fbpx

Klantervaringen

Klanten vertellen over hun ervaringen met ons

Systony heeft ruim 17 jaar ervaring als CRM-advies en implementatiepartner. Met de vier beste CRM-systemen hebben wij altijd een passende oplossing voor jouw organisatie. Wij laten graag onze klanten aan het woord om te vertellen over hun ervaring met ons.

Prettige samenwerking

Goede ervaring met de marketing-/salesafdeling van Systony. Je krijgt er geen opdringerige salespraatjes, maar oprechte interesse, ze leven zich goed in in de specifieke casus, denken mee, nemen de tijd en ondersteunen uitgebreid in de oriëntatie op verschillende CRM-systemen. Prettig om mee samen te werken!

Wendela Waller, TKI Urban Energy

Erg tevreden over Maximizer en Systony

Bedankt voor de fijne samenwerking! We zijn tot nu toe erg tevreden over Maximizer, maar zeker ook over Systony. Er zijn weinig tot geen “issues” en als we een vraag hebben wordt deze door jullie mensen snel en adequaat beantwoord. Ik hoop dat we deze wijze van samenwerken komende jaren voort kunnen blijven zetten.

Bas Philipse, HAVENS Diervoeders

Systony luistert en vertaalt wensen naar passend systeem

Sinds 2018 werkt Equias met Maximizer CRM, geïmplementeerd door Systony. Systony luistert goed naar de wensen die er zijn en weet deze snel te vertalen naar een passend product advies. Wanneer er vragen zijn worden deze direct en professioneel beantwoord door Peter en zijn supportteam. Systony blijft mee denken wat het meest optimale is voor de organisatie, ook nadat het CRM al is geïmplementeerd.

Sandra Langedijk, Equias

Helemaal super

Prettig contact met de medewerkers van Systony. De implementatie verloopt vlot doordat ze zich goed inleven in de specifieke processen. Ook bij vragen volgt een goed advies en wordt er snel geschakeld en meegedacht. Professionele speler op het gebied van CRM & Marketing. Al met al een fijne partij om mee samen te werken!

Stan Keunen, Verhoex Douane Service

Systony geeft je een prestatie-boost!

Een kleine drie jaar geleden heeft Systony binnen Van Dam Maximizer CRM en HubSpot Marketing Hub geïmplementeerd. Wij hebben samen met het professionele Systony team het volledige implementatietraject doorlopen. Van CRM Blauwdruk tot systeemintegratie met ons ISAH-ERP. Ons relatiebeheer, website performance, organische zoekresultaten en leadgeneratie hebben alle doelen overtroffen. Met name de kwaliteit van de nieuw gegenereerde leads is elke cent waard gebleken. Bedankt Systony!

Paul Baggermans, Van Dam BV

Goede samenwerking met Systony! Goed gedaan!

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Systony. Ze hebben ons geadviseerd en geholpen met de implementatie van HubSpot Growth Suite Professional Edition. Daarin zitten alle modules van HubSpot: CRM, Marketing, Sales en Service. Adviseur Martijn en projectleider Gertjan zijn sympathieke en geduldige jongens, maar bovenal ervaren professionals en leuk om mee samen te werken.

Sven Ernest, Appronto

Inbound Marketing Blauwdruk met maandelijks marketingondersteuning

Systony heeft voor ons en Inbound Marketing Blauwdruk gemaakt en vervolgens HubSpot Marketing Hub geïmplementeerd via onboarding, workshops en een maandelijkse retainer voor extra ondersteuning. Het team van Systony heeft veel kennis van HubSpot CRM & Marketing Hub die wij gebruiken. Ze maken voor ons unieke content (blogs, eBooks, landingspagina’s, case studies etc.) t.b.v. leadgeneratie. Systony staat altijd 100% voor ons klaar en wij raden iedereen de Systony/HubSpot ervaring aan.

