fbpx

Factuursoftware van Teamleader

Eenvoudig facturen maken, versturen en invoeren in de boekhouding

Met de factuurmodule van Teamleader is het eenvoudig om facturen te versturen. Deze kunnen worden opgemaakt met templates, waarbij klantgegevens automatisch vanuit de database worden toegevoegd.

Een deel van het werk kan worden geautomatiseerd. Wanneer een klant na een bepaalde periode nog niet heeft betaald, kan deze automatisch een betalingsherinnering krijgen. Terugkerende facturen kunnen eveneens worden geautomatiseerd, zo hoef je niet periodiek opnieuw een factuur op te maken en te sturen. Teamleader maakt de facturen automatisch en verstuurt deze op de vooraf ingestelde tijd.

Voor het maken van facturen kan eenvoudig gebruik worden gemaakt van de urenregistraties die bijvoorbeeld in projecten worden ingevoerd. Voor internationale bedrijven is het ook mogelijk om een multi-valuta prijsstelling in te voeren, zodat internationale klanten een factuur krijgen in hun eigen valuta.

Met een koppeling tussen Teamleader en jouw boekhoudpakket, kunnen facturen automatisch worden toegevoegd in de boekhouding. Teamleader biedt koppelingen met diverse boekhoudpakketten. Wanneer in de boekhouding een factuur als ‘betaald’ wordt gemarkeerd, zal dit automatisch ook in Teamleader zo worden gemarkeerd.

Alle functies op een rij?

Download het Teamleader productoverzicht.

Download

Impressie van Teamleader

Ontdek alle mogelijkheden van Teamleader

Lees meer over Teamleader