HubSpot CRM & Inbound Marketing Insights

HubSpot 3X leider B2B Marketing Automation Platforms bij Gartner

HubSpot 3X leider B2B Marketing Automation Platforms bij Gartner

Voor de 3e keer is HubSpot door Gartner benoemd tot leider B2B Marketing Automation Platforms. Wat dit betekent? Dat je met de HubSpot Marketing Hub geweldige ondersteuning krijgt bij:

  • Het genereren, volgen en kwalificeren van je leads.
  • Het inzetten van slimme workflows om het maximale uit je marketing te halen.
  • Het meten van je resultaten met online rapportages.
  • Het integreren van andere applicaties.

Dit helpt je om nieuwe klanten aan te trekken. Je klanten tijdens de volledige levenscyclus een geweldige ervaring te geven. Om sterke klantrelaties op te bouwen en je klanten te behouden. En om te upsellen en cross sellen aan je klanten. Op basis van Account Based Marketing (ABM) als je dat wilt. Mét allerlei handige Artificial Intelligence tools. HubSpot is dan ook speciaal ontworpen om organisaties te helpen groeien.

Dat we met zo’n geweldige CRM-leverancier samenwerken. Daar zijn we bij Systony natuurlijk wel trots op.

Het Gartner® Magic Quadrant™ van 2023 voor B2B-marketingautomatiseringsplatforms

Het Gartner® Magic QuadrantTM van 2023 voor B2B-marketingautomatiseringsplatformsHoe win je als marketeer klanten voor jouw organisatie? Door je klanten gewaardeerd te laten voelen. Maar ja, zonder de juiste tools is dat niet zo makkelijk. Zeker niet als je veel klanten hebt. Een Marketing Automation Platform zoals HubSpot helpt je om goede klantrelaties op te bouwen. Gebaseerd op vertrouwen. En dat begint al bij het allereerste contact met jouw organisatie.

HubSpot biedt daarom marketingtools om je bij het hele klanttraject te ondersteunen. De marketingsoftware van HubSpot wordt aangedreven door smart CRM. Hierbij verzamel je allerlei gegevens. En maak je daar vervolgens zo persoonlijk mogelijke klanttrajecten mee. Uiteraard met als doel om je klantenbestand te laten groeien. 

Gartner heeft dit jaar 6 leveranciers tot leider van het Gartner® Magic Quadrant™ benoemd. Andere organisaties zijn benoemd tot visionairs en nichespelers. In de afbeelding hierboven zie je welke organisaties dat zijn. Hier lees je het oorspronkelijke bericht op de website van HubSpot.

Meer over HubSpot weten?

Ken je HubSpot nog niet? Dan ben je nu misschien benieuwd naar de CRM-software. In onze HubSpot CRM demo video laten we je de software in 30 minuten zien. Bekijk de video hieronder.

New call-to-action

Ontvang updates per email