fbpx

CRM & Marketing - wij delen onze kennis!

Verrijk je kennis op gebied van marketing, verkoop, relatiebeheer en klantenservice.

Handboek CRM Selectie

Dit handboek beschrijft stapsgewijs het ideale selectieproces en biedt handige tips & tricks voor het kiezen van een passende CRM-oplossing.

Download het handboek

CRM Checklist

Met deze checklist breng je eenvoudig de CRM-behoeften van jouw organisatie in kaart. Dit helpt je bij de selectie van de juiste CRM-software.

Download de checklist

CRM Blauwdruk

De CRM Blauwdruk brengt de voor jouw organisatie belangrijke onderwerpen in kaart die samen het fundament vormen voor een succesvol CRM.

Vraag voorbeeld aan

eBook Trends in CRM

Optimaal relatie beheer is van groot belang in elke organisatie. Met dit eBook blijf je op de hoogte van de belangrijkste trends  en ontwikkelingen op het gebied van CRM.

Download het eBook

eBook Trends in online marketing

Wil je als organisatie meer inzetten op online marketing? Alle actuele trends op het gebied van online marketing die belangrijk zijn voor 2019 vind je in dit eBook!

Download het eBook

eBook Zakelijk bloggen

Zakelijk bloggen zorgt voor meer en beter webverkeer. Maar hoe start je met bloggen en waar moet je op letten? Dit eBook geeft antwoord!

Download het eBook

eBook Meer online leads

Meer online resultaat? Dit eBook biedt handvatten om meer webbezoekers te trekken en deze te converteren naar gekwalificeerde leads.

Download het eBook