HubSpot CRM & Inbound Marketing Insights

[VIDEO] Verhoog je productiviteit met de HubSpot-plugin voor Outlook

Het wisselen tussen HubSpot en je e-mail inbox zorgt voor frictie en komt je productiviteit niet ten goede. Met de HubSpot-plugin voor Office 365, Outlook en Gmail is dat verleden tijd.

Met de plugin krijg je toegang tot handige HubSpot-tools zoals templates, sequences en meetings binnen elke nieuwe e-mail die je gaat versturen. Daarnaast worden ontvangen en verzonden e-mails gelogd en automatisch gesynchroniseerd met HubSpot CRM.

In bovenstaande video laten we je zien hoe de HubSpot-plugin voor Outlook werkt en hoe je deze effectief inzet.

Functies HubSpot-plugin 

Er zijn verschillende functies beschikbaar binnen de HubSpot-plugin voor Office 365 of Outlook. In de video worden deze uitgebreid doorgelopen, maar om een idee te krijgen lichten we deze toepassingen hier kort toe:

Templates

Alle voorbereide e-mailtemplates die je hebt gemaakt binnen HubSpot zijn dankzij de plugin ook direct te gebruiken binnen Outlook. Op deze manier heb je binnen enkele klikken de juiste gepersonaliseerde tekst voor je, die je kan aanpassen naar de behoefte van de contactpersoon die je wilt bereiken. Ook het gebruik van HubSpot snippets is mogelijk.

Sequences

Is direct contact met een lead of prospect nog te vroeg? Stuur een reeks geautomatiseerde e-mails met educatieve content om toch waarde te leveren. Het uiteindelijke doel is dat de ontvanger vanzelf contact met jou opneemt door te reageren op één van jouw e-mails. Op dat moment stopt de reeks automatisch en kun je overgaan tot persoonlijk contact.

Documenten

Verkoopdocumenten zoals PowerPoint’s, Pdf-bestanden of Excel bestanden verwerk je eenvoudig in je e-mails met de HubSpot-plugin. Door deze integratie kun je precies zien of deze bestanden zijn geopend, hoe vaak en wat er binnen de documenten precies is bekeken.  

Meetings

Verlaag de drempel om een afspraak te maken en verwijs de ontvangers van jouw e-mails door naar jouw persoonlijke online Office 365 agenda (Gmail agenda is ook mogelijk). De afspraken en bijhorende gegevens worden automatisch geüpdatet in zowel Office 365 als in HubSpot CRM.

Meer informatie over HubSpot

HubSpot biedt nog veel meer tools en functies die je aan de hand van onze video’s kan ontdekken:

Ontdek de alles-in-één marketingtool HubSpot Marketing Hub
Ontdek de kracht van de HubSpot Sales Hub
Ontdek de HubSpot Service Hub
De ultieme HubSpot CRM demo

Daarnaast vind je alle informatie over de beschikbare functies in ons HubSpot productoverzicht:

New call-to-action

Ontvang updates per email