Kevin-200px

Kevin Snijders

Software Developer

Kevin werkt al een aantal maanden als developer bij Systony. In de eerste instantie is Kevin aangenomen voor customer service en development, inmiddels is dat fulltime development. Hiervoor heeft hij vooral in de klantenservice gewerkt, maar ook in de detailhandel. Alhoewel gaming een hele andere tak van sport is, werkt Kevin toch liever niet in die branche. Die strenge deadlines laat hij toch liever aan een ander over en kiest hij voor de deadlines die hij nu heeft.

Maar hoe kwam Systony op jouw pad?

"Nadat de coronacrisis ook hard aankwam bij mijn vorige baan, bedacht ik mij dat het tijd was om te switchen van klantenservice naar development. Mijn vriendin die werkt bij een uitkeringsinstantie en daar hoorde ze van een collega dat Systony op zoek was naar een developer. Toen is het balletje gaan rollen en kon ik vrij snel beginnen. Normaal gesproken is dat zonder werkervaring erg lastig, maar juist daarom ben ik heel blij dat ik deze kans heb gehad. Er wordt hier heel erg gekeken naar wat ik kan als persoon en wat mijn doelstellingen zijn. Systony ziet mijn potentie in plaats van mijn ervaring en vaardigheden op papier. Dit sluit juist aan bij mij als persoon."

Dat Kevin echte developer is, kun je volgens hem terug zien in zijn dagelijkse routine. Zo start hij elke dag met een goede kop koffie. Dan kan hij pas echt aan het werk. Als developer heeft Kevin afwisselende taken, zo werkt hij vaak aan verschillende projecten en opdrachten, maar zijn er ook een aantal standaard taken waar Kevin aan sleutelt. Wanneer HubSpot of de andere CRM-systemen een up date hebben zorgt Kevin ervoor dat dit ook bij de klanten naar behoren doorgevoerd wordt.

Hoe ervaar je het werken bij Systony?

"Ik heb het heel erg naar mijn zin, kan goed opschieten met mijn collega’s. Vooral met mijn mede-developer Mark. We hebben dezelfde soort humor, hierdoor is het nooit saai. Ik kan mij heel erg goed in het bedrijf vinden, vrijwel alles gebeurd hier in samenspraak dus als dat een keer niet zo is dan is daar ook begrip voor. Alles is hier heel transparant dus ik weet precies waar ik aan toe ben. Mijn werk is wat ik ervan maak, mits het wel van toegevoegde waarde is. Als ik ideeën heb die bij ons product passen kan ik dat hier zeker kwijt. Overigens is het een vrij strak product, wat moet gebeuren moet ook echt gebeuren. Maar het werk/bedrijfssentiment is wel zo dat het in ieder geval bespreekbaar is.

Als ik het ergens niet mee eens ben voel ik wel de ruimte om het aan te kunnen geven. Als iets niet goed gaat dan is het ook wel acceptabel. Er is begrip voor je menselijkheid hier. Ik waardeer zowel Gert-Jan als Martijn daardoor ook allebei. Ze geven de indruk dat onze input gehoord wordt en dat er over nagedacht wordt. Los van of het wel doorgevoerd wordt of niet.

Systony is lekker recht voor z’n raap en dat zie je in alle aspecten terug
."

Heb je nog tips voor nieuwe collega’s?

"Breng een taartje langs bij je nieuwe collega’s! hahah nee dat is een grapje natuurlijk! Durf zelf contact op te nemen en wees vooral jezelf te zijn. We zijn een heel persoonlijk bedrijf en iedereen wordt hier als mens behandeld!"

Meer over Kevin

  • Leeftijd: 33 jaar
  • In dienst: Q2 2021
  • Functie: Software developer
  • Hobby’s: Gamen, fotografie en series kijken
Plezier in je werk

SAMEN GROEIEN WE VERDER!