fbpx

Klantervaringen

Klanten vertellen over hun ervaringen met ons

 
Systony heeft ruim 17 ervaring als CRM-advies en implementatiepartner. Met de vier beste CRM-systemen hebben wij altijd een passende oplossing voor jouw organisatie. Wij laten graag onze klanten aan het woord om te vertellen over hun ervaring met ons.

Prettige samenwerking

Goede ervaring met de marketing-/salesafdeling van Systony. Je krijgt er geen opdringerige salespraatjes, maar oprechte interesse, ze leven zich goed in in de specifieke casus, denken mee, nemen de tijd en ondersteunen uitgebreid in de oriëntatie op verschillende CRM-systemen. Prettig om mee samen te werken!

Wendela Waller, TKI Urban Energy

Erg tevreden over Maximizer en Systony

Bedankt voor de fijne samenwerking! We zijn tot nu toe erg tevreden over Maximizer, maar zeker ook over Systony. Er zijn weinig tot geen “issues” en als we een vraag hebben wordt deze door jullie mensen snel en adequaat beantwoord. Ik hoop dat we deze wijze van samenwerken komende jaren voort kunnen blijven zetten.

Bas Philipse, HAVENS Diervoeders

Systony luistert en vertaalt wensen naar passend systeem

Sinds 2018 werkt Equias met Maximizer CRM, geïmplementeerd door Systony. Systony luistert goed naar de wensen die er zijn en weet deze snel te vertalen naar een passend product advies. Wanneer er vragen zijn worden deze direct en professioneel beantwoord door Peter en zijn supportteam. Systony blijft mee denken wat het meest optimale is voor de organisatie, ook nadat het CRM al is geïmplementeerd.

Sandra Langedijk, Equias

Helemaal super

Prettig contact met de medewerkers van Systony. De implementatie verloopt vlot doordat ze zich goed inleven in de specifieke processen. Ook bij vragen volgt een goed advies en wordt er snel geschakeld en meegedacht. Professionele speler op het gebied van CRM & Marketing. Al met al een fijne partij om mee samen te werken!

Stan Keunen, Verhoex Douane Service

Systony geeft je een prestatie-boost!

Een kleine drie jaar geleden heeft Systony binnen Van Dam Maximizer CRM en HubSpot Marketing Hub geïmplementeerd. Wij hebben samen met het professionele Systony team het volledige implementatietraject doorlopen. Van CRM Blauwdruk tot systeemintegratie met ons ISAH-ERP. Ons relatiebeheer, website performance, organische zoekresultaten en leadgeneratie hebben alle doelen overtroffen. Met name de kwaliteit van de nieuw gegenereerde leads is elke cent waard gebleken. Bedankt Systony!

Paul Baggermans, Van Dam BV

Goede samenwerking met Systony! Goed gedaan!

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Systony. Ze hebben ons geadviseerd en geholpen met de implementatie van HubSpot Growth Suite Professional Edition. Daarin zitten alle modules van HubSpot: CRM, Marketing, Sales en Service. Adviseur Martijn en projectleider Gertjan zijn sympathieke en geduldige jongens, maar bovenal ervaren professionals en leuk om mee samen te werken.

Sven Ernest, Appronto

Inbound Marketing Blauwdruk met maandelijks marketingondersteuning

Systony heeft voor ons en Inbound Marketing Blauwdruk gemaakt en vervolgens HubSpot Marketing Hub geïmplementeerd via onboarding, workshops en een maandelijkse retainer voor extra ondersteuning. Het team van Systony heeft veel kennis van HubSpot CRM & Marketing Hub die wij gebruiken. Ze maken voor ons unieke content (blogs, eBooks, landingspagina’s, case studies etc.) t.b.v. leadgeneratie. Systony staat altijd 100% voor ons klaar en wij raden iedereen de Systony/HubSpot ervaring aan.

Johan Deen, Genpower B.V. Aggregaten

Full service CRM & Inbound Marketing

Na een succesvolle CRM implementatie en Inbound Marketing ondersteuning bij onze dochterorganisatie hebben wij in 2019 besloten om HubSpot te implementeren binnen ons moederbedrijf. Systony biedt ondersteuning op ieder niveau van de implementatie en heeft diepgaande kennis van de techniek. Een enorme toegevoegde waarde zit hem in de manier waarop wij ondersteuning krijgen bij contentcreatie. Systony’s persoonlijke benadering is de sleutel tot onze sucesvolle samenwerking.

Martijn Visser, Van den Bergh & Co.

Missie geslaagd met Systony!

Wij hadden behoefte aan beter inzicht in onze sales-funnels en om sneller te kunnen anticiperen op toekomstige vraag n.a.v. marketingcampagnes. Martijn heeft ons tijdens de oriëntatiefase perfect begeleid en heeft uiteindelijk ook zelf onze verkoopafdeling getraind. Gertjan is een slimme vent die in staat is om ingewikkelde processen eenvoudig en overzichtelijk te maken. Kortom, Systony is een fijne leverancier om mee samen te werken met een scherpe focus op gestelde doelen. Wij zetten de samenwerking zonder twijfel voort!

Bas Leenstra, Silk’n

Een perfecte samenwerking met Systony!

Softbrick werkt al jaren met Systony. Ze hebben ons fantastisch geholpen met de advisering en implementatie van ons nieuwe CRM-systeem. Ook na de oplevering worden vragen snel beantwoord en krijgen wij professionele ondersteuning van de Systony servicedesk. De communicatie en samenwerking met Systony ervaren wij als zeer positief!

Simone de Greef, Softbrick Workforce Management Solutions

CRM strategie van A tot Z

In 2018 zijn wij begonnen met Inbound Marketing Automation. Wij hebben gekozen voor het full-service pakket van Systony zodat wij van A tot Z op professionele ondersteuning kunnen rekenen.
Van een Inbound Marketing Blauwdruk, CRM integratie, een nieuwe website met al haar content tot het schrijven van nieuwe blogartikelen en eBooks: het wordt allemaal perfect verzorgt door Systony. Samen zijn we een topteam!

Michael Hollenbenders, Ecoratio – The Release Agent Company

17 jaar
Toonaangevend in CRM

450+
Succesvolle CRM-implementaties

94%
Klantretentie sinds 2003

Wij zijn Systony

Systony anno 2020: al 17 jaar ervaring op gebied van CRM- en marketingadvies en ruim 450 succesvolle software implementaties. Hiermee is Systony uniek in de Benelux. Door het feit dat onze kennis en dienstverlening verder reiken dan alleen software implementatie zijn wij in staat jouw organisatie te begeleiden van A tot Z – van (latente) behoefte tot blijvend resultaat. En doordat Systony zich op zowel slim CRM als moderne marketing richt kunnen wij jouw marketing, verkoop en klantbeheer samensmeden tot één krachtig proces.

Onze missie is om vanuit onze expertise organisaties in de Benelux te stimuleren om klantgericht(er) te ondernemen en hun marketing slimmer in te richten. Dit doen we door hen te laten zien welk rendement CRM- en/of marketingsoftware levert mits de software goed wordt geïmplementeerd en uitgerold. Systony helpt om bedrijfsprocessen te optimaliseren, klant en prospect centraal te stellen en zo doelgroepen voor lange tijd aan zich te binden. Altijd vanuit een gestructureerd stappenplan, altijd voor maximaal resultaat. Zo wordt omzet verhoogd en en worden kosten gereduceerd.

Nieuwsgierig hoe CRM jouw organisatie kan helpen?

Boek vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak