Floris-van-Muijen

Floris van Muijen

Adviseur CRM & Inbound Marketing

“Ik zie Systony als één hecht team. Er zijn eigenlijk geen afdelingen.”

“Een onwijs leuk team met hechte collega’s. Een fantastisch software product en een goed doordachte implementatie aanpak. Dat maakt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga. Ik krijg er ongelofelijk veel energie van.” Floris is ontzettend blij met zijn functie bij Systony. Enthousiast vertelt hij, dat hij zijn plekje wel heeft gevonden.

“Het uitgangspunt bij onze klantgesprekken is altijd kwaliteit. Niet de prijs, zoals bij zoveel andere bedrijven het geval is. Als team zorgen we er vervolgens voor dat die kwaliteit er ook echt komt. Dit is een heerlijke manier van werken.” Aan verkopers met gladde praatjes heeft Floris een hekel. Zijn collega’s van Systony zijn gelukkig oprecht en eerlijk naar klanten toe. Deze klantbenadering past ook goed bij Floris.

De salesfuncties bij eerdere bedrijven vond hij niet zo leuk: “Ik vind er niets aan om klanten koud op te bellen. Die zitten meestal niet te wachten op telefoontjes van verkopers. De inbound strategie van Systony spreekt me heel erg aan. Eigenlijk adviseer ik meer dan dat ik verkoop.

Ik leer van mijn salescollega’s om goed naar klanten te luisteren. Wat willen ze precies? Samen zoeken we naar een oplossing. Het is zo gaaf om te zien wat het klanten vervolgens oplevert! Bovendien houd ik me bezig met een volledig pakket aan diensten. Van implementatie tot configuratie en training. Ik leer veel technische dingen. Mijn werkzaamheden zijn erg afwisselend. Superleuk!”

Gedreven vertelt Floris verder: “Samen vlammen we. Ik heb altijd het gevoel, dat we er samen voor gaan. Eigenlijk werkt iedereen afdeling breed samen. Ik zie Systony meer als één team. Natuurlijk heeft iedereen wel eigen taken en bevoegdheden. Maar verschillende afdelingen zijn er niet echt. De lijntjes zijn superkort. Iedereen helpt elkaar en toont oprechte interesse.”

Wat Floris verder nog kwijt wil? “Alles is hier goed geregeld. Op mijn eerste werkdag waren mijn nieuwe telefoon, laptop en auto er al. Ik kon gelijk aan de slag. Bij andere werkgevers heb ik dat wel anders meegemaakt. Ik heb zelfs een keer een maand op een nieuwe laptop moeten wachten! Bovendien startte ik in een mooi compleet gerenoveerd kantoor. Dat was helemaal tof.”

De werktijden zijn in overleg. Er is een goede balans tussen thuiswerken, op kantoor werken en bij de klant. Deze flexibiliteit vindt Floris erg fijn. “Er is amper hiërarchie. We krijgen veel vrijheid en vertrouwen.“ Bovendien is er een goed inwerktraject. Zo kan Floris perfect in zijn functie groeien. Van de trainingen van de HubSpot Academy leert hij ontzettend veel. Maar ook zijn collega’s staan altijd voor hem klaar. En hij mag met iedereen meekijken.

Over de werksfeer raakt Floris maar niet uitgepraat. “Op kantoor neemt iedereen altijd de tijd om met elkaar te lunchen.” Naderhand tafeltennist hij graag nog even met een collega. De ontspannen bedrijfsuitjes en borrels. De broodjes van Bennies op vrijdagmiddag… Kortom, Floris heeft het onwijs naar zijn zin bij Systony.

Meer over Floris

  • Leeftijd: 25 jaar
  • In dienst: maart 2022
  • Functie: Adviseur CRM & Inbound Marketing
  • Thuis: relatie met vriendin Maaike
  • Hobby’s: wielrennen, korfbal en concerten bezoeken
Plezier in je werk

SAMEN GROEIEN WE VERDER!