HubSpot CRM & Inbound Marketing Insights

Alle informatie over deals op de nieuwe detailpagina in Teamleader

teamleader-1

Teamleader is een nog relatief jonge CRM-oplossing, geheel ontwikkeld vanuit feedback van gebruikers. In 2012 is gestart met de ontwikkeling van Teamleader en inmiddels is het uitgegroeid tot een krachtige online tool met CRM & sales, projectmanagement en facturatie. Maar de ontwikkeling staat natuurlijk niet stil, onlangs is er een nieuwe functie geïntroduceerd waarmee je nog beter zicht houdt op deals. In dit artikel vertellen we er meer over.

Vernieuwd dealoverzicht

Met de lancering van de detailpagina voor deals, heeft Teamleader ook het dealoverzicht onder handen genomen. Op alle contact- en bedrijfspagina’s heeft de vertrouwde weergave plaats gemaakt voor een overzichtelijke lijst.

Je kan eenvoudig alle deals van een prospect of klanten zien, maar de deals ook filteren op status. Tevens kan je eenvoudig zien hoeveel deals er met de klant zijn gesloten, welke deals dit zijn en ook of er eventueel deals zijn stukgelopen en waarom.

nieuwe details zijn mogelijk te bekijken in Teamleader CRM

Alle details over een deal op één pagina

Met de nieuwe detailpagina’s voor deals kan je nog beter overzicht houden over deals. Met de introductie van deze functie vervult Teamleader de wens van een groot aantal gebruikers.

Iedere deal heeft voortaan een eigen pagina. Deze is via de relatie, het algemene dealoverzicht en het Pipeline-overzicht toegankelijk. Op de pagina zijn alle details van de deal te vinden, zoals onder andere de slagingskans, verwachte sluitdatum, hoe de deal tot stand is gekomen, een tijdlijn van de verkoopfases en meer.

De detailpagina toont tevens alle documenten die bij de deal horen. Hierbij valt te denken aan offertes, bevestigingen, facturen, bestelbonnen en leveringsbonnen. Ook is alle historie van de deal overzichtelijk weergegeven.

Kortom: De pagina is een verzameling van alle informatie en documenten rondom de deal, zodat je op een eenvoudige manier het overzicht kan houden én dus efficiënter kan werken.

dealinformatie_teamleader

Ontvang updates per email