fbpx

Meer leads en klanten met marketingautomatisering

Leg in 5 stappen een solide fundering voor succes!

Genereer meer leads en klanten door de juiste marketing automation strategie

Vorm jouw website om tot een machine voor leadgeneratie met de inzet van marketingautomatisering. Hiermee vorm je websitebezoekers om tot leads en bouw je tegelijkertijd aan de online vindbaarheid van jouw organisatie. Dit alles in combinatie met een Inbound-strategie.

Mensen die online of offline een aankoop willen doen, starten hun buyer journey vaak online om meer informatie te vergaren. Het ideale startpunt voor jouw organisatie om in contact te komen met de potentiële klant. Door het delen van content zorg je niet alleen ervoor dat jouw organisatie in het beginstadium van de oriëntatie al wordt gevonden, maar ook dat je de potentiële klant al aan je kan binden.

Het binden van websitebezoekers, en hierdoor omvormen tot leads, doe je door meer content aan te bieden in de vorm van bijvoorbeeld eBooks en whitepapers. Deze zijn gratis te downloaden, maar een websitebezoeker moet wel zijn of haar contactgegevens achterlaten. Hiermee heb je direct een manier om de lead te bereiken. Bouw een band op door meer kennis en downloads te delen en overtuig de lead dat jouw organisatie kan leveren wat hij of zij zoekt.

In bovenstaande video geven Martijn en Maarten je 5 belangrijke stappen om een goede basis te leggen met marketingautomatisering. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op ons blog.

Wil je meteen aan de slag met online marketing? Met ons eBook ‘Meer online verkeer’ lees je alles over het opzetten van een succesvolle online marketingstrategie. Download het eBook hier.

Tip: ga ook eens aan de slag met lead nurturing of account based marketing voor nóg betere resultaten.

Bekijk meer video's