fbpx

CRM & Inbound Marketing boeken

Wij delen onze kennis graag met je

Al meer dan 15.000 ondernemers hebben een van onze eBooks gratis gedownload. Ze staan boordevol met praktische tips en voorbeelden en zijn ideaal om stap-voor-stap te volgen bij het inrichten van je CRM-strategie.

Handboek CRM Selectie

Dit handboek beschrijft stapsgewijs het ideale selectieproces en biedt handige tips & tricks voor het kiezen van een passende CRM-oplossing.

Download het handboek

CRM Checklist

Met deze checklist breng je eenvoudig de CRM-behoeften van jouw organisatie in kaart. Dit helpt je bij de selectie van de juiste CRM-software.

Download de checklist

CRM Blauwdruk

De CRM Blauwdruk brengt de voor jouw organisatie belangrijke onderwerpen in kaart die samen het fundament vormen voor een succesvol CRM.

Vraag voorbeeld aan

CRM Succesfactoren

Wat zijn de valkuilen bij een CRM-implementatie en hoe kan je deze vermijden? In het eBook vertellen wij je hoe je komt tot een succesvolle implementatie!

Download het eBook

eBook Trends in CRM

Optimaal relatie beheer is van groot belang in elke organisatie. Met dit eBook blijf je op de hoogte van de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van CRM.

Download het eBook

Maximizer CRM

Met Maximizer CRM worden verkoop, marketing, relatiebeheer en klantenservice geïntegreerd in één systeem. Lees meer over alle mogelijkheden in het productoverzicht.

Download het eBook

HubSpot

HubSpot bestaat uit vier stand-alone tools die samen een krachtige combinatie vormen. Lees meer over de mogelijkheden van HubSpot CRM, de Sales-, Marketing- en Service Hub.

Download het eBook

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is een totaaloplossing en echte alleskunner. Met de verschillende modules sluit het perfect aan bij jouw organisatie. Lees meer in het productoverzicht.

Download het eBook

Teamleader

Teamleader is een online CRM met daarbinnen alle tools voor effectief projectmanagement. In het productoverzicht lees je alles over de CRM-oplossing.

Download het eBook

Inbound Marketing Blauwdruk

De Inbound Marketing Blauwdruk legt de basis voor jouw marketing automation succes. Bekijk een voorbeeld van een Inbound Marketing Blauwdruk.

Vraag voorbeeld aan

Meer online verkeer

Vergroot de bezoekersaantallen van jouw website door het succesvol inzetten van SEO (Search engine optimization). Wij vertellen je alles over zoekmachineoptimalisatie!

Download de handleiding

eBook Trends in online marketing

Wil je als organisatie meer inzetten op online marketing? Alle actuele trends op het gebied van online marketing die belangrijk zijn voor 2019 vind je in dit eBook!

Download het eBook

eBook Zakelijk bloggen

Zakelijk bloggen zorgt voor meer en beter webverkeer. Maar hoe start je met bloggen en waar moet je op letten? Dit eBook geeft antwoord!

Download het eBook

eBook Meer online leads

Meer online resultaat? Dit eBook biedt handvatten om meer webbezoekers te trekken en deze te converteren naar gekwalificeerde leads.

Download het eBook

Tips voor e-mailmarketing

E-mailmarketing is nog steeds een effectieve manier om jouw doelgroep te bereiken, mits dit goed wordt ingezet. In dit eBook geven wij je tips!

Download het eBook

Ben je al een gebruiker?

Boek een training van Maximizer CRM, HubSpot, Dynamics 365 of Teamleader.

Verrijk je kennis en boek een training

Ben je nog geen gebruiker?

 

En wil je één van onze systemen uitproberen? Start dan hier een gratis proefperiode.

 

Maximizer CRM HubSpot CRM Microsoft Dynamics 365 Teamleader

Of vul de CRM-Matchmaker in als je niet zeker weet welke CRM-systeem het beste bij jouw organisatie past.