fbpx

Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation.

Beheer uitgebreide projecten tot in details.

Met Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation kan je een project tot in details beheren. Met de applicatie beschik je over alle mogelijkheden om een project binnen tijd en budget op te leveren. Tegelijkertijd wordt ook de productiviteit van werknemers verhoogd.
 
Via een beveiligd portal is het mogelijk om contact te onderhouden met (potentiële) klanten. Hier kan worden gecommuniceerd over onder andere offertes, de omvang van het project en resources.

Na het akkoord op een offerte, geeft Project Service Automation een volledige takenlijst. Hiermee kan het gehele project worden gepland en kunnen rollen worden toegekend. Projecten kunnen binnen de applicatie van A tot Z worden gepland en bewaakt. Met de planningen kan worden ingespeeld op de vraag naar resources en kunnen deze worden gekoppeld. Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation biedt krachtige mogelijkheden voor projectplanning, waaronder het geïntegreerde Microsoft Project. Hiermee wordt real-time inzicht gegeven in de resources en medewerkers die aan het project zijn gekoppeld.

Tijdens het project is er altijd overzicht. De kosten, inzet en opbrengsten worden gevisualiseerd weergegeven, waardoor er altijd overzicht blijft op het project en er beter kan worden gemanaged. Ook het controleren, bewaken en goedkeuren van kosten en tijdsinspanningen is eenvoudig. Hier is een speciaal dashboard voor.

In de applicatie kunnen eenvoudig uren en onkosten worden bijgehouden. Hiermee heb je snel een overzicht van alle declarabele werkzaamheden.

Impressie van Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation

Meer functionaliteiten van Microsoft Dynamics 365:

Dynamics 365 for Sales
Ondersteun verkopers optimaal met alle tools die zij nodig hebben.
Ontdek meer

Dynamics 365 for Service
Verleen optimale service aan klanten, maar ook binnen je organisatie. 
Ontdek meer

Alle functionaliteiten
Bekijk het overzicht met functionaliteiten.

Ontdek meer