ellen-200

Ellen Prins

HubSpot Marketing Consultant

Ellen werkt al 4 jaar bij Systony en is HubSpot Marketing Consultant. Hiervoor studeerde Ellen HBO International Business & Languages, wat eigenlijk een beetje lijkt op commerciële economie. Hier heeft ze de nodige vaardigheden uit opgedaan die haar maken tot de sterke consultant die ze vandaag is. Ellen heeft veel stage-ervaring en is helemaal thuis in systematisch en projectmatig denken.


Maar hoe kwam Systony op jouw pad?

"Ik was na het studeren helemaal klaar met lange reistijden en ging op zoek naar iets dichter bij huis. Ik had al eerder vacatures van Systony voorbij zien komen en besloot te reageren. Zo ben ik begonnen als content marketeer. Daarna heb ik mij door de jaren heen weten te ontwikkelen tot online marketeer en HubSpot Marketing Consultant. Ik weet vrijwel alles wat er te weten valt over de HubSpot Marketing Hub. Wanneer de klant besluit om de HubSpot Marketing Hub af te nemen, zorg ik er als consultant voor dat alles klaar staat. Ik doe de onboarding en biedt ze handvaten om te kunnen starten. Ook kijk ik mee bij de eerste interacties met het systeem zodat ik tips mee kan geven. Sinds een jaar geef ik ook Marketing Hub trainingen."

Marketing is nu nog waar Ellen’s hart ligt, maar stiekem hoopt ze de komende jaren veel meer in de consultancy kant te kunnen groeien. Volgens haar zal HubSpot nog veel groter worden. Het is dan ook een uitdaging om helemaal wegwijs te worden in het totaalpakket. Zo wilt zij uitgroeien tot een echte HubSpot expert die klanten nog meer kan bieden op het gebied van HubSpot.

Hoe ervaar je het werken bij Systony?

"Bij Systony is iedereen heel menselijk, wat mij nog meer motiveert om te blijven. We zijn bij Systony ergens toch wel een bij elkaar geraapt zooitje. Daardoor is het vaak echt gezellig op kantoor en is de sfeer altijd goed. We gaan net zo menselijk met elkaar om als dat we zijn. Ik heb het gevoel dat als ik ergens mee zit, erover gepraat kan worden. We krijgen veel vrijheid en zolang je daar geen misbruik van maakt is veel mogelijk. Als er iets in mijn privésituatie gebeurd, wordt er altijd nog gekeken of het nog goed gaat. Hierdoor heb ik niet dat gevoel van hiërarchie met Martijn en Gert-Jan. Ik kan met Martijn ook heel goed sparren over mijn werk, waardoor ik nog meer groei in mijn kennis en vaardigheden. Dat is tijdens mijn stages wel eens anders geweest.

De stabiliteit die ik bij Systony heb zorgt ervoor dat het nog aantrekkelijker is om hier te blijven. We worden hier geaccepteerd voor wie we zijn en er zijn geen vooroordelen. Hier wordt bij iedereen de potentie en mogelijkheden gezien. Je achtergrond is hier niet belangrijk. We denken hier met elkaar mee en zijn ook echt een team.

Dat de sfeer gezellig is merk je ook in hoe we met elkaar omgaan. We eten altijd met z’n allen, waardoor je ook los van het werk interactie hebt met elkaar. Met een dartbord op kantoor, actieve bedrijfsuitjes en uiteenlopende hobby’s leer je elkaar goed kennen. Dat zijn toch weer de momenten waarop je hechter wordt als team."

Heb je nog tips voor nieuwe collega’s?

"Durf jezelf open te stellen en wees jezelf. We zijn een gezellige groep die lekker gek kan zijn. Daarnaast is bij Systony heel veel mogelijk. The sky is hier echt the limit." 

Meer over Ellen

  • Leeftijd: 27 jaar
  • In dienst: Augustus 2018
  • Functie: HubSpot Marketing Consultant
  • Hobby’s: Met de hond wandelen, borrelen, zwemmen, series kijken, dagjes uit 
Plezier in je werk

SAMEN GROEIEN WE VERDER!