fbpx

Koppelingen met Microsoft Dynamics 365

Nóg meer mogelijkheden voor Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is volledig geïntegreerd met de mogelijkheden van Office365. Hiermee heb je toegang tot onder andere Outlook, Word, Excel, SharePoint, Yammer, OneNote, Power BI en meer.

Met de integratie van Office365 kan CRM vanuit Outlook en/of vanuit de webbrowser worden beheerd en kunnen allerlei tools worden gebruikt. De integraties zorgen voor een snelle gebruikersacceptatie, alle tools zijn namelijk beschikbaar. Hierdoor wordt ook de productiviteit verhoogd.

Er zijn niet alleen koppelingen mogelijk met software van Microsoft, maar ook met software van andere bedrijven. Microsoft Dynamics 365 kan onder andere gekoppeld worden met Exact, Accountview, Snelstart, SAP en vele andere systemen. Heeft jouw organisatie andere koppelingen nodig? Systony heeft de benodigde kennis in huis.

Met AppSource van Microsoft is het mogelijk om het systeem uit te breiden met allerlei extra toepassingen. Er zijn honderden extra apps beschikbaar van Microsoft en partners, zodat je nóg meer uit Microsoft Dynamics 365 kan halen.

Mocht er geen geschikte toepassing beschikbaar zijn, dan betekent dit niet dat jouw aanvullende wensen en behoeften niet mogelijk zijn. Systony beschikt over een eigen maatwerkafdeling die de geschikte oplossing voor jouw vraag kunnen maken.

Alle functies op een rij?

Download het Microsoft Dynamics 365 productoverzicht.

Download

Impressie van Microsoft Dynamics 365

Ontdek alle mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365

Lees meer over Microsoft Dynamics 365