fbpx

Koppelingen met Maximizer CRM.

Wissel eenvoudig data uit tussen apps, systemen en bijvoorbeeld je website.

Maak koppelingen tussen Maximizer CRM en andere systemen. Zo is het eenvoudig om data uit te wisselen en kan jouw organisatie efficiënter werken.

Maximizer CRM is standaard geïntegreerd met Microsoft Office. Hiermee heb je onder andere een naadloze integratie met onder andere Word, Excel en Outlook. Na installatie van Maximizer CRM krijgen deze tools een speciale toolbar, waarmee er een snelle koppeling is tussen de Office-tools en Maximizer CRM.

Met het API-platform is het mogelijk om koppelingen te maken. Zo kan er data worden uitgewisseld tussen verschillende apps, systemen en bijvoorbeeld landingpagina’s op je website. Door middel van API’s kunnen de verschillende systemen met elkaar communiceren.

Tevens is het mogelijk om Maximizer CRM te koppelen aan ERP-systemen, waarmee bijvoorbeeld de factuurhistorie of openstaande posten met betaalgedragingen per klant weergegeven kan worden. De afgelopen jaren hebben wij veel koppelingen gemaakt tussen Maximizer CRM en onder andere Exact, Accountview, Snelstart, SAP, Navision en AX.

Impressie van Maximizer CRM

Meer functionaliteiten van Maximizer CRM:

Relatiemanagement
Beheer de relaties op een manier die het beste past bij jouw organisatie.
Ontdek meer

Verkoopmanagement
In verkoopmanagement is alle benodigde informatie zichtbaar in een overzichtelijk dashboard.
Ontdek meer

Alle functionaliteiten
Bekijk het overzicht met alle functionaliteiten van Maximizer CRM.
Ontdek meer