HubSpot CRM & Inbound Marketing Insights

PSOhub: een waardevolle aanvulling op HubSpot

Projectmanagement, contractmanagement, tijdregistratie en facturatie is nu mogelijk binnen HubSpot met PSOhub

HubSpot is dé nummer 1 op de markt voor CRM en Marketing Automation en is gewild door menig marketeer en verkoper. Het krachtige all-in-one platform is gebruiksvriendelijk en optimaliseert je werkzaamheden, zodat je meer tijd hebt voor zaken die meer aandacht van je vragen.

Maar wist je dat er een manier is om meer uit HubSpot te halen? 😉

PSOhub gaat verder waar HubSpot stopt

HubSpot richt zich op processen rondom leadgeneratie, relatiebeheer en sales. Maar voor veel organisaties begint de uitdaging pas echt na het sluiten van een deal, namelijk projectmanagement.

PSOhub gaat verder waar HubSpot stopt en maakt het mogelijk om meer grip te krijgen op het proces dat komt ná het sluiten van een deal. Uiteraard zijn er integraties en aparte tools voor projectmanagement, contractmanagement, tijdregistratie en facturatie, maar die werken toch niet altijd als gewenst en veelal los van je CRM.

👉🏽En dat is het moment waar PSOhub komt met de ontbrekende schakel voor HubSpot-gebruikers.

PSOhub is de HubSpot-integratie voor organisaties die werken op projectbasis. Integreer PSOhub’s complete PSA-tool met HubSpot en manage je personeel, projecten en alles wat daarbij komt kijken gewoon eenvoudig binnen het HubSpot-platform.

Klinkt interessant niet waar? We hebben vijf redenen voor je verzameld om toe te lichten waarom de PSA-software van PSOhub nou zo waardevol is:

·       Tijd bijhouden zonder tijd te verliezen

Tijdregistratie is nu mogelijk dankzij PSOhub's integratie met HubSpot.

Het registreren van tijd dat je besteed aan je projecten wil je graag nauwkeurig doen. Met een tijdregistratiesoftware is je tijdregistratie vanzelfsprekend nauwkeuriger dan wanneer je het met de hand invult.

Er zijn op dit moment talloze oplossingen voor tijdregistratie op de markt om dit probleem aan te pakken. tijdregistratie vanzelfsprekend nauwkeuriger dan wanneer je het met de hand invult.

Het probleem? Nog een aparte applicatie die je kan toevoegen aan de lange lijst met tools die je nodig hebt om ‘efficiënt’ te werken.

De oplossing: PSOhub! Dankzij PSOhub’s HubSpot-integratie zit tijdregistratie ingebouwd in al je projecten. Het bijhouden van tijd kost je nu minimale inspanning wat gelijk staat aan tijdwinst! ⏱

·       Stop met het tijdverspillen aan beheer

Door gebruik te maken van PSOhub verkort je de tijd dat je besteed aan het beheren van talloze taken en activiteiten.

Natuurlijk zijn daar verschillende oplossingen voor te vinden, maar ook allemaal buiten het HubSpot-systeem.

Dankzij PSOhub houd je de tijd van teamleden, je projectbudget en planning, contracten en facturen eenvoudig bij, zonder gebruik te maken van tools van derden. Op deze manier voorkom je tijdverspilling en desorganisatie! ✔

·       Leer van je succesvolle strategieën

Met PSOhub heb je gelijk een tool omhanden voor effectief contractbeheer. Bekijk de volledige levenscyclus van al je contracten en leer van je succesvolle scenario’s.

Bewaar je roadmaps en workflows van succesvolle klanten en zet ze in de toekomst weer succesvol in met deze HubSpot-integratie.

·       Eenvoudige controle over je projecten.

Manage snel en eenvoudig je projecten met PSOhub

De PSOhub-integratie met HubSpot maakt de PSA-functies gemakkelijk in gebruik binnen het platform. Daarnaast heb je constant een overzicht van verschillende projecten binnen de gehele organisatie.

Hiermee heb je te allen tijde de controle over je projecten op verschillende niveaus. Je hebt alles wat je nodig hebt op één plek, waardoor de tijd en inspanningen van je hele team worden geoptimaliseerd.

·       Ontvang snel je geld

De premiumfuncties van PSOhub bevat slimme facturatiemogelijkheden. Dus geen gerommel meer met Excel spreadsheets! Hiermee ben je verzekerd van betaling: een verdiende euro is een betaalde euro. Daar zorgt PSOhub voor! 💶

Wil je weten hoe de voordelen van PSOhub er uit zien in een demo toegespitst op jouw organisatie? Maak een afspraak met één van mijn collega’s, ze laten je graag de software zien!

New call-to-action

 

 

Ontvang updates per email