Johan Deen, Genpower B.V. Aggregaten

Full service CRM & Inbound Marketing

Na een succesvolle CRM implementatie en Inbound Marketing ondersteuning bij onze dochterorganisatie hebben wij in 2019 besloten om HubSpot te implementeren binnen ons moederbedrijf. Systony biedt ondersteuning op ieder niveau van de implementatie en heeft diepgaande kennis van de techniek. Een enorme toegevoegde waarde zit hem in de manier waarop wij ondersteuning krijgen bij contentcreatie. Systony’s persoonlijke benadering is de sleutel tot onze sucesvolle samenwerking.

Martijn Visser, Van den Bergh & Co.

Missie geslaagd met Systony!

Wij hadden behoefte aan beter inzicht in onze sales-funnels en om sneller te kunnen anticiperen op toekomstige vraag n.a.v. marketingcampagnes. Martijn heeft ons tijdens de oriëntatiefase perfect begeleid en heeft uiteindelijk ook zelf onze verkoopafdeling getraind. Gertjan is een slimme vent die in staat is om ingewikkelde processen eenvoudig en overzichtelijk te maken. Kortom, Systony is een fijne leverancier om mee samen te werken met een scherpe focus op gestelde doelen. Wij zetten de samenwerking zonder twijfel voort!

Bas Leenstra, Silk’n

Een perfecte samenwerking met Systony!

Softbrick werkt al jaren met Systony. Ze hebben ons fantastisch geholpen met de advisering en implementatie van ons nieuwe CRM-systeem. Ook na de oplevering worden vragen snel beantwoord en krijgen wij professionele ondersteuning van de Systony servicedesk. De communicatie en samenwerking met Systony ervaren wij als zeer positief!

Simone de Greef, Softbrick Workforce Management Solutions

CRM strategie van A tot Z

In 2018 zijn wij begonnen met Inbound Marketing Automation. Wij hebben gekozen voor het full-service pakket van Systony zodat wij van A tot Z op professionele ondersteuning kunnen rekenen.
Van een Inbound Marketing Blauwdruk, CRM integratie, een nieuwe website met al haar content tot het schrijven van nieuwe blogartikelen en eBooks: het wordt allemaal perfect verzorgt door Systony. Samen zijn we een topteam!

Michael Hollenbenders, Ecoratio – The Release Agent Company

Geweldige uitleg HubSpot

Onder leiding van Martijn Rijnders van Systony hebben wij het HubSpot CRM onboarding traject doorlopen met aansluitend workshops voor de gebruikers. De kennis, kunde en ondersteuning van de mensen van Systony is van hoog niveau en heeft in hoge mate bijgedragen aan ons CRM-succes! Wij kijken uit naar uitbreiding van ons CRM met de Sales en Marketing Hub van HubSpot in de nabije toekomst. We zetten onze samenwerking zeker voort met Systony!

Marthin Flokstra, Rudico BV

Werken met Systony is succesvol!

We hebben meerdere keren met Systony samengewerkt, en zij zijn zeker de go-to-partner als u uw bedrijf wilt laten groeien met HubSpot. We maken zelf gebruik van de HubSpot Marketing & Sales Hub, volledig geïmplementeerd door Systony. Zij zijn erin geslaagd om een migatie uit te voeren van alle data uit ons oude CRM-systeem. Via een maandelijkse bundel ondersteunt Systony ons nog steeds met succes bij het voeren van marketingcampagnes en het creëren van nieuwe content.

Eric-Jan Dekker, PostenDekker, Engineers | Consultants 

Systony doet wat ze belooft

Wij hebben Systony gevraagd om HubSpot samen met ons invulling te geven en te implementeren. We ervaren Systony hierbij als een betrouwbare partner. Afspraken die je maakt worden nagekomen daarnaast zijn ze proactief en deskundig. Ze denken mee over nieuwe processen en brengen hierbij belangrijke zaken onder de aandacht, die anders over het hoofd waren gezien. Ook de directe en informele vorm van overleg wordt door ons zeer gewaardeerd. Systony is een aanrader voor iedereen die vlot, deskundig en zonder poeha een nieuw systeem wil implementeren.

