hoe HubSpot de oplossing was voor hun probleem en hoe het nu met de gebruikersacceptatie is. 

HubSpot CRM demo video bekijken

Video index

00:00:06 - HubSpot implementatie bij Strict
00:00:21 - Over Strict
00:00:36 - Vóór HubSpot CRM
00:00:48 - Systony heeft de overstap naar HubSpot begeleid
00:00:58 - Strict over de reden van overstappen
00:01:04 - Gestart met de Professional Growth Suite
00:01:26 - Strict over de overstap van Salesforce naar Hubspot
00:01:58 - Het nieuwe CRM-systeem
00:02:17 - Strict over de koppeling met projectmanagementsoftware Lift
00:02:44 - Strict over Systony en HubSpot
00:03:01 - Waar Systony mee ondersteunt

Strict is een ICT-consultancy bureau met meer dan 100 betrokken professionals. Het bureau staat erom bekend organisaties te helpen met het waarmaken van hun digitale ambities.

Hoe zij dat doen? Met kennis & expertise, onafhankelijk advies en resultaatgerichtheid doorlopen de consultants een project helemaal met de Strict Aanpak.

strict-header

Voor HubSpot maakte Strict gebruik van een ander bekend CRM-systeem. Voor hen bleek de software té complex waardoor de gebruikersacceptatie heel laag was. De bijbehorende kosten waren te hoog in verhouding met de lage gebruikersacceptatie. Dit maakte dat Strict op zoek ging naar een gebruiksvriendelijker en betaalbaarder CRM-systeem. 

Er is door Strict gekozen voor HubSpot, omdat de CRM-software gebruiksvriendelijk en betaalbaar is en uitstekende marketing automation functies heeft.

Voor de HubSpot implementatie en datamigratie heeft Strict voor Systony als partner gekozen. Hierin waren de jarenlange implementatie ervaring en in-house migratie- en integratie expertise van Systony doorslaggevend.

Dankzij deze jarenlange ervaring heeft de inhouse development afdeling van Systony een maatwerk koppeling gemaakt tussen HubSpot en Lift. Lift is de projectmanagementsoftware die Strict gebruikt voor hun projectadministratie, resourcemanagement en urenregistratie. Zo werken de verkoop- en projectteams perfect samen. 

Over de samenwerking met Systony zegt Strict dat ze geen moment spijt hebben gehad van de partnerkeuze. ''Systony is alle afspraken nagekomen binnen de afgesproken tijd, de service is supersnel, kundig en vriendelijk.''

Daarnaast zijn ze heel tevreden met hun keuze voor HubSpot. ''Het is een krachtig CRM-systeem, maar toch eenvoudig te gebruiken. Het wordt nooit complex en collega's werken er graag mee. Missie geslaagd!''

Een succesvolle datamigratie inclusief een maatwerkkoppeling met Lift. Ook vanuit Systony zijn we blij met de samenwerking met Strict. 

''HubSpot is een krachtig CRM-systeem, maar toch eenvoudig te gebruiken. Het wordt nooit complex en collega's werken er graag mee. Missie geslaagd!''
Jan-Hein Bastiaenen

CEO - Strict BV

Benieuwd wat HubSpot voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een afspraak in met één van onze consultants. Zij helpen je graag met het maken van de juiste CRM-keuzes.