Kevin-200px

Kevin Snijders

Software Developer

“Dit is de beste carrièrestap, die ik ooit gemaakt heb!“

Kevin is erg in zijn nopjes met zijn software developer functie bij Systony. Wat hij het leukste vindt? “Ik ben blij met mijn werk. Ik doe iets wat ik leuk vind en ik ben nooit uitgeleerd. Dit is de beste carrièrestap die ik ooit gemaakt heb. Mijn werk geeft mij ontzettend veel energie.”

Als werkzoekende tijdens de coronacrisis was het niet gemakkelijk om een nieuwe uitdaging te vinden. De verkoopfuncties en technische supportfuncties bij zijn vorige werkgevers vond Kevin niet uitdagend. Hij wilde liever zijn werk maken van zijn grote hobby: programmeren.

Een vriend van Gert-Jan attendeerde Kevin op de software developer functie bij Systony. Hij zag het profiel en dacht: “Wow, wat zou ik dat graag willen doen!”. Maar ja, hij beschikte niet over een passend diploma en de juiste ervaring. Veel technische kwalificaties moest hij zich dus nog eigen maken. Natuurlijk waren er twijfels. Zou hij in aanmerking kunnen komen?

Kevins motivatie was overtuigend genoeg, want hij mocht gelijk op gesprek komen. Daarna volgde een opdracht, waarin hij zijn potentie kon laten zien. Zijn nieuwe collega’s waren prima in staat om een goede inschatting te maken van Kevins mogelijkheden. Er was dus een match. Mocht de functie uiteindelijk toch niet helemaal passend zijn? Dan kon hij altijd verder op de afdeling support. Het voelde erg fijn dat zijn nieuwe werkgever zo goed meedacht.

Switchen van functie was gelukkig niet nodig, want Kevin heeft echt zijn plek gevonden. Sinds zijn aanstelling heeft hij enorm veel technische kennis opgedaan. “Ik vind het superleuk om oplossingen te bedenken voor de behoeften en problemen van klanten. Elke dag leer ik bij van seniors met heel veel kennis van zaken. Het contact met mijn collega’s is nauw. Het is daarom fijn dat deze seniors goed met mensen zijn.”

Wat Kevin verder nog waardeert aan het werken bij Systony? “De gezellige en familiale contacten met collega’s. De gezamenlijke lunch draagt daar zeker aan bij. Maar iedereen staat ook altijd voor elkaar klaar. De sfeer is goed en er is wederzijds respect. Ik kan me geen betere werkgever voorstellen.”

Meer over Kevin

  • Leeftijd: 33 jaar
  • In dienst: Q2 2021
  • Functie: software developer
  • Hobby’s: programmeren, gamen, fotograferen en series kijken
Plezier in je werk

SAMEN GROEIEN WE VERDER!