Ellen van Doorn, PlusOV Vervoercentrale Stedendriehoek

Ellen van Doorn

Fijne samenwerking

In het traject met Systony hebben we de betrouwbaarheid zeer gewaardeerd. Er wordt snel en eerlijk antwoord gegeven op vragen. Verder vonden we het fijn dat er meerdere keuzes mogelijk zijn in pakketen, zodat een oplossing op maat kan worden geboden. Fijne manier van implementeren met veel focus op het onboarden van personeel.

Dennis Glas, Duyvis Wiener

Goede partner voor selectie en implementatie CRM

We vroegen Systony welk CRM het beste bij onze bedrijfsvoering en doelen zou passen. We kregen professioneel en eerlijk advies en alle ruimte voor vragen en uitgebreide antwoorden, waardoor we een gedegen keuze hebben kunnen maken. Uitstekende communicatie met zowel account manager als trainer gedurende het implementatietraject en fijne en motiverende training voor ons sales team. Iedereen is vol enthousiasme aan de slag gegaan. Bedankt Systony!

Mirjam Endendijk, Luminext

Goede partner voor CRM & Inbound Marketing

Systony is een goede partner om het pad van CRM en Inbound Marketing implementatie mee te bewandelen. Verstand van zaken, een eerlijk advies en het nakomen van de afspraken zijn hun sterke punten.

Stephanie Padt-Daams, Knijff Merkenadviseurs

Implementatie HubSpot CRM door Systony

Goede en duidelijke implementatie met uitleg van het CRM systeem van HubSpot door Martijn Reijnders van Systony. Prima workshop!

John Reintjens, CFZ corporate finance en bedrijfsadviseurs

Training HubSpot CRM systeem

Prima training gehad over het HubSpot CRM system van Martijn Rijnders (Systony) HubSpot werkt logisch en overzichtelijk. Bovendien kunnen er veel zaken gecustomised worden.

Erik Winkel, Lebara

Uitstekende commerciele partner / trainer / system integrator

Het was een geweldige ervaring om met Systony, Martijn Rijnders, samen te werken. Na een lang voortraject met verschillende CRM partijen was het enthousiasme en de know-how van Martijn de doorslaggevende factor om voor HubSpot te kiezen Zowel tijdens de inrichting van het system als de gebruikerstraining bleek dat hij in staat is om alle functionaliteiten van de apllicatie een plek te geven in het gebruikersdomein van ons team, zijn analytisch vermogen zorgde altijd voor een ad-hoc oplossing bij gerezen vragen en ik kan dan ook spreken van een ‘seamless experience’ we kijkenb uit naar een langdurige samenwerking waarbij we ons graag door Systony over HubSpot laten informeren

Dennis Grondman,  Sales Operations Manager – Lebara Nederland

 

Zeer prettig contact

Het contact met Maarten op het begin was heel prettig, denkt goed mee over de behoeftes en wensen die wij hebben bij een CRM systeem. De workshop van Martijn gehad waarin ruim de tijd wordt genomen diverse onderwerpen voor de implementatie te bespreken en hij helpt je goed op weg.

Thijs V., Innodura

Uitstekende technische partner om HubSpot te implementeren

Erg goede samenwerking om HubSpot als nieuw CRM systeem te implementeren. Zeer tevreden over de snelheid en kwaliteit van de ERP (ISAH) koppeling en data migratie vanuit het oude CRM (Maximizer) systeem. Systony is pro-actief en flexibel in het doorvoeren van aanpassingen en optimalisaties. De trainingen hebben gezorgd voor veel enthousiasme bij de sales, service en marketing collega’s. HubSpot helpt ons enorm om zaken te automatiseren en efficiënter met onze klanten te communiceren.

