fbpx

Projectmanagement tool van Teamleader

De uitgebreide tools van Teamleader zorgen voor overzicht en grip op projecten

Beheer projecten tot in detail met de project management tool van Teamleader. Het stelt je in staat om grip te houden op ieder project.

Met de project management tool van Teamleader is het niet meer nodig om gebruik te maken van ingewikkelde project management software. De tool helpt je om overzicht te houden en grip te bewaren op ieder project. Niet alleen qua uren, maar ook financieel.

Projecten kunnen worden aangemaakt en ingedeeld in verschillende mijlpalen en taken. Deze kunnen vervolgens aan projectleden worden toegewezen. Hierbij kan rekening gehouden worden met de beschikbaarheid van de projectleden, hun beschikbaarheid wordt namelijk weergeven in één overzicht. Hiermee wordt het makkelijker om taken toe te wijzen op basis van agenda’s. De projectleden houden bij welke taken zij uit hebben gevoerd, hiervan ontvangt de projectleider meldingen. Een indeling kan tevens als template worden opgeslagen, op deze manier hoeven terugkerende projecten niet steeds opnieuw aangemaakt te worden.

De project management tool beschikt tevens over een functie voor urenregistratie. Hiermee kan nauwkeurig worden bijgehouden hoeveel tijd er aan taken wordt besteed, zo blijft er zicht op de winstgevendheid van het project. Per project kan er gewerkt worden met verschillende uurtarieven. Tevens kan de tool rapporten maken met alle reeds uitgevoerde taken. Met de factuurfunctie van Teamleader kunnen projecten direct gefactureerd worden.

Teamleader maakt het mogelijk om ook klanten en freelancers toegang te geven tot het project. Met de Projectcloud kunnen externen toegang krijgen en bijvoorbeeld feedback geven. Je kan zelf instellen tot welke onderdelen de personen toegang hebben.

Alle functies op een rij?

Download het Teamleader productoverzicht.

Download

Impressie van Teamleader

Ontdek alle mogelijkheden van Teamleader

Lees meer over Teamleader