fbpx

Maatwerk voor Maximizer CRM.

Ook speciale wensen en behoeften kunnen worden gerealiseerd.

Heeft jouw organisatie specifieke wensen en behoeften op het gebied van functionaliteiten? Dan valt Maxmizer CRM zeker niet af als mogelijk CRM-systeem. Er zijn veel mogelijkheden.

Maximizer CRM wordt standaard als compleet pakket geleverd. Zo kan je direct gebruik maken van alle mogelijkheden die het biedt. Maar het gebruik en de behoeften zijn voor iedere organisatie anders, het kan zijn dat je specifieke extra mogelijkheden zoekt. Systony helpt bij het realiseren van jouw wensen en behoeften.

Wil je bijvoorbeeld een evenementenmodule, waarbij je onder andere direct uitnodigingen per e-mail kan versturen en de aanmeldingen kan beheren? Of een module voor installed based beheer, waarbij het aantal verkochte producten kan worden beheerd? Laat je wensen en behoeften horen aan Systony.

Wij beschikken over een eigen maatwerkafdeling en kennen Maximizer CRM al jarenlang door en door. Dit stelt ons in staat om maatwerkoplossingen te leveren. Zo kan Maximizer CRM een nog grotere toegevoegde waarde voor jouw organisatie worden.

Maximizer is een compleet CRM systeem

Impressie van Maximizer CRM

Meer functionaliteiten van Maximizer CRM:

Relatiemanagement
Beheer de relaties op een manier die het beste past bij jouw organisatie.
Ontdek meer

Verkoopmanagement
In verkoopmanagement is alle benodigde informatie zichtbaar in een overzichtelijk dashboard.
Ontdek meer

Alle functionaliteiten
Bekijk het overzicht met alle functionaliteiten van Maximizer CRM.
Ontdek meer