Stefan Molenaar, Lagersmit

Een no-nonsense aanpak: dát klikte goed met Lucite International

Het grote voordeel van Systony is dat ze echt heel flexibel met allerlei vragen kunnen meedenken die je tegen komt in een implementatietraject. Ook de belofte om dat op afstand te doen maken ze absoluut waar. Systony heeft Lucite International geholpen het commerciële proces op een pragmatische wijze te vertalen naar de mogelijkheden van HubSpot CRM. Het resultaat is een CRM-applicatie die helemaal afgestemd is op de fase waarin de organisatie zich inmiddels bevindt, rekening houdend met de toekomst. Samen op weg naar persoonlijke aandacht voor onze klanten. Dit motto weet Systony uitstekend naar onze gezamenlijke CRM praktijk te vertalen.

Raoul van Mullem., Lucite International

Goed, aardig en prettig

De ervaringen met Systony en HubSpot zijn heel postief. Het Systony team bestaat uit aardige, kundige en prettige mensen om mee samen te werken. Technische vragen wordt goed en snel opgepakt en vragen van Digi-dummies worden nooit als te veel ervaren. Kortom, Goed, Aardig en Prettig!

Dirk V., Le Duc Fine Food B.V.

 

Fijne samenwerking!

Het contact met Maarten en Peter verliep erg soepel en snel. De workshops konden snel worden ingepland, waardoor we ook snel met de CRM Fast Track aan de slag konden. Ook waren de workshops zelf erg fijn, we hebben middels dit veel meer inzicht in HubSpot gekregen. Wel had ik verwacht/gehoopt dat na de workshops het gehele CRM ingericht en ingevuld zou zijn. Dat was niet het geval, maar we hebben wel de handvatten gekregen om dit te doen!

Wies S., Veerstichting

Perfecte begeleiding

Heel prettig, we waren erg onzeker over welk pakket voor ons de juiste oplossing zou zijn. Systony heeft ons daarbij de perfecte begeleiding gegeven zodat we tot de juiste keuze kwamen. Bedankt daarvoor!

Menno V., LeaseCompany

Fijne samenwerking met Systony

Systony, en zeker Martijn, is een bedrijf dat open, eerlijke, snel en transparant communiceert. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij snel met hun zijn gaan samenwerken. De goede informatie voorziening, prettig en vooral snelle communicatie maakt Systony een zeer prettige partner om mee te werken.

Erwin D., TakeAware B.V.

17 jaar
Toonaangevend in CRM

450+
Succesvolle CRM-implementaties

94%
Klantretentie sinds 2003

Wij zijn Systony

Systony anno 2020: al 17 jaar ervaring op gebied van CRM- en marketingadvies en ruim 450 succesvolle software implementaties. Hiermee is Systony uniek in de Benelux. Door het feit dat onze kennis en dienstverlening verder reiken dan alleen software implementatie zijn wij in staat jouw organisatie te begeleiden van A tot Z – van (latente) behoefte tot blijvend resultaat. En doordat Systony zich op zowel slim CRM als moderne marketing richt kunnen wij jouw marketing, verkoop en klantbeheer samensmeden tot één krachtig proces.

Onze missie is om vanuit onze expertise organisaties in de Benelux te stimuleren om klantgericht(er) te ondernemen en hun marketing slimmer in te richten. Dit doen we door hen te laten zien welk rendement CRM- en/of marketingsoftware levert mits de software goed wordt geïmplementeerd en uitgerold. Systony helpt om bedrijfsprocessen te optimaliseren, klant en prospect centraal te stellen en zo doelgroepen voor lange tijd aan zich te binden. Altijd vanuit een gestructureerd stappenplan, altijd voor maximaal resultaat. Zo wordt omzet verhoogd en en worden kosten gereduceerd.

Nieuwsgierig hoe CRM jouw organisatie kan helpen?

Boek vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak