fbpx

Maximizer CRM Maatwerk

Specifieke wensen en behoeften zijn mogelijk

Heeft jouw organisatie specifieke wensen en behoeften op het gebied van functionaliteiten? Dan valt Maxmizer CRM zeker niet af als mogelijk CRM-systeem. Er zijn veel mogelijkheden.

Maximizer CRM wordt standaard als compleet pakket geleverd. Zo kan je direct gebruik maken van alle mogelijkheden die het biedt. Maar het gebruik en de behoeften zijn voor iedere organisatie anders, het kan zijn dat je specifieke extra mogelijkheden zoekt. Systony helpt bij het realiseren van jouw wensen en behoeften.

Wil je bijvoorbeeld een evenementenmodule, waarbij je onder andere direct uitnodigingen per e-mail kan versturen en de aanmeldingen kan beheren? Of een module voor installed based beheer, waarbij het aantal verkochte producten kan worden beheerd? Laat je wensen en behoeften horen aan Systony.

Wij beschikken over een eigen maatwerkafdeling en kennen Maximizer CRM al jarenlang door en door. Dit stelt ons in staat om maatwerkoplossingen te leveren. Zo kan Maximizer CRM een nog grotere toegevoegde waarde voor jouw organisatie worden.

Alle functies op een rij?

Download het Maximizer CRM productoverzicht.

Download

Impressie van Maximizer CRM

Ontdek alle mogelijkheden van Maximizer CRM

Lees meer over Maximizer CRM