fbpx

Online marketingondersteuning

Systony ondersteunt jouw marktingteam

Heb jij alle benodigde kennis en kunde in huis?

Naast goed kunnen schrijven, creativiteit, strategie ontwikkelen en data analyse, vergt marketing automation steeds meer technische kennis zoals bijvoorbeeld het koppelen van je webformulieren of je CRM systeem. Heb jij al deze kennis en kunde in huis?

Systony vult jouw team aan daar waar nodig. Met uitgebreide kennis en ervaring van o.a. zoekmachinemarketing, contentmarketing, vormgeving, copy writing en marketing automation maken we van jouw organisatie een online marktleider. Teamwork is de sleutel tot succes!

Systony ontzorgt

Wat als jouw organisatie de kennis en ervaring mist om zelf een inbound marketing strategie te vormen en uit te rollen? Of je beschikt niet over de resources en/of capaciteit om kwalitatief hoogwaardige content te creëren en te publiceren?

Geen zorgen, onze experts vormen jouw flexibele online marketing team. Wij bouwen jouw marketing automation motor en schrijven de content die jouw doelgroep wenst in diverse stadia van het koopproces. Wij genereren, converteren en nurturen jouw leads. Daarnaast blijven we meten, analyseren en optimaliseren.

En natuurlijk geen lange contracten, maar volledig toegespitst op datgene waar jij behoefte aan hebt.

Waar kunnen we jou mee helpen?

 

Inbound Marketing Blauwdruk;
Bloggen;
Creatie van eBooks, Whitepapers, Case Studies;
Conversie optimalisatie;
Lead nurturing & lead scoring;

Buyer Persona creatie;

Social media promotie & publicatie.

 

SEO onderzoek & advies;
Email campagnes;
Google, Facebook & LinkedIn advertising;
Videomarketing;
Systeemintegratie (softwareontwikkeling);

HubSpot Marketing Hub Onboarding;

HubSpot Marketing Hub Workshops.