fbpx

Sales & offertes van Teamleader

De tools op klanten beter op te volgen en sneller deals te kunnen sluiten

Teamleader geeft jouw salesafdeling de tools om klanten beter op te kunnen volgen en sneller deals te kunnen sluiten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om offertes op te maken en te verzenden.

Doordat alle klantinformatie overzichtelijk wordt weergegeven en bedrijfsgegevens automatisch door Teamleader worden aangevuld, is er direct een overzicht van alle benodigde gegevens.

Vooraf kunnen verkoopkansen worden ingevoerd in het systeem, deze kunnen vervolgens worden opgevolgd. Teamleader geeft meldingen om verkoopmedewerkers te ondersteunen in hun werkzaamheden. Tijdens het proces kan iedere stap worden gevolgd, van het eerste contact tot het sluiten van de deal.

Tevens zijn er statistieken beschikbaar van de verkoopprestaties, waardoor er direct inzicht is in de omzet van de organisatie. Daarnaast is er zicht op onder andere de doelen en onbetaalde facturen.

Je kan deals sneller sluiten door online offertes te versturen. Deze kan je eenvoudig opmaken in de huisstijl van jouw organisatie. Na het versturen ontvang je een melding als de offerte wordt bekeken of geaccepteerd.

Alle functies op een rij?

Download het Teamleader productoverzicht.

Download

Impressie van Teamleader

Ontdek alle mogelijkheden van Teamleader

Lees meer over Teamleader