fbpx

Maximizer CRM Koppelingen

Wissel eenvoudig data uit met andere systemen

Maak koppelingen tussen Maximizer CRM en andere systemen. Zo is het eenvoudig om data uit te wisselen en kan jouw organisatie efficiënter werken.

Maximizer CRM is standaard geïntegreerd met Microsoft Office. Hiermee heb je onder andere een naadloze integratie met onder andere Word, Excel en Outlook. Na installatie van Maximizer CRM krijgen deze tools een speciale toolbar, waarmee er een snelle koppeling is tussen de Office-tools en Maximizer CRM.

Met het API-platform is het mogelijk om koppelingen te maken. Zo kan er data worden uitgewisseld tussen verschillende apps, systemen en bijvoorbeeld landingpagina’s op je website. Door middel van API’s kunnen de verschillende systemen met elkaar communiceren.

Tevens is het mogelijk om Maximizer CRM te koppelen aan ERP-systemen, waarmee bijvoorbeeld de factuurhistorie of openstaande posten met betaalgedragingen per klant weergegeven kan worden. De afgelopen jaren hebben wij veel koppelingen gemaakt tussen Maximizer CRM en onder andere Exact, Accountview, Snelstart, SAP, Navision en AX.

Alle functies op een rij?

Download het Maximizer CRM productoverzicht.

Download

Impressie van Maximizer CRM

Ontdek alle mogelijkheden van Maximizer CRM

Lees meer over Maximizer CRM