Privacy Policy

Via deze website worden persoonsgegevens verwerkt. Systony hecht grote waarde aan het zorgvuldig verwerken en beveiligen van deze gegevens.

Bij deze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel wij dat doen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 09-05-2018. De meest recente versie vind je op deze pagina.

Gebruik van persoonsgegevens

Wanneer je op deze website een formulier invult laat je gegevens bij ons achter. Hier zitten ook persoonsgegevens bij. Ook gebruiken wij persoonsgegevens bij het leggen van contact in het geval van een supportvraag of case. Wij gebruiken alleen de persoonsgegevens die jij rechtstreeks aan ons verstrekt, in het kader van de door jou gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

Naam en contactgegevens. We verzamelen voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en andere soortgelijke contactgegevens.

Statistieken. We verzamelen statistieken van Google Analytics en HubSpot. Die gegevens bestaan onder meer uit het browsertype, IP-adres, websitegedrag, besturingsprogramma dat je gebruikt en de domeinnaam van de website die je naar onze website gestuurd hebt. We gebruiken deze statistieken om het surfgedrag van onze bezoekers te analyseren en op basis daarvan onze website te optimaliseren voor onze gebruikers. De statistieken zijn volledig anoniem.

Daarnaast verzamelen we ook bepaalde statistieken wanneer je onze e-mails leest. Het gaat hier om informatie over het aantal keren dat op een link in onze e-mails geklikt wordt. We gebruiken deze gegevens om onze mailings te verbeteren of eventuele problemen correct te kunnen analyseren.

Het gebruik maken van formulieren

Op onze website maken wij gebruik van formulieren voor de volgende doeleinden:

  • Inschrijven blog;
  • Contactformulier;
  • Formulieren voor het downloaden van content.

Jouw naam en e-mailadres worden hierbij opgeslagen en wij kunnen je per e-mail en telefoon benaderen voor commerciële doeleinden. Je kunt je te allen tijde afmelden via een link in deze e-mails of door contact met ons op te nemen.

Verstrekking aan derden

Verzamelde gegevens worden met grote zorgvuldigheid behandeld. Je gegevens worden niet verkocht aan derden. Wel kan het zijn dat je gegevens worden gedeeld met onze directe partners HubSpot en Maximizer CRM. Zij zullen jouw gegevens voor administratieve- en statistieke doeleinden gebruiken en zullen je niet zonder toestemming benaderen noch jouw gegevens delen met derden.

Overige Systemen

We gebruiken de volgende systemen om support te leveren, te analyseren, te meten, te herkennen en te herleiden:

  • Maximizer CRM: dit CRM helpt ons om relevante informatie van klanten en prospects vast te leggen en om uitgestuurde emails te tracken.
  • HubSpot: helpt ons om bezoekers te herkennen, voorkeuren van bezoekers te registreren, (geautomatiseerde) emails te versturen en om te zien welke pagina’s bezocht worden.
  • TeamViewer: dit systeem helpt ons support te leveren op afstand. TeamViewer werkt met versleuteling op basis van een 2048 RSA Private/Public sleuteluitwisseling en AES (256 bit) sessiecodering. Deze technologie is gebaseerd op dezelfde standaarden als https/SSL en voldoet aan de huidige standaarden voor beveiliging.
  • Purechat: helpt ons om te communiceren met de bezoeker en om te zien welke pagina’s zijn bezocht.

Het gebruik van cookies

Cookies zijn kleine bestanden die op je computer worden opgeslagen. Deze bestanden bevatten informatie over jouw websitebezoek. Zodra je onze website voor het eerst bezoekt wordt er een cookie geplaatst op jouw computer. Bij een volgend bezoek kunnen we je herkennen aan de cookie die tijdens een eerder bezoek geplaatst is. De informatie uit deze cookies gebruiken wij om jouw surfgedrag op onze site vast te leggen en daarmee onze website te verbeteren.

Het leveren van support aan klanten

We gebruiken je gegevens om je support te geven bij onze diensten en producten. Bij het leveren van support kan gebruik worden gemaakt van de naam, het telefoonnummer, het emailadres en het wachtwoord van de desbetreffende gebruiker. Voor het leveren van support op afstand maken wij gebruik van het programma TeamViewer. Met het initiëren van een TeamViewer sessie bevestig je dat alle benodigde toestemming aanwezig is van de eigenaar om de data te inzien die zichtbaar is in de sessie.

Om op afstand in te loggen in jouw database maken we gebruik van gebruikersnamen en wachtwoorden. Deze zijn veilig opgeslagen in een AES-256 versleutelde database genaamd KeePass. Een beperkt aantal medewerkers van Systony hebben toegang tot KeePass.

Recht op inzage, rectificatie of verwijdering van persoonsgegevens

Als gebruiker van deze website heb je het recht om de gegevens die we over jouw verzamelen in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Wil je deze gegevens inzien, laten corrigeren of verwijderen dan kun je een e-mail sturen naar info@systony.nl.

Bewaartermijn persoonsgegevens

De persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om de gevraagde dienst(en) te leveren. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij graag verder als er klachten zijn over de verwerking van persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.